Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem i ja...wlasnie jem sniadanko

dziewczyny ja wczoraj zrobiłam rte zeberka z sosem i dwa razy jadłam, tak sie nie moglam najeść
a jak moj R zobaczyl góre ziemniaków na moim talerzu to stwierdzil ze jadłaby przez tydzien...to fakt bylo ich duuuuuzzzzoooo 
co u WAs ? -
dzis ogorkowa i pierogi ruskie

(dla mnie zostawilam sobie z jagodami sasasassss;p)
a dzis nic nie robie, bede odpoczywac
brzuchol mnie zaczął boleć własnie;/
co u Was na obiady?
pochwalcie sie 
nakarmiłam kota przed chwilą bananem
jak sie oblizywała 
ps. macie pomysł co zrobić z patisonem?
to warzywo, nie Robert Patison:P -
u mnie to samo co wczoraj...zeberka w sosiku, ziemniaczki i dzis dla odmiany kiszony!!
ja też sie nie moge najeść
o 11 3 kanapki i jabłko
o 13 zupka chińska- fuck...ale nie umialam sie powstrzymać
miedzy czasie herbatniki
i już obrane ziemniaczki, zaraz ide gotować
-
dzieki
ja znalazlam jakas zupe z patisonów... hmm ogorkow mam dosc zaprawiania ;p poza tym mam tylko dwie sztuki ;p wiec skromnie...
teraz wcinam loda
a jjutro chyba jakies ciacho zrobie... z galaretka i owocami, mam ochote
macie jakas stronke z przepisami??
-
wpadne wpadne
wybieramy sie w tamte strony i nie mozemy sie zebrac ale do porodu zdązymy
i umówimy sie w Macu
buahhahaha 
Groszku wejdz sobie na strone www.kobieceinspiracje.pl tam sa super pomysły na made hand, na ciasta, potrawy itd
który obrazek ma taka niebieską kokardke przepis, to klikasz w niego i pokaze CI sie przepis, widzialam dziś kilka na ciasta, moze cos wybierzesz
ja chyba tez bede robić na week ciasto własnie z tej strony, Kubanka sie chyba nazywa
-
a ja własnie piore trampki bo brudne a pogoda odpowiednia na nie....gorąca mi strasznie przeszkadzaja ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie cieplo bo dzis to tak jesiennie

zamówiłam na allegro firanki makarony...ciekawe co mi przyjdzie
i czy da sie to wogole powiesić
-
Witam się i ja:) u mnie też lipa z apetytem. jadłabym oczami bo znów boję się zgagi.
dziś mąż potulny. chyba dotarło do niego bo już od wczoraj się podlizuje i nawet wstał o godzinę wcześniej do pracy żeby się wyrobić! i byłam na ósmą
nie czekałam wcale od razu po kobiecie z dzieckiem weszłam i patrzę ze tam tyle próbek z moczem a moja to jak herbatka
i inni mają 80 90ml na 100ml. a ja zrobiłam 60ml ... myślę ze spokojnie wystarczy bo moja kuzynka pracuje w lab i opowiadała ze czasami wkurza się jak ktoś pod same dno aż. na wali . no i dodatkowo zrobiłam sobie te TSH... ciort tam. wolę spać spokojnie i dopłacić do tych badań te 20zł.
no i wyniki odbiore jutro koło 15 bo wizytę mam u gin o 15:40 chyba on niech od razu zinterpretuje bo ja znów naczytam się głupot i sobie coś wymyślę a tak to na spokojnie. miałam jechać jutro na te badania ale tyle godzin musiałabym czekać... a nie za bardzo znam te miasto... i jestem jeszcze na trybie oszczędnym
to wolę po sklepach nie chodzic.
co do fast foodów to jadłabymmm...
rudasku uważaj na te zupli chińskie są smaczne ale chyba zawierają glutaminian sodu, a on psuje barierę ochronną w żołądku i w wątrobie. tzw pożera śluz w środku i potem zgaga itd murowane .
co do stron to rudasek ma kulinarny blog
nie wstawid linka bo pisze z telefonu. niestety coś z internetem znów. a i polece wkuchennymoknie. facetka zawsze ma sprawdzone przepisy. co bym nie zrobiła od niej to zawsze wyjdzie. szczególnie ciasta
-
tak, mam kulinarny blog ale teraz go zaniedbałam strasznie, przez ciaze bo na jedzenie nie mogłam długo patrzec i wchodzić do kuchni ale nadrobie obiecuje....tylko ciast niestety nie mam

a to dla Was Mamuski...taka pościelówka ktora mnie bardzo wzrusza
https://www.youtube.com/watch?v=3WVFvnAeXjMWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:22
-
to nic Rudasek, jest cosik innego
nie musza byc ciasta, a ja sobie cos znajde, dzieki za linka 
Rudasku mam nadzieje, ze zdołamy do porodu w tym Macu zagoscic razem
hihih najwyzej razem pojedziemy na porodówke 
Mizzy, slyszalam ze soda oczyszczona rozpuszczona w wodzie działa na zgage..
tylko nie duzo bo potem bieguna bedzie ;p musisz zmienic ph w zoładku na obojetne, bo jest kwasne...
smieje sie ze jeszcze mydło jest zasadowe, to mozna podjesc
hihih 
widzisz jak poskutkowało ochrzanic meza
jaki rezultat, oby utrzymywał sie dłuzej
a moczykiem sie nie przejmuj, moze po prostu zageszczony z nocy był
ale ktos nawalił te 90 ml, to chyba zawartość całego pecherza oddał 
i dobrze z tymi wynikami, bedzie tak na swiezo, nie bedziesz sobie interpretowac i niepotrzebnie stresowac;p a w obcym miescie to oj strach, zeby sie nie zgubić...
kurcze ogladam te poduszki tzw. kojec, cebuszka czy longer ;p te tanie, to sa pewnie te słabszej jakosci, takie miekkie.. a te lepsze, bardziej twarde to juz koło 100 zł kosztuja! ;O drogie !
ja od 2 tygodni ide na to tsh;/ i dojsc nie moge;/
a przydaloby sie tez zrobic i grupe krwi, bo mam na panienskie nazwisko, to tak dziwnie wyglada.. -
no ja na tsh tez ide juz troche...ale jutro sobie obiecałam ze pojde, bo musze zrobić jeszcze hiv, i te wszystkie przeciwciała, toxo, rózyczke itd
wiec moze jutro sie pojde kujnąć a potem do Pana Dr po L4
i do szefowej.......wrrrrrrrrr
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH