Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga trzymam kciuki byś przeżyła kościół bez niespodzianek
Ja wstałam rano razem z M. i jakoś już się nie kładłam, najwyżej później się zdrzemnęoglądam sobie seriale
a teraz oglądam program "ciąża z zaskoczenia", później "urodzeni do adopcji"
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochane :*
Mizzelko tak właśnie myślałam że starszy, to dobrze, zawsze do przodu i 12 t rozpoczęty
Pirelko ja Gessler non stop oglądam i Supernianiebo TLC nie mamy ani my ani teściowa... a ciąże z zaskoczenia dobre są
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w wakacje masakra jest zawsze :<
dokładnie już jestem do przodutak jak być powinno
za dwa tyg kolejny niby stres ale chyba nie bd się bać tego genetycznegoszybciej minie czas i planuje męża zabrać ale nie wiem czy wyrobi się z pracą
eee teście mogą raz sami zrobić
pirelko no nie gadaj ;/ ehh a bys sobie odpoczęła... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa no to rekompensata jest konkretna
oby cię nikt nie wyciągnął z urlopu i odpoczywaj ile się da
tez bym gdzies sobie wyjechała:) fajnie by bylo
a teraz sami zostajemy na weekend, teście jadą na wesele aż do Gdańska... tyle godz jazdy... ughh mam nadzieje ze dam radę z mężem -
nick nieaktualny
-
Cześć, melduję się ledwo żywa
Wczoraj dzień na wysokich obrotach był a wieczorem zaplanowany grill - o matko! Ja wypiłam tylko jeden kieliszek winka wiec wracałam autem ZE ZWŁOKAMI!
R. tak się spił, że wczoraj byłam na niego zla ale dzisiaj już śmiac mi się z niego chce. Tak mnie przepraszał rano jak sie obudził ha ha, ze mu wstyd i w ogole.... A mówiłam trzy driny wczesniej juz dość to nie słuchał, dzisiaj przyznał mi rację
Zabawnie bylo, takie głupoty gadał i w las kazał mi wjechac jak wracalismy do domu nie wiedziec czemu
Pan nawigator po pijaku nie ogarnia map
W sobotę mamy iść do innych znajomych jeszcze i juz zapowiedziałam, że jak będzie pił tyle co wczoraj to ja wracam do domu a on niech sobie radziObiecał, że nigdy go w takim stanie już nie zobaczę
- już w to wierzę
Dzisiaj teściówka do nas przyjeżdża znowu na kilka dni, żaglowce chce obejrzec wiec zaraz za obiadek sie biorę.
Jutro mam pierwszy monitoring po CLO, ciekawe co tam się dzieje. Po pijaństwach R. to mam nadzieję, że żadnego pijanego plemnika mi tam nie sprzedaJuz ma zakaz picia mocniejszego do końca owulacji.
Mizzi super, że z maluszkiem i z Tobą wszystko dobrzeNie mogło być inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 12:04
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Aga on jest niezniszczalny - żadnego kaca, bólu głowy - nic nie ma
Ale alkomatem się sprawdził i jeszcze ma 0,2 więc wolę nie myśleć ile miał wczoraj
Ja na obiad dzisiaj robie "gołabki bez zawijania"A teraz kończe kolejne sloiczki z sokiem malinowym i robię sałatkę szwedzką do słoików
Z moim R. pochodzimy z różnych stron Polski i on tego nie zna więc muszę się wykazać
A ten monitoring jutro jakoś nie napawa mnie nadzieją, nic jajników nie czułam no ale zobaczymy. Jakoś spina mi chyba przeszłaRaczej szykuję sie na HSG we wrześniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 13:57
-
haha, twardy jest albo się nie przyznaje
gołąbki bez zawijania dobre, robiłam kiedyś
mmm sok malinowymożesz mi podesłać słoiczek na urodziny haha
Powiem Wam,że zamiast ubolewać że się starzeję to odliczam do urodzin jak dzieckomoże dlatego że w tym roku jakoś inaczej jest?
ale zamuuuuła -
He ha ja jeszcze nie ubolewam ale najbliższe urodziny to smutne będą dla mnie - nie dość, że 30 to jeszcze R. na statku będzie. Parę dni później ma też urodziny ale 40 i dalej w robocie będzie... Ale w październiku planujemy zrobić wspólna imprezę urodzinową to odbijemy sobie
Ale urodziny sa fajne - są prezentyZ tego to ja nigdy nie wyrosnę
Aguś słoiczek bym wysłała ale raczej nie dotrze w calosci. Musisz zrobić chyba sama - mam mega łatwy przepis
A R. twierdzi, że po prostu zmęczony jest i leży przez TV terazWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 14:10
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
o widzisz jakiego masz posłusznego męża
już na następny raz bd grzeczny
ja swojego straszylam że pleminiki popsuje od tego alko bo wtedy lubił piwko wypićbo były upały
oj livia znow słoikimasz cierpliwość
ja nic w tym roku nie robię, na sam widok tych słoików, konserw itp już mi sie nie dobrze robi :<
Aguś ja na mały głód wcinam precelki słonealbo jogurcik
nic dziwnego że schudłam kg.. ale wolę jeść mniej a częściej bo omijam zgagę i mi potem nie siedzi na żołądku :<