Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tolcia25 wrote:Witam dziewczyny mam pytanie jestem po owulacji w zeszlym miesiacu tak nie mialam:bole jajnikow w sumie wszystko mnie boli temperatura 36,9 mierzona po 3 godz snie zle samopoczucie czy ktoras tak miala po owulce?
[/url]
ale wygląda to na razie obiecująco.
ja np mdłości mam od podwyzszonego prog.. poprzedni cykl miałam z lutką i nieźle zryła mi banie... a teraz też w szczęśliwym cyklu tak mialam... były lekkie a co dopiero potem dało mi popalić to już głowa mała.. tak jak i z śluzem.. on się zmienił dopiero po termnie @... do konca nigdy nic nie wiadomo.. u mnie jedynym dziwnym objawem bylo wlasnie ten ból na @ zaraz po owulce na chwile i za chwile odchodził.. a ból po owulce zawsze jestjak ktoś ją odczuwa, ja ją czułam już nawet półtora tyg przed i tydzien po owulce non stop jajniki
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Mizzelka za odpowiedz ale w poprzednim cyklu nic mi tak po owu nie doskwieralo dzis czuje sie masakrycznie jak bym mogla caly dzien bym przespala ale niestety obowiazki sa i nie moge sobie na to pozwolic,moze taki dzien taki miesiac niewiem pozdrawiam :*
-
Tolcia25 wrote:Dziekuje Mizzelka za odpowiedz ale w poprzednim cyklu nic mi tak po owu nie doskwieralo dzis czuje sie masakrycznie jak bym mogla caly dzien bym przespala ale niestety obowiazki sa i nie moge sobie na to pozwolic,moze taki dzien taki miesiac niewiem pozdrawiam :*
ale trzymam kciuki za dobry rozwój sytuacji
nadzieja nigdy nie umiera.. ja w ostatnim cyklu wlaśnie bylam calkowicie zrezygnowana nawet testowac mi sie nie chcialo... ale jednak lekka nadzieja zawsze była
-
Dokladnie ja stwierdzilam ze ten cykl sie postaram ale nie testuje wczesniej jak w dniu @ w tamtym miesiacu zrobilam 1,5 tygodnia wczesniej test nakrecilam sie i puzniej z dolem chodzilam bo @ przyszedl w dniu wizyty u gin wiec w tym miesiacu podchodze do tego delikatnie
-
lepiej poczekac do terminu i dopiero spojrzeć na organizm... i na zmiany... bo przełom jest tak naprawdę dopiero po terminie
lepiej spokojnie do tego podejść... nie ostatni cykl w życiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:01
Tolcia25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku dzięki
Livia, ale fajnieTrzymam kciuki ! Teraz dużo na głowie, będzie jeszcze więcej, ale później będzie super !
Projekt jest piękny, jak bajcemam nadzieję, że kiedyś mnie zaprosisz
Rudasku, o tych poduszkach czytałam i sama zamierzam kupić jak źle będzie mi się spać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajna ta poducha, że tez nie wiedziałam o czymś takim wcześniej. Zwijałam sobie dodatkowa kołdrę w rulonik i w sumie działało podobnie tyle, ze do dzisiaj mi zostało i czasem cała kołdrę zabieram i wciskam sobie między nogi
Pirelka jak dom już stanie i będzie urządzony to zaproszę ale to raczej potrwa, najwiecej chyba urządzanie w środku
Jak na razie studiujemy przepisy co i jak bo działeczka ma uskoki i jest na wzniesieniu, poza tym ma wydzielony teren zielony ekologiczny i zanim podejmiemy ostateczna decyzję musimy wiedzieć co mozna z tym zrobić
-
mizzi wychodzi na to, że nasz ogromny zapał na "tę" właśnie działkę zostal ostudzony... Nie możemy zmienić kształtu terenu a tak jak to wygląda to jest dość słabo... No nic, R. dalej studiuje przepisy
A ja papryczki zamierzam posadzić sobie w doniczce w domu, te malutkie ostre dla R. bo on lubi jak piecze dwa razy