Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny . Jeśli można dołączę do wątku.
Widzę, że zaczęłyście od odchudzania, a to i mój temat "namber łan" ostatnio poza starankami oczywiście. Do zrzucenia ok 4 kilo (z 56 do 52 - marzenie), ale ostatnie próby chudnięcia były nieudolne - niby ćwiczę, ale przy tym podjadam co popadnie i taka syzyfowa praca . Może jak mnie będziecie pilnować będzie łatwiej
Teraz lecę na basen i sądząc po tym jak się watek rozkręca, ze strony 3 wrócę na 33 i będę miała lekturę na niedzielne popołudnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:11
kapturnica, samira lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue wrote:Mnie farmaceutka (w ciąży zresztą) powiedziała, że jeśli bierzemy leki na tarczyce, np. euthyrox, to wszystkie witaminy lepiej brać później, bo inaczej się nie wchłoną i bez sensu
Samira, to Ty na zdjęciu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:24
Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Witajcie dziewczyny . Jeśli można dołączę do wątku.
Widzę, że zaczęłyście od odchudzania, a to i mój temat "namber łan" ostatnio poza starankami oczywiście. Do zrzucenia ok 8 kilo (z 60 do 52 - marzenie), ale ostatnie próby chudnięcia były nieudolne - niby ćwiczę, ale przy tym podjadam co popadnie i taka syzyfowa praca . Może jak mnie będziecie pilnować będzie łatwiej
Teraz lecę na basen i sądząc po tym jak się watek rozkręca, ze strony 3 wrócę na 33 i będę miała lekturę na niedzielne popołudnie
moja dieta to będzie hardcormomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjasne rownowaga musi byc zachowana..
jesli chodzi o ciazowki to przyznam ze troche im zazdroszcze mysle ze jak kazda staraczka ale tez rozumie ze one walczyly o ta ciaze tak samo jak i my a czasem ta walka byla naprawde dluga i problemowa..ja tam sie ciesze jak kolejna kobitka zobaczy 2 kreseczki bo to naprawde daje nadzieje ze jednak sie da.. a kazda kobieta jest inna wiec czas oczekiwania tez jest rozny.. wiec nie poddajemy sie kobietkipotforzasta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:eee przestań
no to was wyprzedziłamsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewelina25 wrote:jasne rownowaga musi byc zachowana..
jesli chodzi o ciazowki to przyznam ze troche im zazdroszcze mysle ze jak kazda staraczka ale tez rozumie ze one walczyly o ta ciaze tak samo jak i my a czasem ta walka byla naprawde dluga i problemowa..ja tam sie ciesze jak kolejna kobitka zobaczy 2 kreseczki bo to naprawde daje nadzieje ze jednak sie da.. a kazda kobieta jest inna wiec czas oczekiwania tez jest rozny.. wiec nie poddajemy sie kobietki -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:No właśnie a nie jest powiedziane że Ty też musisz wymiotować każda z nas jest inna a tam koniec bo już jedną noc nie przespałam przez to.
kazdy organizm inny i brak wymiotów i mdłości w ciąży to nic złegokapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewelina25 wrote:jasne rownowaga musi byc zachowana..
jesli chodzi o ciazowki to przyznam ze troche im zazdroszcze mysle ze jak kazda staraczka ale tez rozumie ze one walczyly o ta ciaze tak samo jak i my a czasem ta walka byla naprawde dluga i problemowa..ja tam sie ciesze jak kolejna kobitka zobaczy 2 kreseczki bo to naprawde daje nadzieje ze jednak sie da.. a kazda kobieta jest inna wiec czas oczekiwania tez jest rozny.. wiec nie poddajemy sie kobietki
Kazda chyba zazdrosci mniej lub bardziej.....To normalne odczucie jesli samemu sie czegos pragnie a inna to ma....Ja tez sie ciesze zwlaszcza jesli udaje sie to kobitkom z chorobami i innymi przeciwnosciami..To daje kopa do pozytywnego myslenia..Bo jesli sie udalo jej to czemu nie ma sie udac mi??samira, mizzelka, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto aj mam pełen zestaw hashimoto i niedoczynność ,refluks i przepuklina przełykowa,WZJG(wrzody na jelicie grubym na razie zaleczone)),nadwaga,pozostałości nerwicy ,bóle kręgosłupa i stawów ,jak miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:34
-
kapturnica każda ma swojego masażystę w domku
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:to aj mam pełen zestaw hashimoto i niedoczynność ,refluks i przepuklina przełykowa,WZJG(wrzody na jelicie grubym na razie zaleczone)),nadwaga,pozostałości nerwicy ,bóle kręgosłupa i stawów ,jak miło
Kurde nie zazdroszce , naprawde....samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny