Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem i ja...wlasnie jem sniadanko
dziewczyny ja wczoraj zrobiłam rte zeberka z sosem i dwa razy jadłam, tak sie nie moglam najeśća jak moj R zobaczyl góre ziemniaków na moim talerzu to stwierdzil ze jadłaby przez tydzien...to fakt bylo ich duuuuuzzzzoooo
co u WAs ? -
dzis ogorkowa i pierogi ruskie
(dla mnie zostawilam sobie z jagodami sasasassss;p)
a dzis nic nie robie, bede odpoczywacbrzuchol mnie zaczął boleć własnie;/
co u Was na obiady?pochwalcie sie
nakarmiłam kota przed chwilą bananemjak sie oblizywała
ps. macie pomysł co zrobić z patisonem?
to warzywo, nie Robert Patison:P -
u mnie to samo co wczoraj...zeberka w sosiku, ziemniaczki i dzis dla odmiany kiszony!!
ja też sie nie moge najeść
o 11 3 kanapki i jabłko
o 13 zupka chińska- fuck...ale nie umialam sie powstrzymać
miedzy czasie herbatniki
i już obrane ziemniaczki, zaraz ide gotować -
dzieki
ja znalazlam jakas zupe z patisonów... hmm ogorkow mam dosc zaprawiania ;p poza tym mam tylko dwie sztuki ;p wiec skromnie...
teraz wcinam loda
a jjutro chyba jakies ciacho zrobie... z galaretka i owocami, mam ochote
macie jakas stronke z przepisami??
-
wpadne wpadne
wybieramy sie w tamte strony i nie mozemy sie zebrac ale do porodu zdązymy
i umówimy sie w Macu
buahhahaha
Groszku wejdz sobie na strone www.kobieceinspiracje.pl tam sa super pomysły na made hand, na ciasta, potrawy itd
który obrazek ma taka niebieską kokardke przepis, to klikasz w niego i pokaze CI sie przepis, widzialam dziś kilka na ciasta, moze cos wybierzesz
ja chyba tez bede robić na week ciasto własnie z tej strony, Kubanka sie chyba nazywa -
a ja własnie piore trampki bo brudne a pogoda odpowiednia na nie....gorąca mi strasznie przeszkadzaja ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie cieplo bo dzis to tak jesiennie
zamówiłam na allegro firanki makarony...ciekawe co mi przyjdziei czy da sie to wogole powiesić
-
Witam się i ja:) u mnie też lipa z apetytem. jadłabym oczami bo znów boję się zgagi.
dziś mąż potulny. chyba dotarło do niego bo już od wczoraj się podlizuje i nawet wstał o godzinę wcześniej do pracy żeby się wyrobić! i byłam na ósmą
nie czekałam wcale od razu po kobiecie z dzieckiem weszłam i patrzę ze tam tyle próbek z moczem a moja to jak herbatkai inni mają 80 90ml na 100ml. a ja zrobiłam 60ml ... myślę ze spokojnie wystarczy bo moja kuzynka pracuje w lab i opowiadała ze czasami wkurza się jak ktoś pod same dno aż. na wali . no i dodatkowo zrobiłam sobie te TSH... ciort tam. wolę spać spokojnie i dopłacić do tych badań te 20zł.
no i wyniki odbiore jutro koło 15 bo wizytę mam u gin o 15:40 chyba on niech od razu zinterpretuje bo ja znów naczytam się głupot i sobie coś wymyślę a tak to na spokojnie. miałam jechać jutro na te badania ale tyle godzin musiałabym czekać... a nie za bardzo znam te miasto... i jestem jeszcze na trybie oszczędnymto wolę po sklepach nie chodzic.
co do fast foodów to jadłabymmm...
rudasku uważaj na te zupli chińskie są smaczne ale chyba zawierają glutaminian sodu, a on psuje barierę ochronną w żołądku i w wątrobie. tzw pożera śluz w środku i potem zgaga itd murowane .
co do stron to rudasek ma kulinarny blognie wstawid linka bo pisze z telefonu. niestety coś z internetem znów. a i polece wkuchennymoknie. facetka zawsze ma sprawdzone przepisy. co bym nie zrobiła od niej to zawsze wyjdzie. szczególnie ciasta
-
tak, mam kulinarny blog ale teraz go zaniedbałam strasznie, przez ciaze bo na jedzenie nie mogłam długo patrzec i wchodzić do kuchni ale nadrobie obiecuje....tylko ciast niestety nie mam
a to dla Was Mamuski...taka pościelówka ktora mnie bardzo wzrusza
https://www.youtube.com/watch?v=3WVFvnAeXjMWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:22
-
to nic Rudasek, jest cosik innego
nie musza byc ciasta, a ja sobie cos znajde, dzieki za linka
Rudasku mam nadzieje, ze zdołamy do porodu w tym Macu zagoscic razemhihih najwyzej razem pojedziemy na porodówke
Mizzy, slyszalam ze soda oczyszczona rozpuszczona w wodzie działa na zgage..
tylko nie duzo bo potem bieguna bedzie ;p musisz zmienic ph w zoładku na obojetne, bo jest kwasne...
smieje sie ze jeszcze mydło jest zasadowe, to mozna podjeschihih
widzisz jak poskutkowało ochrzanic mezajaki rezultat, oby utrzymywał sie dłuzej
a moczykiem sie nie przejmuj, moze po prostu zageszczony z nocy był
ale ktos nawalił te 90 ml, to chyba zawartość całego pecherza oddał
i dobrze z tymi wynikami, bedzie tak na swiezo, nie bedziesz sobie interpretowac i niepotrzebnie stresowac;p a w obcym miescie to oj strach, zeby sie nie zgubić...
kurcze ogladam te poduszki tzw. kojec, cebuszka czy longer ;p te tanie, to sa pewnie te słabszej jakosci, takie miekkie.. a te lepsze, bardziej twarde to juz koło 100 zł kosztuja! ;O drogie !
ja od 2 tygodni ide na to tsh;/ i dojsc nie moge;/
a przydaloby sie tez zrobic i grupe krwi, bo mam na panienskie nazwisko, to tak dziwnie wyglada.. -
no ja na tsh tez ide juz troche...ale jutro sobie obiecałam ze pojde, bo musze zrobić jeszcze hiv, i te wszystkie przeciwciała, toxo, rózyczke itd
wiec moze jutro sie pojde kujnąć a potem do Pana Dr po L4
i do szefowej.......wrrrrrrrrr