X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to juz lecę zerknąć :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW Rudasku! Super :-)

AAaaaaaaa 1000 strona moja! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:05

mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co...matka zaszalała i pół wlosów zostawiłam u fryzjera :):)

Groszek lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ścięłam włosy w ciąży a może już po porodzie? Nie pamiętam ale ekspresowo mi odrosły ;-)

A jak się w niej czujesz?

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kocia spi, całe szczescie ;p ale od kilku dni jest taka wredna i dokuczna ;p chyba wdała sie we włascicielke ;p hihi ;p atakuje mnie za noge;p
    dzisiaj mialam z nia szczotkowanie, mycie uszu, oczu, nosa (znaczy to codziennie), ale obcinanie pazurów to istna tragedia była..jak miauczała, dobrze ze mnie nie pozarła w całosci :p a jaka lisiczka słodka jak spi <3 taki aniołek :D

a ja dzis mam bogracz, o matko jak mi sie chce takich pomidorowych rzeczy od poczatku ciazy :D

a wczoraj byłam z malzem wieczorem jeszcze na zakupach i kupilam sobie legginsy w new yorkerze, chyba tam teraz sie bede ubierac w ciazy, bo sa niedrogie, fajne i luźne :)
    i bylismy tez na lodach pochłonełam całe, do tego czekolade na goraco z bita smietana i rurke z bita smietana :D i miałam mało :P a potem mnie ktosik dziubał do poznego wieczora nad jajnikiem prawym..dzis troche lewy mnie bolał, ale przeszło... wczoraj to było okropne ;/ chyba jakis ucisk tam mam czy cuś...

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i super. zostały same odżywione :) w ciązy ponoć są super jak są chłopcy :D u mnie w ogóle się nie przetłuszczają.... chociaz jedna zaleta :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka czuje sie super :) mialam takie krótkie juz kilka razy ale kilka lat temu złapałam faze na zapuszczanie a u mnie 5 włosów na krzyż , do tego farba i jedno wielkie siano! teraz troche odzyja :D a tak jak Mizzi pisze juz widze poprawe włosów , ze nie wspomne ze 5 dni moge nie myć, wogole sie nie tłuszcza :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, 1000 strona twoja i co wygrałaś? :D wymyslaj sobie nagrode :D

blizniaki !! :) musza byc :D

mi znowu wloski sie przetłuszczały czesto...teraz nawet nie tak...czyli tez pasuje na faceta, za to twarz mi na faceta nie pasi ;p bo pryszczooole;p

ale Rudasek super fryzurka, twarzowo Ci w niej :D

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kolezanke co raz na 2 tygodnie myje włosy !! aaa i nie ma tłustych....
    ja musze co 2 dzień !! :|

jak sie czujecie kobiety???

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudasku dokladnie u mnie to samo.. a kiedys max 2 dni....
    i kazdy gada ze inaczej wyglądam... trądzik aby raz na jakiś czas... i mdłości przeszły, jedynie ta cholerna zgaga :D

dla livki piwko :D
    dopóki jeszcze może hahah :D

no fryzurka super serio serio.. warto jednak było :) a ja chyba sobie pocieniuje ostro zeby te kruzynki lepsze były :D i bd mieć z głowy prostowanie i te ich puszenie sie :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam piwko, dziecko mi dajcie :D

Pochwale się wam jeszcze projektem domu, ktory wstepnie wybraliśmy:

http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna-g2-mocca/?Kind=1&Name=seweryna+G2&SearchForm=1

Rudasku najwazniejsze, że dobrze się w niej czujesz ;-) Ja co jakiś czas mam ochotę obciąć włosy ale kurcze szkoda mi, tak długich nigdy jeszcze nie miałam :/ Zobaczymy jak to sie ułoży, może w końcu się odważę chociaż mój R. to uwielbia długie wlosy...

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja i tak nie zwiazuje włosów, nie robie fryzur wiec nie musze miec długich..a te ew za ucho załoze i bedzie gites :D jeszcze musze henna zalożyć, ale to moze jutro mi R nałoży :D zeby je troche przyrudzić a do tego po hennie mam mega lśniące i miekkie :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    E tam piwko, dziecko mi dajcie :D

Pochwale się wam jeszcze projektem domu, ktory wstepnie wybraliśmy:

http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna-g2-mocca/?Kind=1&Name=seweryna+G2&SearchForm=1

Rudasku najwazniejsze, że dobrze się w niej czujesz ;-) Ja co jakiś czas mam ochotę obciąć włosy ale kurcze szkoda mi, tak długich nigdy jeszcze nie miałam :/ Zobaczymy jak to sie ułoży, może w końcu się odważę chociaż mój R. to uwielbia długie wlosy...
    mąż ci da i to zaraz :D, ale wirusy wysyłam ile się da :D ~~~~~~~~ ~~~~~~
    a dom? marzenie.. piękny...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    no ja i tak nie zwiazuje włosów, nie robie fryzur wiec nie musze miec długich..a te ew za ucho załoze i bedzie gites :D jeszcze musze henna zalożyć, ale to moze jutro mi R nałoży :D zeby je troche przyrudzić a do tego po hennie mam mega lśniące i miekkie :D
    ja szamponetkami brałam, podobna zasada chyba nie? :D przez dlugi czas odświeżyłam kolor i powiem szczerze że kondycja super.. nie to co zaszkodził rozjaśniacz i przerzedził co nie co :D teraz to chociaż jest za co złapać za tą kitę.. ale dwa lata o takie walczyłam ;D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka piekny domek..nam tez sie taki marzy ale duzo mniejszy...bo max 120m2 :)
    ale te parterowe , rozłożyste sa bardzo piekne :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mamy taki 120m i jest za mały... Powiedziała ta co 4 lata w kawalerce mieszkała :D

Ten co planujemy to z poddaszem użytkowym - my na dole, na górze 4 pokoje dla dzieciaków :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest 250 i jest co sprzątać... ale teraz jak się oddzieliliśmy.. to tylko swoją górę sprzątam... ughh bez przesady :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, sprzątać jest co w takim domu :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mam pytanie jestem po owulacji w zeszlym miesiacu tak nie mialam:bole jajnikow w sumie wszystko mnie boli temperatura 36,9 mierzona po 3 godz snie zle samopoczucie czy ktoras tak miala po owulce?427be7c3cb200841a800ad0176352fbc.png[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:37

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurz się rąbie na prawo i lewo... uff jak dobrze że mam górę... mniejszy syf... i na mokro zbieram.. no ale z drugiej strony jest przestrzen... i zawsze można zaplanować coś co chcemy.. ja mam 3 pokoje na górze i jeszcze strych z poddaszem i w kazdej chwili mozna cos wyskrobać kolejnego, choć wątpię... już chyba starczy tego :< na cholerę mi to :D
    no ale jak bd 3 dzieci to gdzieś można je "wysłać"... nie wiem jeszcze jak to się rozwinie :D ale w planach prędzej mamy wymianę dachu na nowy i zmianę okien.. bo mamy jeszcze drewniane.. a na górze w lato skwar.. w zimę zimno.. przydałby się porządniejszy dach i ocieplenie.. odizolowanie od tych warunków atmosferycznych..
    no ale.. wszystko z czasem :D nawet mi się podobają takie.. łaciate dachy w sensie że rózne barwy brązu są np :D ciemniejsze i lekko jaśniejsze jakby ktoś wziął gąbkę i dalikatnie przypudrował :D kuzynka nie dawno dom budowała i na żywo efekt super :D

‹‹ 998 999 1000 1001 1002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ