Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja dziś złożyłam CV w galerii sklep z dobrymi walizkami i torebkami ,spytałam kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi to mówi ze nawet w ciągu dwóch dni bo o ironio laska która odchodzi jest w ciąży ,fajnie nie ehhh życie po prostu
aszka, aszka, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej, mogę się przyłączyć? Jestem raczej "czytaczem" ale ostatnio na wątku na którym się udzielam jest mniej do czytania

Lubię tematy o dupie marynie, szczególnie jeśli w postach pojawia się dawka humoru. Także jeśli pozwolicie chętnie naładuję swoje baterie Waszym optymizmem, śmiechem, żartem i głupotkami
momo1009, samira lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirka, trzymam kciuki za pracę! Ciąża jest zarazliwa, ja mam kilka koleżanek w ciąży i chyba na mnie przeszło

Czytałam Was dziś na bieżąco, ale chyba wakacje pochłonęły forumowiczki, bo trochę cisza na wątku
Śpijcie pięknie! Dobranoc :*
Z., samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto tez masz poważnie z alergią ,ja mam też na rostocza kurzu uczulenie ,i byłam odczulana na kurz szczepionka i głupia przerwałam bo wyjeżdżałam za granice a to trzeba było systematycznie chodzić co tydzień potem czas miedzy nimi się wydłużał,zamiast kurcze tam jakoś to kontynuować ehhh teraz to już bym była odczulona na to wszystko ,szczególnie kurz trawypotforzasta wrote:Samira też mam uczulenie na trawę tylko ja w nią wejść nie mogę bo zaraz aż strupy mi się robią.
za zagranicy szybciej wróciłam niż myślałam ale już było i tak po ptokachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:43
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

rośnijcie zdrowo i bez zmartwień