Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapraszam Wesołe,Energiczne,Miłe,Wystraszone,Wątpiące,Zmęczone,Długodystansowe i te Krótkodystansowe Starające się,Ciężaróweczki......
Rozmawiamy tu o trudach ,znojach i zajebistych sprawach dnia codziennego ale podkreślam To wątek strikte ogólny bez nacisku na tematy starań czy ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 09:36
kapturnica, potforzasta, momo1009, mizzelka, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc ja dolaczam fajny watek.. mozna sie oderwac troche od staran a pogadac o innych sprawach
widze na suwaczku ze zaczelas etap odchudzania?jak sie za to zabralas?ja mam do zrzucenia okolo 15kg ale cholera jak to zrobic? probowalam cwiczyc i na diete przechdzic ale gdybym byla w tym wytrwala to pewnie i efekty by byly..ale moja motywacja jest rowna 0..samira lubi tę wiadomość
-
No Samira watek o dupie Maryny zapowiada sie interesujaco...Zapowiada sie wrecz łerotycznie zwlaszcza jesli okaze sie ze dupa Maryny jest zgrabna
A TAK Z INNEJ BECZKI...Dla usmiechu i poprawy humoru
Ostrzegam link dla wrazen plus 18 Wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9481a18a9bc81e8.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:02
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No Samira watek o dupie Maryny zapowiada sie interesujaco...Zapowiada sie wrecz łerotycznie zwlaszcza jesli okaze sie ze dupa Maryny jest zgrabna
A TAK Z INNEJ BECZKI...
Ostrzegam link dla wrazen plus 18 Wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9481a18a9bc81e8.html
o ku..a to jest straszne!! bede miala przez to koszmary w nocykapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak to początek,dieta MŻ czyli (mniej żreć) bez słodyczy (to najgorsze)bez białej mąki,cukru,mało soli (mówi się ze to są 3 rodzaje białej śmierci(mąka,sól,cukier)zamierzam używać ksylitolu do słodzenia np. herbaty (to cukier brzozowy bardzo zdrowy i niskokaloryczny),nic smażonego,mięsko najlepiej z kurczaka,indyka i pieczone w foli bez tłuszczu ,gotowane no i jakaś aktywność fizyczne u mnie ciężko bo stawy bolą i kręgosłup ale to z braku ruchu i tak spacery ,piłka tak rehabilitacyjna duża,może orbitrek bo mam w domu,może kijki,basen podobno jak się chudnie a są problemy ze śluzem płodnym to się może unormować i on powraca ,zwiększa się ilość estrogenów (ja mam go mało dlatego muszę schudnąć 16 kg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No Samira watek o dupie Maryny zapowiada sie interesujaco...Zapowiada sie wrecz łerotycznie zwlaszcza jesli okaze sie ze dupa Maryny jest zgrabna
A TAK Z INNEJ BECZKI...Dla usmiechu i poprawy humoru
Ostrzegam link dla wrazen plus 18 Wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9481a18a9bc81e8.htmlkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:uważma ze moja lodówka zasługuje na kłódkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Taaa a moja na wyrzucenie z kuchni...Nie byloby zarcia nie rosla by dupa..Swoja droga mam neidoczynnosc tarczycy i tak se keidys myslalam ze moze wpedzilby sie czlowiek na kilka dni w nadczynnosc to kilogramy same by lecialy...Endo mnie oswiecil , ze to tak nie dziala neistety A szkoda poszedlby czlowiek na skroty
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Taaa a moja na wyrzucenie z kuchni...Nie byloby zarcia nie rosla by dupa..Swoja droga mam neidoczynnosc tarczycy i tak se keidys myslalam ze moze wpedzilby sie czlowiek na kilka dni w nadczynnosc to kilogramy same by lecialy...Endo mnie oswiecil , ze to tak nie dziala neistety A szkoda poszedlby czlowiek na skroty
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ja mam i niedoczynność i kochane hashimoto teraz unormowana i tsh 1,24 biorę tabsy dawka 75 i do tego witaminka d3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:13
samira lubi tę wiadomość