Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja dziś złożyłam CV w galerii sklep z dobrymi walizkami i torebkami ,spytałam kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi to mówi ze nawet w ciągu dwóch dni bo o ironio laska która odchodzi jest w ciąży ,fajnie nie ehhh życie po prostu
aszka, aszka, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej, mogę się przyłączyć? Jestem raczej "czytaczem" ale ostatnio na wątku na którym się udzielam jest mniej do czytania
Lubię tematy o dupie marynie, szczególnie jeśli w postach pojawia się dawka humoru. Także jeśli pozwolicie chętnie naładuję swoje baterie Waszym optymizmem, śmiechem, żartem i głupotkamimomo1009, samira lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirka, trzymam kciuki za pracę! Ciąża jest zarazliwa, ja mam kilka koleżanek w ciąży i chyba na mnie przeszło
Czytałam Was dziś na bieżąco, ale chyba wakacje pochłonęły forumowiczki, bo trochę cisza na wątku
Śpijcie pięknie! Dobranoc :*Z., samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie nie wakacje pochłonęły tylko malowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samira też mam uczulenie na trawę tylko ja w nią wejść nie mogę bo zaraz aż strupy mi się robią.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Samira też mam uczulenie na trawę tylko ja w nią wejść nie mogę bo zaraz aż strupy mi się robią.
za zagranicy szybciej wróciłam niż myślałam ale już było i tak po ptokachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:43
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam na kurz i trawę. Teraz przy remoncie mnie dusi ale już koniec prawie jeden pokój pomalowany.