Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizelko nie zazdroszczę...u nas ta zabawa była przez orkiestre organizowana i symbolicznie po 1-2 zł.miało być a ludzie po 50zł rzucali! I nikt nic nie komentował tylko się cieszył że może z nami zatańczyć...
Oh jak mnie muli ...:p -
nick nieaktualny
-
Zmiana planów zmiana
Działka upatrzona, we wtorek rozmowa w banku ale nie będzie problemu bo zdolnośc kredytowa jest dużo większa niz potrzebujemy
Projekt domu też wstępnie już wybrany
Okolica śliczna!
No to teraz się zacznie
Wybaczcie Kochane, że tak os obie tylko ale wpadam za każdym razem doslownie na chwilkę, postaram się później was nadrobić :*
P.S. Jestem już na liście uczniów szkoły fotograficznej
-
nick nieaktualnyRudasku super fryzura
i pasuje Ci !!!
Aga chętnie, ale padam już na twarzusiadłam i chyba nie dam rady już obiadu zrobić. hahaha, a nie wiem czy Mąż później na spacer jeszcze mnie nie wyciągnie
Livia gdzie ta działka? Pochwal się nocoś taka skryta
troszkę dłużej będziecie musieli poczekać na własny domek niż kupić gotowy, ale wartoile lat budowy przewidujecie? do tej pory zostaniecie tu gdzie teraz?
Sorki, że ta wypytuje, ale jestem ciekawa wiesz hah -
fajneee
szkoda ze mi by takie nie pasowały
livia ważne zeby załatwić, wiadomo że teraz duzo spraw jesti tak fajnie ze zdajesz chociaz relacje co tam działacie
miło się czyta
przedszkolanko no u nas to roznie dawali... ale nie musial tak tego skomentować -
nick nieaktualny
-
Niestety nie...tzn powiem WAm ze ja mam dziwne włosy strasznie! herelanie góre mam prostą, wiec przy tych włosach zero prostownicy ale dół mi sie kreci- przy takich do ramion to nie ma szans bez prostownicy, no i niestety nie dość ze mialam rozjaśnione ega ruda farba to jeszcze prostowałam, wiec byly w stanie tragicznym! od grudnia sie zawziełam, mniej prostownicy i zero farb tylko naturalnna henna no i zapuscilam na naturalne tak do uszu, wiec to co widzicie to juz prawie naturalne tylko male koncóweczki zostaly jeszcze jasniejsze. Ale naturalne o wiele lepiej mi sie ukladaja, mniej kreca itd
wiec jestem zadowolona bo o wielej zdrowiej mi wyjgladaja teraz wlosy niz przed scieciem gdzie mialam siano od rozjaśniacza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 14:44
-
Mam dziś taka chcice na zeberka w sosie, z ziemniaczkami z masełkiem i mizeria ze szok..polazłam do sklpu i zakupiłam wszystko i gotuje...ale juz chyba od godziny i zeberka dalej twarde a mnie zaraz skręci bo tak mi sie chce jeść....
oooooooo a moj kot właśnie rzyga....heheheh, pewnie zaś zjadła z balkonu jakąs muche albo robala -
Znalazłam na allegro sklep ktory sprzedaje markowe kosmetyki, głownie do makijażu za drobne grosze, bo w wiekszości to testery
zamóiłam kilka drobiazgówciekawe czy faktycznie takie jak w opisie i czy bede zadowolona
-
Czesc kobietki, ale jedziecie z koksem znowu
Mizzelka, mam nadzieje ze maz sie wyciszy..moj jest na ogol spokojny, ale jak go ktos wkurzy to potrafi pojechac ostroaz strach
Rudasek, metamorfoza widzeale fotka mi sie nie otwiera...
Livka, super swoje 4 kątyextra bedzie
i kurs fotografa;D
Przedszkolanka, zastrzeliłabym babke... małz pewnie tez rokrakała;] dlatego tam nie bede jezdzic tez, ale powodow jest duzo wiecejprzeciez mam swoje prawo
a jak mnie kto zapyta, to powiem ze sie tam zle czuje, po prostu, nie bede owijać w bawełne;]
Pireleczka, ja nic nie mowie, tylko po cichu trzymam kciuki i kibicujepirelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ej a ja nie widze fryzury Rudaska? Gdzie ona? Też chcę!
Pirelko działka na Dąbrowie tak jak chcielismy, duża z terenem zielonym. Budować się nie bedziemy raczej kilka lat max 2Najpierw jest rozeznanie terenu, musimy się dowiedzieć co z tym terenem zielonym-ekologicznym możemy zdziałać no i sama działka jest na wzgórzu (wszędzie pod górę w tej Gdyni) więc trzeba też się zorientować czy opłaca się wywozić ziemię czy zrobić taki "uskok" ze schodkami
No jest tego trochę ale powoli do przodu.