Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelko wrzucaj foto tego sluzu - ocenimy
(żartuję, żeby nie było)
CLOnówka22 - ja bym brała dupka 2x1 przez 5 dni żeby przyspieszyć ale ja to lubię poeksperymentować z sobą i jak na razie żyję
Ale narobiłam - papryczki marynowane już są, dżemik z wisieniek też, teraz kończę sok malinowyCLOnówka22 lubi tę wiadomość
-
bo przechodzi z kleistego na budyn i potem bd budyn +wyspy sluzu rociągliwego żółtego
nie od razu Rzym zbudowano
no wlasnie może warto na te 5 dni zwiększoną dawkę... może coś się dzięki temu obudzi
a ja idę odgrzać gołąbki mojemu a sama zjem sałatkę grecką
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Pirelko wrzucaj foto tego sluzu - ocenimy
(żartuję, żeby nie było)
CLOnówka22 - ja bym brała dupka 2x1 przez 5 dni żeby przyspieszyć ale ja to lubię poeksperymentować z sobą i jak na razie żyję
Hehehe pomyślę.. gorzej nie będzietylko zastanawia mnie czczemu mi ginka na @ kazała czekać. Zapomniała że miałam regulowane całe życie ?;/
czasem mam wrażenie że jest niedouczona.. -
Ale teraz Wam zazdroszczę,że jecie... Mi właśnie podchodzi do gardła wszystko i leże i się powstrzymuję przed łazienką...
Groszku w rodzinie to się roznosi coś o tym wiem:/
Pirelko na pocieszenie ten śluz towarzyszy później cały czas i o każdej porze :p -
nick nieaktualny
-
clonówka moze warto ją zmienić? na kogoś bardziej kompetentnego? szkoda czasu... wedlug mnie to powinna juz cos dzialać i coś podawać, jakieś badania cokolwiek a nie.. dupek i dupek.. albo zbawienne czekanie na @...
płaszczaka?pewnie lipnie się prowadzi i trzeba uważać na krawężniki, znam ten ból...
a korzystaj korzystaj też bym sie napila czerwonego winka
a teraz veto na pół roku + karmienie ;/
-
nick nieaktualny
-
mizzi płaszczak bo wyglaga jak płaszczka
I nie dość, ze niski cholernie to długi przód ma i zaparkować nim to wyczyn. Nie mówię już o zawracaniu bo się nie da
Ot takie kolekcjonerskie autko mojego mężusia. Mówię, ze to jego Kochanka jest
Lepsza taka niż inna