Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahah mój jest prze . Pytam go czy chce się kochać a on na to "teraz to sobie pisz , i powiedz że kto bd najdłużej posty pisał ten bedzie miał 6 raczki " bo mu mówiłam że kto bd na 100 stronie pierwszy ten bd miał bliźniaki i on tak biedny czekał kiedy skończe pisać a teraz jak go pytam to tak mi powiedział i sie smieje
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Hahah mój jest prze . Pytam go czy chce się kochać a on na to "teraz to sobie pisz , i powiedz że kto bd najdłużej posty pisał ten bedzie miał 6 raczki " bo mu mówiłam że kto bd na 100 stronie pierwszy ten bd miał bliźniaki i on tak biedny czekał kiedy skończe pisać a teraz jak go pytam to tak mi powiedział i sie smieje
-
Gratuluję wygranej Landryneczko
Ja chyba ocipieję! W ogóle nie mogę spać. Dzień w dzień budzę się minimum godzinę, a czasem nawet 2 przed budzikiem. To dla mnie takie dziwne, że aż myślę nad zrobieniem jakichś badań
Patrzcie co znalazłam:
"Pomiar temperatury skóry jest nie miarodajny. Mierzenie powinno się odbywać o jednej porze. Półgodzinne odchylenia od stałej godziny pomiaru nie mają znaczenia. Jeśli różnica jest większa to od pomiaru późniejszego należy odjąć 0,1˚ za każdą spóźnioną godzinę a do pomiaru wcześniejszego odpowiednio dodać (również 0,1˚ za każdą godzinę) i tak obliczoną wartość zanotować."
Hmm. Ogólnie to dzisiaj zmierzyłam temp 4 h wcześniej niż zawsze, więc myślałam, że będzie niższa, a tu znów do góry. Już sama nie wiem o co chodzi mojemu organizmowi...
Miłego dnia, lecę do pracy."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kochane zamiast na bete postanowilam zrobić sikańca dziś rano, 11 dpo !
I wyszła mi baaaardzo blada druga kreseczka !!!
Wynika z tego że te moje podwyższone hormony wskazywały na ciąże!
Chciałam wrzucić fotkę ale nie umiem tutaj...sylwiaśta159, Landryneczka, Groszek, przedszkolanka:), M4DZI4, Daisy lubią tę wiadomość