X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tolcia25 wrote:
    Witam dziewczyny mam pytanie jestem po owulacji w zeszlym miesiacu tak nie mialam:bole jajnikow w sumie wszystko mnie boli temperatura 36,9 mierzona po 3 godz snie zle samopoczucie czy ktoras tak miala po owulce?427be7c3cb200841a800ad0176352fbc.png[/url]
    najważniejsze to aby się nie nakręcać :) ale wygląda to na razie obiecująco.
    ja np mdłości mam od podwyzszonego prog.. poprzedni cykl miałam z lutką i nieźle zryła mi banie... a teraz też w szczęśliwym cyklu tak mialam... były lekkie a co dopiero potem dało mi popalić to już głowa mała.. tak jak i z śluzem.. on się zmienił dopiero po termnie @... do konca nigdy nic nie wiadomo.. u mnie jedynym dziwnym objawem bylo wlasnie ten ból na @ zaraz po owulce na chwile i za chwile odchodził.. a ból po owulce zawsze jest :D jak ktoś ją odczuwa, ja ją czułam już nawet półtora tyg przed i tydzien po owulce non stop jajniki :)

Tolcia25 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki...kupowałyście ta poduszke do spania dla kobiet w ciązy...tego duzego rogala badz bumerang- jak zwał tak zwał :):)???

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Mizzelka za odpowiedz ale w poprzednim cyklu nic mi tak po owu nie doskwieralo dzis czuje sie masakrycznie jak bym mogla caly dzien bym przespala ale niestety obowiazki sa i nie moge sobie na to pozwolic,moze taki dzien taki miesiac niewiem pozdrawiam :*

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Dziewczynki...kupowałyście ta poduszke do spania dla kobiet w ciązy...tego duzego rogala badz bumerang- jak zwał tak zwał :):)???
    ooo nie widziałam tego...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tolcia25 wrote:
    Dziekuje Mizzelka za odpowiedz ale w poprzednim cyklu nic mi tak po owu nie doskwieralo dzis czuje sie masakrycznie jak bym mogla caly dzien bym przespala ale niestety obowiazki sa i nie moge sobie na to pozwolic,moze taki dzien taki miesiac niewiem pozdrawiam :*
    możliwe że i dzien bo ja dziś strzeliłam sobie drzemkę od 9-12:30 i jeszcze ciezko bylo mi się podnieść :D ale trzymam kciuki za dobry rozwój sytuacji :) nadzieja nigdy nie umiera.. ja w ostatnim cyklu wlaśnie bylam calkowicie zrezygnowana nawet testowac mi sie nie chcialo... ale jednak lekka nadzieja zawsze była :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-i4474969624.html

mi sie strasznie źle spi i mysle o zakupie takiej :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ciekawie to wygląda.. może w koncu by mnie piersi tak nie bolały :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobry patent do karmienia, ręce nie bolą od trzymania :D

• Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie ja stwierdzilam ze ten cykl sie postaram ale nie testuje wczesniej jak w dniu @ w tamtym miesiacu zrobilam 1,5 tygodnia wczesniej test nakrecilam sie i puzniej z dolem chodzilam bo @ przyszedl w dniu wizyty u gin wiec w tym miesiacu podchodze do tego delikatnie :)

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej poczekac do terminu i dopiero spojrzeć na organizm... i na zmiany... bo przełom jest tak naprawdę dopiero po terminie :) lepiej spokojnie do tego podejść... nie ostatni cykl w życiu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:01

Tolcia25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku dzięki ;)
    Livia, ale fajnie :D Trzymam kciuki ! Teraz dużo na głowie, będzie jeszcze więcej, ale później będzie super ! :)
    Projekt jest piękny, jak bajce :) mam nadzieję, że kiedyś mnie zaprosisz :P

Rudasku, o tych poduszkach czytałam i sama zamierzam kupić jak źle będzie mi się spać :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kusicie tą poduszką :D zakupię sobie i ja, nawet nie wiedzialam ze taki gadżet istnieje ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta poduszka nazywa się kojec :)

• Groszek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo cebuszka ;D

calkiem fajna sprawa, wlasnie nie tylko do spania, bo potem przy karmieniu rece i plecy bola, jeszcze jak dziecko rosnie :O

rozgladam sie za nia :D

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie te karmienie mnie przekonało najbardziej... bo dziecko przeciez nie chapsnie zaraz piersi ... i w 5 minut sie nie napije... :< a jednak fajnie by bylo oprzeć na czymś dłonie i plecy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widziałam je w smyku lub właśnie online :) są drogie, ale chyba warto zainwestować.

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie chciałabym to macnąć na żywo :D to się przejdę do smyka przy najbliżej okazji :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ta poducha, że tez nie wiedziałam o czymś takim wcześniej. Zwijałam sobie dodatkowa kołdrę w rulonik i w sumie działało podobnie tyle, ze do dzisiaj mi zostało i czasem cała kołdrę zabieram i wciskam sobie między nogi :D

Pirelka jak dom już stanie i będzie urządzony to zaproszę ale to raczej potrwa, najwiecej chyba urządzanie w środku :D

Jak na razie studiujemy przepisy co i jak bo działeczka ma uskoki i jest na wzniesieniu, poza tym ma wydzielony teren zielony ekologiczny i zanim podejmiemy ostateczna decyzję musimy wiedzieć co mozna z tym zrobić ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogróóóóóódek można? :D ja czekam aż mi papryka w koncu dojrzeje i koktajlówki :D

ja też zwijam kołdrę bo niech tylko na cycki sie poloze... to potem zaluje caly dzien :( i jakoś jest tak fajniej :D :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzi wychodzi na to, że nasz ogromny zapał na "tę" właśnie działkę zostal ostudzony... Nie możemy zmienić kształtu terenu a tak jak to wygląda to jest dość słabo... No nic, R. dalej studiuje przepisy :D

A ja papryczki zamierzam posadzić sobie w doniczce w domu, te malutkie ostre dla R. bo on lubi jak piecze dwa razy :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ