Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zdarza sie ze malzenstwa rozlaki nie przetrwaja ale nie ejst to regula...My mijamy sie od wielu lat..,.Bywalo lepiej i bywalo gorzej jak tow zyciu bywa..Ale malzenstwem jestesmy od 14lat , znamy sie od 16tu i nigdy nie rpzyszlo nam na mysl zeby sie rozstawac...Sadze , ze jesli cos ma trwac to bedzie trwalo mimo rozlaki....
zgadzam sie z toba jesli cos ma trwac to trwac bedzie.. ale tak szczerze nie jest ci troche szkoda tych lat na odleglosc?bo tesknota i samotnosc (chociazby w sypialni )to pewnie latwe nie jest..a tak swoja droga ladny staz malzenski juz macie :-)pozazdroscic i pogratulowac
u nas we wrzesniu 6 lat stuknie..
samira, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No pewnie ze zal , ze brak chlopa na co dzien..Bo brakuje i w sypialni i nawet po to zeby mnie czasem podkurVic
Ale razem zdecydowalismy , ze tak bedzie
A 14lat malzenstwa nam stuknie 19sierpnia..Czasem mysle , ze moze dlatego ze nie ejstesmy ze soba na codzien to mamy lepsza ze soba relacje..Bo nie mamy czasu sie soba znudzic i w sypialni nadal jest tak jak kilkanascie lat temu.A kazdy dzien kiedy jestesmy razem nas cieszy jak cholera.....Niestety nikt nie przewidzi jak to jest..I nawet te bardzo kochajace sie malzenstwa bedace ze soba na codzien oddalaja sie od siebie... -
A ja zniknęłam bo spałam Jak co niedziele
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelina25 wrote:a ja obiadek gotowalam zjedlismy i teraz odpoczynek..
jestem teraz 8dpo a juz mnie skreca zeby testowac!! GLUPIA!!!! PRZECIESZ TO ZA WCZESNIE!!! jak tu wytrzymac do soboty?!
Dac malzonkowi testy zeby schowal glebokoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 14:05
-
nick nieaktualnyhehe ju kiedys tak robilismy dalam mu i schowal ale ja i tak znalazlam i zrobilam ale oczywiscie i tak w ciazy wtedy nie bylam..
a teraz sie powstrzymac musze!!! jak mam byc w ciazy to bede a chce testowac 5go lipca bo wtedy mam urodzinki i jesli sie udalo to wole sie o tym wlasnie tego dnia dowiedziecsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane mam pytanie.. zastanawiam sie nad wykupieniem abonamentu premium tylko ze jedyny sposob jak moge wplacic to przelew z zagranicy w euro.. wiecie czy tak mozna?? bo tm na tej stronie co sie kupuje pisze zeby ne zmeniac kwoty przelewu..a ja tak nie ugadne co do grosika placac w euro..
albo powiedzcie gdzie znajde jakis e-mail do adminisatratora zeby o to zapytac?