Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry;)
niecierpliwa gratulacje !!!
i landryneczka tobie również.
zirytowałam sie pokazywalo mi owu na 14 dc,a teraz pomyliły mi sie dni bo w sobote nie robiłam owu za to w niedziele tak ,i zmieniłam wynik z soboty na niedziele i owu wyskoczyła mi na 16 dc ,czyli cały cykl sie wydłużył . -
czesc Dziewczęta:D
co u Was?
kurde jak Wy szybko piszecie:D byłam tu wczoraj ok popołudnia a dziś mam do nadrobienia kilkanascie stron"przeleciałam" tak szybciutko
moze ktoras strasci mi to jakosik ??:D:D
u mnie pogoda masakryczna i boli podbrzusze jak pieronAnhe lubi tę wiadomość
-
wg monitoringu mam owu miedzy 12 a 15 dc, bo 12 dc pecherzyk byl a 15 dc bylo juz cialko zolte, wiec owulacja napewno była.
temperatura u mnie ponoc to bezsensowna sprawa, bo nie przesypiam wszystkich nocy, mam nieregularna prace...
w przyszlym miesiacu musze poczekac i wybrac sie na monitoring, moze tym razem nie przegapimy tego dnia
jestem na poczatku staran, ale chce wiedziec kiedy mam owu po prostu -
hej Rudasek:)
streszczenie:
Niecierpliwa zaszla, Landryneczka wygrała blizniaki na setnej stronie
i tak ogolnie tu gadamyokropna pogoda dzisiaj;/
teraz krzyz mnie boli i podbrzusze
Landrynka, a moze jednak jestes??czasem moze temperatura płata figle ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 10:11
-
hmmm coś dziwnie
ale sluzu trzeba sie tez trzymac...
czyli co 15 dc owu u Ciebie?
hmmm czyli w dniach 14-19 dc musicie sie
a jak mialas w poprzednim cyklu? moze lepiej monitoring jak sa takie niejasnosci z testami i sluzem?
o wlasnie, gin bedzie wiedziala co i jak po usg -
wcześniejszymi cyklami nie mam sie co sugerować, ostatni miał 43 dni a wcześniejszy 38 .
własnie a u mnie 16,17 mieliśmy celibat i boje sie że przegapiłam ten dzień jak to tak wszystko pokrecone;(
zobaczymy co powie ,monitoring będe miała najprawdopodobniej w nastepnym cyklu i leki jakie dokładnie nie wiem, takie miała plany moja ginka że jak w tym nie uda sie naturalnie to będe sie wspomagać farmakologicznie;p -
Landryneczka wrote:Ja umieram
tak mnie ściska w żołądku że normalnie zaraz zwymiotuje
I wczoraj w nocy to samo ech ,miałam takie mdłości
Co do owu i temp to jeżeli Fl może trwać od 10 dni to ja mam teoretycznie jeszcze 1-2 dni na owu?? Bo @ przychodzi 35 dnia cyklu??A brzuch ciągle boli jak na owu. -
nick nieaktualnyNiecierpliwa super
Szkoda że ta pogoda taka beznadziejna, a było tak ładnie.
Co do owulki to ja chyba w koncu załapałam, najpierw musi byc skok temp. pozniej spadek i wzrost. Chociaz jak napisałyście wczesniej nie jest tak u każdej u niektorych kobietek temperatura utrzymuje sie mniej wiecej na stałym poziomie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:09
Groszek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pomocy..
nie wiem już co o tym wszystkim myśleć..
w trakcie tego cyklu pierwszy raz miałam zgagę i inne ciążowe objawy..
nagle 31 dnia przyszło lekkie krwawienie i tak trwa do dziś, 3 dzień. Jest bardziej obfite niż plamienie, ale mniej niż normalny okres. I nic go nie zapowiedziało! delikatne bóle w dole brzucha? to mi nie pasuje, bo zawsze miałam pierwsze 2 dni wyjęte z życia..
Dziwi mnie skok temperatury w dniu tego krwawienia, poranny rozciągliwy śluz, wyższe położenie szyjki macicy i to, że dziś dalej mam zgagę, choć dieta jest ok, piersi nadal bolą, jestem zmęczona i rozbita..
Test robiłam 31 dnia - coś jakby zaciemnienie się pojawiło, ale na 99% to moja wyobraźnia..
Powiedzcie mi, jest sens się łudzić? Proszę o szczere opinie..
Test zrobię jak tylko "to coś" się skończy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:14