Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytakie pikne w katowicach mieszkaja matko ale ja blada jestem szok przez tą g.... pogode nie ma sie nawet gdzie opalić u mnie samirko bez zmian cholera mnie trafi za niedługo chyba ze złości chocbym staneła na rzesach nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:22
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:moze w ciąży jesteś :PPPP powinnaś zatestować :PPPP ahahaha albo lepiej beta :PPPPPP żartuje hihi ale tak powaznie to rzomowa rozmową testowanie olane ale moze faktycznie to ciąża
eee jestem sceptycznie to tego typu rewelacji nastawiona -
nick nieaktualnyKasia * wrote:takie pikne w katowicach mieszkaja matko ale ja blada jestem szok przez tą g.... pogode nie ma sie nawet gdzie opalić u mnie samirko bez zmian cholera mnie trafi za niedługo chyba ze złości chocbym staneła na rzesach nic
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiore jeszcze dzisiaj juz mnie wszytko boli ale jakos tego nie czuje zadzwonie do gina pod koniec tygodnia niech cos zaradzi jak nic sie nie zmieni chociaz dziwnie mi wyglada ta moja szyjka i wogole pytalam go tydzien temu o bete to jak ci mowil kazal czekac bo ciaze biochemiczne to juz prawie rutyna kazał czekac no iczekam nie kazał mirobic zadnych testow bet nic tylko przyjsc na usg ok 12 lipca wiec nie robie ja tez jestem sceptycznie nastawiona do rewelacji co ma byc to bedzie okaze sie na usg teraz mam nie myslec o tym i sie zrelaksowac :PPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:32
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:biore jeszcze dzisiaj już mnie wszytko boli ale jakos tego nie czuje zadzwonie do gina pod koniec tygodnia niech cos zaradzi jak nic sie nie zmieni chociaz dziwnie mi wyglada ta moja szyjka i wogole pytalam go tydzien temu o bete to jak ci mowil kazal czekac bo ciaze biochemiczne to juz prawie rutyna kazał czekac no iczekam nie kazał mirobic zadnych testow bet nic tylko przyjsc na usg ok 12 lipca wiec nie robie ja tez jestem sceptycznie nastawiona do rewelacji co ma byc to bedzie okaze sie na usg teraz mam nie myslec o tym i sie zrelaksowac :PPP
a beta wyjaśnia wszystko ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:44
-
nick nieaktualnynie bo jak pojade na usg to gin da mi skierowanie do laborka wszpitalu i tam mi zrobia pozatym ja wyjezdzam na szkolenie do piatku zpracy za jakies 2 godziny test sobie moze kupie nie wiem narazie o tym nie myslalam nic sie nie dzieje cisza totalna wiec ja tez czekam jesli juz to moze test zrobie oile zdaze go kupic ale bede brala liteine po 2x1 do srody wtedy napewno bede miala gdzie kupic test no takie zycie musze jechac i to wtaka dzicz ze jak znajde apteke to sie bede cieszyc az nie zrobie testu luteiny nie odtawie calkiem ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:46
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nie bo jak pojade na usg to gin da mi skierowanie do laborka wszpitalu i tam mi zrobia pozatym ja wyjezdzam na szkolenie do piatku zpracy za jakies 2 godziny test sobie moze kupie nie wiem narazie o tym nie myslalam nic sie nie dzieje cisza totalna wiec ja tez czekam jesli juz to moze test zrobie oile zdaze go kupic ale bede brala liteine po 2x1 do srody wtedy napewno bede miala gdzie kupic test no takie zycie musze jechac i to wtaka dzicz ze jak znajde apteke to sie bede cieszyc az nie zrobie testu luteiny nie odtawie calkiem ,
no dobra myśl bo jak ma @ przyjść to przyjdzie nawet przy braniu luteinyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 12:51
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dzisaj szybki obiad nalesniki z jagodami i serkiem albo ze szpinakiem na 17 musze byc w firmie w mysłowicach jak widze ta pogode to mi sie zdomu nie chce wychodzic fe zimno i mokro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 13:42
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:ja dzisaj szybki obiad nalesniki z jagodami i serkiem albo ze szpinakiem na 17 musze byc w firmie w mysłowicach jak widze ta pogode to mi sie zdomu nie chce wychodzic fe zimno i mokro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny