Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
moja kocia spi, całe szczescie ;p ale od kilku dni jest taka wredna i dokuczna ;p chyba wdała sie we włascicielke ;p hihi ;p atakuje mnie za noge;p
dzisiaj mialam z nia szczotkowanie, mycie uszu, oczu, nosa (znaczy to codziennie), ale obcinanie pazurów to istna tragedia była..jak miauczała, dobrze ze mnie nie pozarła w całosci :p a jaka lisiczka słodka jak spi
taki aniołek 
a ja dzis mam bogracz, o matko jak mi sie chce takich pomidorowych rzeczy od poczatku ciazy
a wczoraj byłam z malzem wieczorem jeszcze na zakupach i kupilam sobie legginsy w new yorkerze, chyba tam teraz sie bede ubierac w ciazy, bo sa niedrogie, fajne i luźne
i bylismy tez na lodach pochłonełam całe, do tego czekolade na goraco z bita smietana i rurke z bita smietana
i miałam mało
a potem mnie ktosik dziubał do poznego wieczora nad jajnikiem prawym..dzis troche lewy mnie bolał, ale przeszło... wczoraj to było okropne ;/ chyba jakis ucisk tam mam czy cuś...
-
Livka czuje sie super
mialam takie krótkie juz kilka razy ale kilka lat temu złapałam faze na zapuszczanie a u mnie 5 włosów na krzyż , do tego farba i jedno wielkie siano! teraz troche odzyja
a tak jak Mizzi pisze juz widze poprawe włosów , ze nie wspomne ze 5 dni moge nie myć, wogole sie nie tłuszcza
-
Livka, 1000 strona twoja i co wygrałaś?
wymyslaj sobie nagrode 
blizniaki !!
musza byc 
mi znowu wloski sie przetłuszczały czesto...teraz nawet nie tak...czyli tez pasuje na faceta, za to twarz mi na faceta nie pasi ;p bo pryszczooole;p
ale Rudasek super fryzurka, twarzowo Ci w niej
-
rudasku dokladnie u mnie to samo.. a kiedys max 2 dni....
i kazdy gada ze inaczej wyglądam... trądzik aby raz na jakiś czas... i mdłości przeszły, jedynie ta cholerna zgaga
dla livki piwko
dopóki jeszcze może hahah
no fryzurka super serio serio.. warto jednak było
a ja chyba sobie pocieniuje ostro zeby te kruzynki lepsze były
i bd mieć z głowy prostowanie i te ich puszenie sie
-
E tam piwko, dziecko mi dajcie

Pochwale się wam jeszcze projektem domu, ktory wstepnie wybraliśmy:
http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna-g2-mocca/?Kind=1&Name=seweryna+G2&SearchForm=1
Rudasku najwazniejsze, że dobrze się w niej czujesz
Ja co jakiś czas mam ochotę obciąć włosy ale kurcze szkoda mi, tak długich nigdy jeszcze nie miałam
Zobaczymy jak to sie ułoży, może w końcu się odważę chociaż mój R. to uwielbia długie wlosy...

-
no ja i tak nie zwiazuje włosów, nie robie fryzur wiec nie musze miec długich..a te ew za ucho załoze i bedzie gites
jeszcze musze henna zalożyć, ale to moze jutro mi R nałoży
zeby je troche przyrudzić a do tego po hennie mam mega lśniące i miekkie
-
mąż ci da i to zarazlivia30 wrote:E tam piwko, dziecko mi dajcie

Pochwale się wam jeszcze projektem domu, ktory wstepnie wybraliśmy:
http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna-g2-mocca/?Kind=1&Name=seweryna+G2&SearchForm=1
Rudasku najwazniejsze, że dobrze się w niej czujesz
Ja co jakiś czas mam ochotę obciąć włosy ale kurcze szkoda mi, tak długich nigdy jeszcze nie miałam
Zobaczymy jak to sie ułoży, może w końcu się odważę chociaż mój R. to uwielbia długie wlosy...
, ale wirusy wysyłam ile się da
~~~~~~~~ ~~~~~~
a dom? marzenie.. piękny... -
ja szamponetkami brałam, podobna zasada chyba nie?Rudasek wrote:no ja i tak nie zwiazuje włosów, nie robie fryzur wiec nie musze miec długich..a te ew za ucho załoze i bedzie gites
jeszcze musze henna zalożyć, ale to moze jutro mi R nałoży
zeby je troche przyrudzić a do tego po hennie mam mega lśniące i miekkie 
przez dlugi czas odświeżyłam kolor i powiem szczerze że kondycja super.. nie to co zaszkodził rozjaśniacz i przerzedził co nie co
teraz to chociaż jest za co złapać za tą kitę.. ale dwa lata o takie walczyłam
-
Witam dziewczyny mam pytanie jestem po owulacji w zeszlym miesiacu tak nie mialam:bole jajnikow w sumie wszystko mnie boli temperatura 36,9 mierzona po 3 godz snie zle samopoczucie czy ktoras tak miala po owulce?
[/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:37
-
kurz się rąbie na prawo i lewo... uff jak dobrze że mam górę... mniejszy syf... i na mokro zbieram.. no ale z drugiej strony jest przestrzen... i zawsze można zaplanować coś co chcemy.. ja mam 3 pokoje na górze i jeszcze strych z poddaszem i w kazdej chwili mozna cos wyskrobać kolejnego, choć wątpię... już chyba starczy tego :< na cholerę mi to

no ale jak bd 3 dzieci to gdzieś można je "wysłać"... nie wiem jeszcze jak to się rozwinie
ale w planach prędzej mamy wymianę dachu na nowy i zmianę okien.. bo mamy jeszcze drewniane.. a na górze w lato skwar.. w zimę zimno.. przydałby się porządniejszy dach i ocieplenie.. odizolowanie od tych warunków atmosferycznych..
no ale.. wszystko z czasem
nawet mi się podobają takie.. łaciate dachy w sensie że rózne barwy brązu są np
ciemniejsze i lekko jaśniejsze jakby ktoś wziął gąbkę i dalikatnie przypudrował
kuzynka nie dawno dom budowała i na żywo efekt super
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH