Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Można do Was dołączyć??
Też mam niedoczynność i hashi i nadwagi z 15 kg było 20 ale już 5 zwaliłam A muszę lekarza zapytać o tą witaminę d 3 to jest na receptę czy normalnie też kupię??
Swoją drogą ciekawy tytuł wątku
ja kupiłam teraz taką http://www.doz.pl/apteka/p57523-Witamina_D3_kapsulki_100_szt. starczy na ponad 3 miesiące -
Samira a po co miałam Wam psuć humory??
Sama z Landryneczką myślałyśmy o założeniu takiego wątkusamira lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Mnie farmaceutka (w ciąży zresztą) powiedziała, że jeśli bierzemy leki na tarczyce, np. euthyrox, to wszystkie witaminy lepiej brać później, bo inaczej się nie wchłoną i bez sensu
Samira, to Ty na zdjęciu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:58
samira lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Samira a po co miałam Wam psuć humory??
Sama z Landryneczką myślałyśmy o założeniu takiego wątku
A NO TAK cos mi sie tam na jednym watku obilo o oczy..Byla awantura mala.....
niestety prawda jest taka ,ze punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia..W duzej mierze priorytety staraczek roznia sie juz od priorytetow ciezarowek i na odwrot..Wazne zeby wywazyc to..Niestety nie zawsze sie udaje
Ale na watku dupy maryny najwazniejsza jest pewnie dupasamira, Z. lubią tę wiadomość
-
Wiesz co mi nie przeszkadza jak ktoś pisze o ciąży i mdłościach itp. ale jak czytasz to codziennie w każdym prawie poście a już przynajmniej rano w południe i wieczorem to może być uciążliwe. A tam się zrobił wątek ciążowo- nakręcający niestety a mi po depresji nie chce się wpadać w to g*wno znowu.
-
potforzasta wrote:Wiesz co mi nie przeszkadza jak ktoś pisze o ciąży i mdłościach itp. ale jak czytasz to codziennie w każdym prawie poście a już przynajmniej rano w południe i wieczorem to może być uciążliwe. A tam się zrobił wątek ciążowo- nakręcający niestety a mi po depresji nie chce się wpadać w to g*wno znowu.
Poza tym chyba po to wymyslono 2watki..staraczek i ciezarowek by pewne tematy rozgraniczac i nie urazac innych kobitek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:05
Kasia * lubi tę wiadomość
-
A stamtąd dość nie ładnie została Sandra wyproszona a ja szukałam wątku dla siebie i pewnie powoli i ja zniknę od nich A szkoda bo fajne dziewczyny. Ale jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
-
kapturnica wrote:No niestety na naszym watku monitoring cyklu tez sie zdarzaly takie osoby.Ale albo rozumialy swoj nietakt albo obrazaly sie i uciekaly eheheh...No i najlepsze ejst kiedy osoby w ciazy wykorzystuja swoj stan do tego by wplywac na innych..Mam na mysli pisanie , ze sie ktos zdenerwowal i ze ejsli cos sie stanie ebdzie to wina kogos co napisze co mysle...Niestety nie ejstesmy dziecmi i mamy prawo wyrazac nasze opinie..Niekoneicznie musza one byc przychylne...
Poza tym chyba po to wymyslono 2watki..staraczek i ciezarowek by pewne tematy rozgraniczac i nie urazac innych kobitek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:07
-
Portforzasta, powiem Ci, że można się przez to nakręcić. Laski na fioletowej stronie wszystkie wymiotują, itd. Ja nic i przez to się głupia zaczęłam martwić, że coś nie tak jest
A za dużo estrogenu w jednym miejscu może powodować awantury Nie ma się co nakręcać, dołować, itd. Ja trzymam kciuki za wszystkie staraczki!
Własnie oglądam nową kolekcję Reserved "Comfort Zone", już wiem w czym będę chodzić zimąkapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Widzę że czytałaś A mnie próbowały wmówić że Sandra mną manipuluje. A ja jestem dorosła i mam swój rozum tak się składa. Wyraziłam swoje zdanie i go nie zmienię.
Ale mam rowneiz doswiadczenia z tak jak pisalam mojego innego watku gdzie jestem stale...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:09
-
kapturnica wrote:No niestety na naszym watku monitoring cyklu tez sie zdarzaly takie osoby.Ale albo rozumialy swoj nietakt albo obrazaly sie i uciekaly eheheh...No i najlepsze ejst kiedy osoby w ciazy wykorzystuja swoj stan do tego by wplywac na innych..Mam na mysli pisanie , ze sie ktos zdenerwowal i ze ejsli cos sie stanie ebdzie to wina kogos co napisze co mysle...Niestety nie ejstesmy dziecmi i mamy prawo wyrazac nasze opinie..Niekoneicznie musza one byc przychylne...
Poza tym chyba po to wymyslono 2watki..staraczek i ciezarowek by pewne tematy rozgraniczac i nie urazac innych kobitek..
-
Sue wrote:Portforzasta, powiem Ci, że można się przez to nakręcić. Laski na fioletowej stronie wszystkie wymiotują, itd. Ja nic i przez to się głupia zaczęłam martwić, że coś nie tak jest
A za dużo estrogenu w jednym miejscu może powodować awantury Nie ma się co nakręcać, dołować, itd. Ja trzymam kciuki za wszystkie staraczki!
Własnie oglądam nową kolekcję Reserved "Comfort Zone", już wiem w czym będę chodzić zimąsamira lubi tę wiadomość
-
Sue poczytaj poczytaj i to nie raz powtórzone było.
-
potforzasta wrote:No właśnie a nie jest powiedziane że Ty też musisz wymiotować każda z nas jest inna a tam koniec bo już jedną noc nie przespałam przez to.
Treba wszystko brac z umiarem bez nakrecania sie bo mozna zwariowacpotforzasta lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy mój mąż chciałby znowu przeżywać to co przeżyliśmy jakieś 2 lata temu.
-
A widzialas zeby ktos dal rade wywalic ciezarowke Toz to ciezki tonaz jest ehehhehe
Przeciez mozna gadac o wszytskim Ani staraczki ani ciezarowki nie sa wobec siebie tredowate... I zarowno te co sie staraja jak i te zaciazone moga sie wpsolnie wspierac i wymienaic doswiadczeniami....
Ale jak to mowia rownowaga w przyrodzie musi bycSue lubi tę wiadomość