X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu rzeczywiście babsko wredne..
    bierz dziś wino i rozpracujcie, nie przejmuj się babskiem, ważne że są te dwa pęcherzyki... i w 6mm dziecko się zagnieździ jak jest silne i zdrowe :)
    aby nie smutaj :*
    chętnie bym jej skopała tyłek za takie podsumowanie.. ale lekarze są kompetentni od dupy strony... ;/

ehhh wierzę... że jest ci ciężko... tak chcialabym pomóc..
    ale najważniejsze że już masz plan działania... i musi sie udać.

a wiesz ona może się porąbać o te 2 nawet milimetry.. babsko może okresu dostało i nawet źle zmierzyło, ja bym zaufała swojemu lekarzowi a nie przydupasowi..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki mizzi :* no zobaczymy co w poniedziałek mój lekarz powie ;-)

Nigdy nie miałam tak szybkiego usg - wsadziła i już, nic nie powiedziała - sama musiałam się dopytywać. Wredne babko tak humor popsuło no... Nigdy więcej do niej nie pójdę - przydupas jeden :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę że serio nie zmierzyła wszystkiego jak brak ;/ u mnie to gin czasami po dwa razy mierzy i kilka razy cyka zdjęcia żeby się upewnić... a nie hyc pyk i po sprawie. to że ma zły humor to niech wcale do roboty nie lezie.. nieszczęśliwa...
    dokładnie przydupas i nie ma co takiej ufać ;/
    swój lekarz to swój a nie.. i ci zapewniam... że jak pójdziesz w pon to endo bd miała zajebiste.... i aby wyśmieje tamtą znachoroszkę od siedmiu boleści..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi trzymam Cię za słowo! Ale jak będzie dalej małe to pamiętaj - znajdę Cię :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhaha moj sen się spełni!

livia30 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=ghn4gE6XhqY nie to że ten tego... ale chyba oszalała...

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buhahahah mizzy Kochana :D Cos ty wrzuciła? :D To ja kurde powoduję grzechy u innych bo często noszę bluzki z odkrytym jednym ramieniem :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:46

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja noszę spodnie bez spódnicy! no jak tak można!

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba znalazłam koniec internetu :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja spódniczki przed kolanko :O

To już jest koniec wszystkiego - nie tylko internetu :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja cie pierdacze, rozumiem skromnie ale bez przesadyzmu... najlepiej w sutannie nas ubrać z spodniami! i jazda w takie upały :O

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I broń boże brzucha i pleców nie pokazuj nikomu poza swojemu mężowi!!! A widzialaś stroje kąpielowe? :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam! super opale się na rolnika :O albo na budowlańca... nie żebym sie czepiała zawodów :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy jest sens w ogóle się opalac skoro i tak wszystko potem trzeba chować :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahh! mistrz!

livia30 lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra mizzy, poprawiłaś mi humor ;-) łyknęłam tabletkę magnezu i witaminki B. Wieczorem kielich wina i pogonię R. po migdały - zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Ale zimno, wieje i pada. Chyba się zdrzemnę bo jakaś senna jestem :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, dziełać :D ja bym sie też winka napiła :D tylko że mam do niego slabosc.. :D że na jednej lampce sie nie konczy o ile jest dobre winko :D
    a wredne babsko niech sobie tyłek podciera żeby się z wrażenia nie posr.. :D
    powinien się ktoś wziąć za nią :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po pracy, oh jak dzisiaj ludzie mnie wkurzali, a baby z wózkami to już na maxa..miałam ochotę je wystrzelać :P normalnie zachowują się jakby jadąc z wózkiem każdy miał się im usuwać i odskakiwać na bok :/

Livia ale Ci się baba trafiła, nie powinna tak z grubej rury walić i podcinać skrzydła, nie dawać nadziei. Jakieś niewychowane babsko z niej i tyle.
    Zobaczysz co powiem Ci lekarz w poniedziałek. Widzisz a tak panikowałaś, że pęcherzy nie będzie :P a są dwa i to ładne jak na 10 dc.

mizzelka Ty uważaj na siebie w pracy :*

A ja kicham, prychać i gardło.. przeziębienie mnie łapie.. znowu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 16:34

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może te wredne babsko z nerwow jeszcze źle zmierzyła i wcale bym się nie dziwiła.
    Ksiurwisko jedne no.... :D

no wlasnie lecę ponownie do pracy ale jest ok. musze mniej siebie chronić a bardziej brzuch :D

u mnie w krwi wyszło mniej mono coś tam i chyba tez zapowiada to przeziębienie ponoć ale ... pije aktimelki i kupie sobie tran itp i dam radę :D
    a kicham od kurzu tradycyjnie :D
    pirelko gorąca kąpiel i ciepłe herbatki itp. mi zawsze lekarze gadali żeby "wuypłukać chorobę" :) i serio pomaga złagodzić :)

Pirelko bo tak to jest z tymi babami hahah :D dlatego ja chodze do faceta :D
    taki uradowany był że ho ho :) lubię do niego chodzić :D on zawsze napaja mnie nadzieją :) i dodaje skrzydełek :D
    ogólnie to widze że dziś kobiety chyba mają kryzysowy dzień, czyżby masowe krwawienie na placu boju? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja generalnie nie mam złego humoru, ale samopoczucie nie najlepsze :P i zmęczona jestem, a jeszcze na basen idziemy..

‹‹ 1008 1009 1010 1011 1012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ