Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:Ja z moim we wrześniu 9 lat razem a w lipcu 4 lata po ślubie.
Apropo ślubów w tym roku mam 3 na razie Jedno 12 lipca dzisiaj zaproszenie dostaliśmy drugie 9 sierpień i 20 września siostry
Też dziś mieliśmy gości z zaproszeniem na 15 sierpnia . Dawno żadnego weselicha nie zaliczaliśmy, to nawet fajnie że będzie okazja .
My z mężem niedawno obchodziliśmy 10-tą rocznicę poznania, a we wrześniu będzie 8 lat po ślubie . Matko, ależ to zleciało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:12
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ma mamy 3 wesela już. Ale idziemy na 2 na to za późno nas zaprosili
-
Tak tym bardziej że to kolega małża. 9 sierpnia moja kuzynka a 20 września siostra to raczej pasuje mi iść na te 2 niż tego kolegi a któreś musieliśmy wyeliminować bo jeszcze remont mamy.
samira lubi tę wiadomość
-
ja mam aby jedne wesele ale za to mojej siostry i będę świadkową..
i jak sukni nie wybrałam tak nie mam
Samirko bardzo mi się podoba twój awatar, zaraz mi sie rzucił w oczy i chciałam zapytać właśnie ale ktoś mnie uprzedził hehe
fajnie tak zobaczyć kogoś jak w realu wygląda niż wyobrażać sobie osobę siedzącą przed lapkiemsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja mam aby jedne wesele ale za to mojej siostry i będę świadkową..
i jak sukni nie wybrałam tak nie mam
Samirko bardzo mi się podoba twój awatar, zaraz mi sie rzucił w oczy i chciałam zapytać właśnie ale ktoś mnie uprzedził hehe
fajnie tak zobaczyć kogoś jak w realu wygląda niż wyobrażać sobie osobę siedzącą przed lapkiem
a dzięki,fajnie zobaczyć a ja się wczoraj spotkałam z Kasią* może jutro wrzucę zdjęcie bo sobie zrobiłyśmy,wzięłam aparatmizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość
-
Samirka ale fajnie teraz się znacie osobiście
samira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a dzięki,fajnie zobaczyć a ja się wczoraj spotkałam z Kasią* może jutro wrzucę zdjęcie bo sobie zrobiłyśmy,wzięłam aparat
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też ale to z telefonu więc kiepskie. Mam na blogu swoje zdjęcia ale nie ma się czym chwalić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diamonds jak nie lubisz chodzić po sklepach to obczaj na necie a potem idź i taką znajdź w sklepie
No ja mieszkam na wsi można powiedzieć że w lesie Ale jest cudnie cisza samochody prawie nie jeżdżą. -
Ok spadam i ja już dzisiaj może mąż da się wykorzystać jeszcze. Dobranoc
-
nick nieaktualny