Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pogoda jest dobra na moje jarzynki A i przy remoncie lepiej jak chłodniej niż gorąco.
Kasia * lubi tę wiadomość
-
Kochana pogoda nie jest zła Dobrze że burzy nie ma.
-
nick nieaktualnynawet nie mów o burzy na sląsku czesto ostatnio grad do tego pada dziekuje ja juz wymienialam szyby wszsytkie w samochodzie w zeszłym roku po gradzie myslałam ze sie zapłacze rok temu jak wyszłam na parking po gradzie jak zobaczyłam swój samochód
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 14:46
-
Kasia u nas też był taki grad na szczęście byliśmy w domu i mąż zdążył schować samochód ale szwagierka nie tyle szyby co cały samochód musiała zmieniać tak sprało jej.
-
nick nieaktualnyuff nareszcie w domku.. dlugi dzien w pracy dzis!! zmeczona jestem potwornie.. jejku jeszcze 3 tygodnie i URLOOOP! nie moge sie doczekac.. w Pl widze pogoda kiepska? w Belgi dzis 20stopni i ladne sloneczko ale co z tego jak ja caly dzien w pracy dzis..a w weekend jak ja nad morze chcialam sie wybrac to caly czas padalo!! takie moje szczescie..
-
nick nieaktualny
-
ja się dziś bardzo źle czuję, przespałam pół dnia po powrocie z pracy, a powinnam pisać procedury ;/
Mój ukochany P. zrobił mi zupę, trochę pomogło, ale bez szału. Pogoda paskudna, jutro idę do gina i chyba poproszę o L4 chociaż na 2 tygodnie.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjakieś mam śpiące dni ostatnio ,ale obiadek zrobiony prawie 3parania wywieszone ,zaraz zmykam do miasta może gdzieś złożę CV w galerii,może z G się spotkam w mieście bo ma prace dodatkowa od 8-17 przy przeprowadzkach,a potem na nockę do swojej pracy idzie ehhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 15:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny