X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tolcia25 wrote:
    Witam dziewczyny mam pytanie jestem po owulacji w zeszlym miesiacu tak nie mialam:bole jajnikow w sumie wszystko mnie boli temperatura 36,9 mierzona po 3 godz snie zle samopoczucie czy ktoras tak miala po owulce?427be7c3cb200841a800ad0176352fbc.png[/url]
    najważniejsze to aby się nie nakręcać :) ale wygląda to na razie obiecująco.
    ja np mdłości mam od podwyzszonego prog.. poprzedni cykl miałam z lutką i nieźle zryła mi banie... a teraz też w szczęśliwym cyklu tak mialam... były lekkie a co dopiero potem dało mi popalić to już głowa mała.. tak jak i z śluzem.. on się zmienił dopiero po termnie @... do konca nigdy nic nie wiadomo.. u mnie jedynym dziwnym objawem bylo wlasnie ten ból na @ zaraz po owulce na chwile i za chwile odchodził.. a ból po owulce zawsze jest :D jak ktoś ją odczuwa, ja ją czułam już nawet półtora tyg przed i tydzien po owulce non stop jajniki :)

Tolcia25 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki...kupowałyście ta poduszke do spania dla kobiet w ciązy...tego duzego rogala badz bumerang- jak zwał tak zwał :):)???

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Mizzelka za odpowiedz ale w poprzednim cyklu nic mi tak po owu nie doskwieralo dzis czuje sie masakrycznie jak bym mogla caly dzien bym przespala ale niestety obowiazki sa i nie moge sobie na to pozwolic,moze taki dzien taki miesiac niewiem pozdrawiam :*

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Dziewczynki...kupowałyście ta poduszke do spania dla kobiet w ciązy...tego duzego rogala badz bumerang- jak zwał tak zwał :):)???
    ooo nie widziałam tego...

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tolcia25 wrote:
    Dziekuje Mizzelka za odpowiedz ale w poprzednim cyklu nic mi tak po owu nie doskwieralo dzis czuje sie masakrycznie jak bym mogla caly dzien bym przespala ale niestety obowiazki sa i nie moge sobie na to pozwolic,moze taki dzien taki miesiac niewiem pozdrawiam :*
    możliwe że i dzien bo ja dziś strzeliłam sobie drzemkę od 9-12:30 i jeszcze ciezko bylo mi się podnieść :D ale trzymam kciuki za dobry rozwój sytuacji :) nadzieja nigdy nie umiera.. ja w ostatnim cyklu wlaśnie bylam calkowicie zrezygnowana nawet testowac mi sie nie chcialo... ale jednak lekka nadzieja zawsze była :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratis-i4474969624.html

mi sie strasznie źle spi i mysle o zakupie takiej :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ciekawie to wygląda.. może w koncu by mnie piersi tak nie bolały :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobry patent do karmienia, ręce nie bolą od trzymania :D

• Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie ja stwierdzilam ze ten cykl sie postaram ale nie testuje wczesniej jak w dniu @ w tamtym miesiacu zrobilam 1,5 tygodnia wczesniej test nakrecilam sie i puzniej z dolem chodzilam bo @ przyszedl w dniu wizyty u gin wiec w tym miesiacu podchodze do tego delikatnie :)

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej poczekac do terminu i dopiero spojrzeć na organizm... i na zmiany... bo przełom jest tak naprawdę dopiero po terminie :) lepiej spokojnie do tego podejść... nie ostatni cykl w życiu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:01

Tolcia25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku dzięki ;)
    Livia, ale fajnie :D Trzymam kciuki ! Teraz dużo na głowie, będzie jeszcze więcej, ale później będzie super ! :)
    Projekt jest piękny, jak bajce :) mam nadzieję, że kiedyś mnie zaprosisz :P

Rudasku, o tych poduszkach czytałam i sama zamierzam kupić jak źle będzie mi się spać :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kusicie tą poduszką :D zakupię sobie i ja, nawet nie wiedzialam ze taki gadżet istnieje ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta poduszka nazywa się kojec :)

• Groszek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo cebuszka ;D

calkiem fajna sprawa, wlasnie nie tylko do spania, bo potem przy karmieniu rece i plecy bola, jeszcze jak dziecko rosnie :O

rozgladam sie za nia :D

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie te karmienie mnie przekonało najbardziej... bo dziecko przeciez nie chapsnie zaraz piersi ... i w 5 minut sie nie napije... :< a jednak fajnie by bylo oprzeć na czymś dłonie i plecy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widziałam je w smyku lub właśnie online :) są drogie, ale chyba warto zainwestować.

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie chciałabym to macnąć na żywo :D to się przejdę do smyka przy najbliżej okazji :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ta poducha, że tez nie wiedziałam o czymś takim wcześniej. Zwijałam sobie dodatkowa kołdrę w rulonik i w sumie działało podobnie tyle, ze do dzisiaj mi zostało i czasem cała kołdrę zabieram i wciskam sobie między nogi :D

Pirelka jak dom już stanie i będzie urządzony to zaproszę ale to raczej potrwa, najwiecej chyba urządzanie w środku :D

Jak na razie studiujemy przepisy co i jak bo działeczka ma uskoki i jest na wzniesieniu, poza tym ma wydzielony teren zielony ekologiczny i zanim podejmiemy ostateczna decyzję musimy wiedzieć co mozna z tym zrobić ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogróóóóóódek można? :D ja czekam aż mi papryka w koncu dojrzeje i koktajlówki :D

ja też zwijam kołdrę bo niech tylko na cycki sie poloze... to potem zaluje caly dzien :( i jakoś jest tak fajniej :D :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzi wychodzi na to, że nasz ogromny zapał na "tę" właśnie działkę zostal ostudzony... Nie możemy zmienić kształtu terenu a tak jak to wygląda to jest dość słabo... No nic, R. dalej studiuje przepisy :D

A ja papryczki zamierzam posadzić sobie w doniczce w domu, te malutkie ostre dla R. bo on lubi jak piecze dwa razy :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ