Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
uuu rzeczywiście babsko wredne..
bierz dziś wino i rozpracujcie, nie przejmuj się babskiem, ważne że są te dwa pęcherzyki... i w 6mm dziecko się zagnieździ jak jest silne i zdrowe
aby nie smutaj :*
chętnie bym jej skopała tyłek za takie podsumowanie.. ale lekarze są kompetentni od dupy strony... ;/
ehhh wierzę... że jest ci ciężko... tak chcialabym pomóc..
ale najważniejsze że już masz plan działania... i musi sie udać.
a wiesz ona może się porąbać o te 2 nawet milimetry.. babsko może okresu dostało i nawet źle zmierzyło, ja bym zaufała swojemu lekarzowi a nie przydupasowi..
-
dzięki mizzi :* no zobaczymy co w poniedziałek mój lekarz powie
Nigdy nie miałam tak szybkiego usg - wsadziła i już, nic nie powiedziała - sama musiałam się dopytywać. Wredne babko tak humor popsuło no... Nigdy więcej do niej nie pójdę - przydupas jeden
-
myślę że serio nie zmierzyła wszystkiego jak brak ;/ u mnie to gin czasami po dwa razy mierzy i kilka razy cyka zdjęcia żeby się upewnić... a nie hyc pyk i po sprawie. to że ma zły humor to niech wcale do roboty nie lezie.. nieszczęśliwa...
dokładnie przydupas i nie ma co takiej ufać ;/
swój lekarz to swój a nie.. i ci zapewniam... że jak pójdziesz w pon to endo bd miała zajebiste.... i aby wyśmieje tamtą znachoroszkę od siedmiu boleści.. -
nick nieaktualnyA ja po pracy, oh jak dzisiaj ludzie mnie wkurzali, a baby z wózkami to już na maxa..miałam ochotę je wystrzelać
normalnie zachowują się jakby jadąc z wózkiem każdy miał się im usuwać i odskakiwać na bok
Livia ale Ci się baba trafiła, nie powinna tak z grubej rury walić i podcinać skrzydła, nie dawać nadziei. Jakieś niewychowane babsko z niej i tyle.
Zobaczysz co powiem Ci lekarz w poniedziałek. Widzisz a tak panikowałaś, że pęcherzy nie będziea są dwa i to ładne jak na 10 dc.
mizzelka Ty uważaj na siebie w pracy :*
A ja kicham, prychać i gardło.. przeziębienie mnie łapie.. znowuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 16:34
-
może te wredne babsko z nerwow jeszcze źle zmierzyła i wcale bym się nie dziwiła.
Ksiurwisko jedne no....
no wlasnie lecę ponownie do pracy ale jest ok. musze mniej siebie chronić a bardziej brzuch
u mnie w krwi wyszło mniej mono coś tam i chyba tez zapowiada to przeziębienie ponoć ale ... pije aktimelki i kupie sobie tran itp i dam radę
a kicham od kurzu tradycyjnie
pirelko gorąca kąpiel i ciepłe herbatki itp. mi zawsze lekarze gadali żeby "wuypłukać chorobę"i serio pomaga złagodzić
Pirelko bo tak to jest z tymi babami hahahdlatego ja chodze do faceta
taki uradowany był że ho holubię do niego chodzić
on zawsze napaja mnie nadzieją
i dodaje skrzydełek
ogólnie to widze że dziś kobiety chyba mają kryzysowy dzień, czyżby masowe krwawienie na placu boju? -
nick nieaktualny