Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewelina25 wrote:kochane mam pytanie.. zastanawiam sie nad wykupieniem abonamentu premium tylko ze jedyny sposob jak moge wplacic to przelew z zagranicy w euro.. wiecie czy tak mozna?? bo tm na tej stronie co sie kupuje pisze zeby ne zmeniac kwoty przelewu..a ja tak nie ugadne co do grosika placac w euro..
albo powiedzcie gdzie znajde jakis e-mail do adminisatratora zeby o to zapytac? -
nick nieaktualnydiamonds wrote:Ewelinko u mnie w banku jest opcja przelew walutowy i bank sam przelicza zł na odpowiednią ilość euro- robię przelewy w drugą stronę i bez kłopotu. Liczą wg kursu dnia
napisze tu gdzies tak jak mi kapturnica polecala.. -
nick nieaktualnyDziewczynki please ratujcie. Jakie macie domowe sposoby na zastrzał koło dużego paznokcia stopy? Dwa dni temu byłam w SPA na pedicurze i mi wiedźma jedna tak jakoś dziwnie poobcinała, że mam ropne zapalenie z obu wewnętrznych stron paznokcia dużych palców. I boli cholernie.
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Dziewczynki please ratujcie. Jakie macie domowe sposoby na zastrzał koło dużego paznokcia stopy? Dwa dni temu byłam w SPA na pedicurze i mi wiedźma jedna tak jakoś dziwnie poobcinała, że mam ropne zapalenie z obu wewnętrznych stron paznokcia dużych palców. I boli cholernie.
miska, dosc ciepla woda i starcie trochu szarego mydla....Powinno pomoc na zaobieranie sie paznokcia...A potem delikatnie odsunac paznokiec w miejscu zatrzalu moze ropa zejdzie.....Wspolczuje bo bol dosc dokuczliwy
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
hej to może i ja coś napiszę co do odchudzania to dieta nigdy nie była dla mnie w ubiegłym roku przez dwa cykle na CLO i dup-ku schudałam ok 7kg i miałam 58 chciałam zrzucić jeszcze 3 ale pojawiła się ciąża później poronienie i antykoncepcja i wróciło mi 5kg ogólnie w październiku będzie rok jak przestałam słodzić a wcześniej nie żałowałam sobie cukru 2 łyżeczki na kubek sól zawsze używałam z umiarem bo nie lubię słonych rzeczy co do aktywności fizycznej to nie licząc serduszkowania ostatnio uzależniłam się od ZUMBY nie tylko fajna aktywność ale i wgl. fajna zabawa no i raz w tyg. gram sobie ze znajomymi w siatkówkę
Aha co do 3 białych śmierci to ja słyszałam o 4 mianowicie sól, cukier,mąka i służba zdrowia
Co do związku to z mężem 7 lipca stuknie nam 7 lat bycia razem a w październiku 4 lata po ślubie
Samirko masz bardzo ładnego avatara czyżby nasze polskie góry ?? My w lipcu wybieramy się na wakacje do Zakopanego mam nadzieję, że pogoda dopisze
A Wy jakie macie plany urlopowe ??
My jeszcze przed wyjazdem zahaczymy o wesele i chrzest więc w lipcu będzie zabawa będzie się działo
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Dziękuję. Idę moczyć Ale mnie wkurwiła ta baba ze SPA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z moim we wrześniu 9 lat razem a w lipcu 4 lata po ślubie.
Apropo ślubów w tym roku mam 3 na razie Jedno 12 lipca dzisiaj zaproszenie dostaliśmy drugie 9 sierpień i 20 września siostry -
nick nieaktualny
-
My chyba ten 12 odpuścimy bo nie wyrobimy z remontem i weselem w jednym czasie
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:hej to może i ja coś napiszę co do odchudzania to dieta nigdy nie była dla mnie w ubiegłym roku przez dwa cykle na CLO i dup-ku schudałam ok 7kg i miałam 58 chciałam zrzucić jeszcze 3 ale pojawiła się ciąża później poronienie i antykoncepcja i wróciło mi 5kg ogólnie w październiku będzie rok jak przestałam słodzić a wcześniej nie żałowałam sobie cukru 2 łyżeczki na kubek sól zawsze używałam z umiarem bo nie lubię słonych rzeczy co do aktywności fizycznej to nie licząc serduszkowania ostatnio uzależniłam się od ZUMBY nie tylko fajna aktywność ale i wgl. fajna zabawa no i raz w tyg. gram sobie ze znajomymi w siatkówkę
Aha co do 3 białych śmierci to ja słyszałam o 4 mianowicie sól, cukier,mąka i służba zdrowia
Co do związku to z mężem 7 lipca stuknie nam 7 lat bycia razem a w październiku 4 lata po ślubie
Samirko masz bardzo ładnego avatara czyżby nasze polskie góry ?? My w lipcu wybieramy się na wakacje do Zakopanego mam nadzieję, że pogoda dopisze
A Wy jakie macie plany urlopowe ??
My jeszcze przed wyjazdem zahaczymy o wesele i chrzest więc w lipcu będzie zabawa będzie się działo
zdjęcie fajne i optymistyczne bo to kolejne dni były ale pierwszy dzień przyjazdu same zonki długo by pisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 19:39
-
Nasturcja wrote:Dziewczynki please ratujcie. Jakie macie domowe sposoby na zastrzał koło dużego paznokcia stopy? Dwa dni temu byłam w SPA na pedicurze i mi wiedźma jedna tak jakoś dziwnie poobcinała, że mam ropne zapalenie z obu wewnętrznych stron paznokcia dużych palców. I boli cholernie.
Potworzsasta co tam u ciebie?
tak w ogole to witam bo sie nie przywitalam:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 19:50
samira lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka póki co bez zmian. Ale próbujemy to zmienić
-
nick nieaktualny
-
I nie zatrzymywać się Dzisiaj muszę mężnego zbałamucić. Kurcze w tym cyklu mam taką chcicę jak nigdy.