Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
moja kocia spi, całe szczescie ;p ale od kilku dni jest taka wredna i dokuczna ;p chyba wdała sie we włascicielke ;p hihi ;p atakuje mnie za noge;p
dzisiaj mialam z nia szczotkowanie, mycie uszu, oczu, nosa (znaczy to codziennie), ale obcinanie pazurów to istna tragedia była..jak miauczała, dobrze ze mnie nie pozarła w całosci :p a jaka lisiczka słodka jak spitaki aniołek
a ja dzis mam bogracz, o matko jak mi sie chce takich pomidorowych rzeczy od poczatku ciazy
a wczoraj byłam z malzem wieczorem jeszcze na zakupach i kupilam sobie legginsy w new yorkerze, chyba tam teraz sie bede ubierac w ciazy, bo sa niedrogie, fajne i luźne
i bylismy tez na lodach pochłonełam całe, do tego czekolade na goraco z bita smietana i rurke z bita smietanai miałam mało
a potem mnie ktosik dziubał do poznego wieczora nad jajnikiem prawym..dzis troche lewy mnie bolał, ale przeszło... wczoraj to było okropne ;/ chyba jakis ucisk tam mam czy cuś...
-
Livka czuje sie super
mialam takie krótkie juz kilka razy ale kilka lat temu złapałam faze na zapuszczanie a u mnie 5 włosów na krzyż , do tego farba i jedno wielkie siano! teraz troche odzyja
a tak jak Mizzi pisze juz widze poprawe włosów , ze nie wspomne ze 5 dni moge nie myć, wogole sie nie tłuszcza
-
Livka, 1000 strona twoja i co wygrałaś?
wymyslaj sobie nagrode
blizniaki !!musza byc
mi znowu wloski sie przetłuszczały czesto...teraz nawet nie tak...czyli tez pasuje na faceta, za to twarz mi na faceta nie pasi ;p bo pryszczooole;p
ale Rudasek super fryzurka, twarzowo Ci w niej -
rudasku dokladnie u mnie to samo.. a kiedys max 2 dni....
i kazdy gada ze inaczej wyglądam... trądzik aby raz na jakiś czas... i mdłości przeszły, jedynie ta cholerna zgaga
dla livki piwko
dopóki jeszcze może hahah
no fryzurka super serio serio.. warto jednak byłoa ja chyba sobie pocieniuje ostro zeby te kruzynki lepsze były
i bd mieć z głowy prostowanie i te ich puszenie sie
-
E tam piwko, dziecko mi dajcie
Pochwale się wam jeszcze projektem domu, ktory wstepnie wybraliśmy:
http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna-g2-mocca/?Kind=1&Name=seweryna+G2&SearchForm=1
Rudasku najwazniejsze, że dobrze się w niej czujeszJa co jakiś czas mam ochotę obciąć włosy ale kurcze szkoda mi, tak długich nigdy jeszcze nie miałam
Zobaczymy jak to sie ułoży, może w końcu się odważę chociaż mój R. to uwielbia długie wlosy...
-
no ja i tak nie zwiazuje włosów, nie robie fryzur wiec nie musze miec długich..a te ew za ucho załoze i bedzie gites
jeszcze musze henna zalożyć, ale to moze jutro mi R nałoży
zeby je troche przyrudzić a do tego po hennie mam mega lśniące i miekkie
-
livia30 wrote:E tam piwko, dziecko mi dajcie
Pochwale się wam jeszcze projektem domu, ktory wstepnie wybraliśmy:
http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna-g2-mocca/?Kind=1&Name=seweryna+G2&SearchForm=1
Rudasku najwazniejsze, że dobrze się w niej czujeszJa co jakiś czas mam ochotę obciąć włosy ale kurcze szkoda mi, tak długich nigdy jeszcze nie miałam
Zobaczymy jak to sie ułoży, może w końcu się odważę chociaż mój R. to uwielbia długie wlosy...
, ale wirusy wysyłam ile się da
~~~~~~~~ ~~~~~~
a dom? marzenie.. piękny... -
Rudasek wrote:no ja i tak nie zwiazuje włosów, nie robie fryzur wiec nie musze miec długich..a te ew za ucho załoze i bedzie gites
jeszcze musze henna zalożyć, ale to moze jutro mi R nałoży
zeby je troche przyrudzić a do tego po hennie mam mega lśniące i miekkie
przez dlugi czas odświeżyłam kolor i powiem szczerze że kondycja super.. nie to co zaszkodził rozjaśniacz i przerzedził co nie co
teraz to chociaż jest za co złapać za tą kitę.. ale dwa lata o takie walczyłam
-
Witam dziewczyny mam pytanie jestem po owulacji w zeszlym miesiacu tak nie mialam:bole jajnikow w sumie wszystko mnie boli temperatura 36,9 mierzona po 3 godz snie zle samopoczucie czy ktoras tak miala po owulce?
[/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:37
-
kurz się rąbie na prawo i lewo... uff jak dobrze że mam górę... mniejszy syf... i na mokro zbieram.. no ale z drugiej strony jest przestrzen... i zawsze można zaplanować coś co chcemy.. ja mam 3 pokoje na górze i jeszcze strych z poddaszem i w kazdej chwili mozna cos wyskrobać kolejnego, choć wątpię... już chyba starczy tego :< na cholerę mi to
no ale jak bd 3 dzieci to gdzieś można je "wysłać"... nie wiem jeszcze jak to się rozwinieale w planach prędzej mamy wymianę dachu na nowy i zmianę okien.. bo mamy jeszcze drewniane.. a na górze w lato skwar.. w zimę zimno.. przydałby się porządniejszy dach i ocieplenie.. odizolowanie od tych warunków atmosferycznych..
no ale.. wszystko z czasemnawet mi się podobają takie.. łaciate dachy w sensie że rózne barwy brązu są np
ciemniejsze i lekko jaśniejsze jakby ktoś wziął gąbkę i dalikatnie przypudrował
kuzynka nie dawno dom budowała i na żywo efekt super