Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Aszka u mnie skoków nie było w tym cyklu, musiałam specjalnie wpisać fałszywą temp. na wykresie żeby wyznaczyło mi owulkę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:16
-
frania wrote:Dziewczyny, pomocy..
nie wiem już co o tym wszystkim myśleć..
w trakcie tego cyklu pierwszy raz miałam zgagę i inne ciążowe objawy..
nagle 31 dnia przyszło lekkie krwawienie i tak trwa do dziś, 3 dzień. Jest bardziej obfite niż plamienie, ale mniej niż normalny okres. I nic go nie zapowiedziało! delikatne bóle w dole brzucha? to mi nie pasuje, bo zawsze miałam pierwsze 2 dni wyjęte z życia..
Dziwi mnie skok temperatury w dniu tego krwawienia, poranny rozciągliwy śluz, wyższe położenie szyjki macicy i to, że dziś dalej mam zgagę, choć dieta jest ok, piersi nadal bolą, jestem zmęczona i rozbita..
Test robiłam 31 dnia - coś jakby zaciemnienie się pojawiło, ale na 99% to moja wyobraźnia..
Powiedzcie mi, jest sens się łudzić? Proszę o szczere opinie..
Test zrobię jak tylko "to coś" się skończy..
Idź na betę, wtedy się wyjaśni na 100%.
-
nick nieaktualnyFrania ja Ci powiem tak jak to rozumiem-od razu zaznaczam ze sie moge mylic.
Ale wg mnie na wykresie masz skok temperatury pozniej spadek i w miare stała temperature, to wychodzi na to ze jest duza szansa za zaplodnienie, ale, ale to tylko moje takie gdybanie. Test musisz zrobic najlepiej po tym plamieniu, ktore sie skonczy byc moze to plamienie implantacyjne (akurat by pasowalo jak na wykresie-po zaplodnieniu plamienie), ale wiadomo się trzeba upewnic testem ciazowym. A być moze masz taki okres w tym m-cu. Bo wiadomo mozna mowic ze jest/albo nie ma ale tak naprawde to tylko badanie jest wiarygodne, niemniej zycze Ci bobabasaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:21
-
nick nieaktualny
-
nie uważamy już od ponad roku, a intensywne staranie (z mierzeniem temperatury, psychozą ) 3 miesiące, kiedy stwierdziłam, że chyba ze mną coś nie tak..
Dzięki, ja również życzę, żeby Wam wszystkim się udało..
najpierw zrobię z moczu jak "to coś" się skończy, potem krew, a potem do lekarza..
ps: "to coś" przyszło jakieś 2-3 dni wcześniej niż planowana miesiączka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:39
-
Frania, ja Ci zycze jak najlepiej podejdz do tego na spokojnie, wiem ze jest ciezko.... ale tyllko spokoj tak naprawde moze nas uratowac
trzymamy kciuki zeby plamienie sie skonczyło.
Ja w tamtymmiesiacu mialam plamienie a pozniej rozwineła sie @ z tego i to tak konkretnie. Tez mialam objawy ciazowe (mysle ze to wszystko sobie wmowilam) a potem okres i załamka Dlatego teraz w razie czego gdyby sie objawy pojawiły, wypierać je będę !
Zrob sobie ponowny tescik i bete za dwa lub trzy dni albo zrob fotke testu i wstaw nam go tutaj, zobaczymy co i jak -
wróciłam w końcu a o 16 dalej jadę...
ale super, tyle dzisiaj serduch że aż buźka się cieszy
Landryneczko może test powtórz dla pewności ?
Klara jak jesteś przed owu to idealnie,że dziś lekarz, to będziesz wiedziała jak działać
Witaj Melula, my tutaj teraz
cześć frania
potworku robisz dzisiaj test owu ?
A ja dzisiaj bóle brzucha dziwne mam ( może z tych zakupów) i cycki dziwnie kłują czasami i kremowy śluz aaaaa i pochwalę się ZAZNACZYŁO MI OWU to testuję 28.03
A test owu pozytywny nadal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:14
-
nick nieaktualny
-
Groszku najgorzej jest zignorować te objawy
Test można powtórzyć czemu nie ale to dodatkowe nakręcanie najlepiej poczekać jak się sytuacja rozwinie i nie myśleć że to ciąża bo można @ zablokować a potem wiemy jak jest jak nagle przychodzi.Landryneczka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:wróciłam w końcu a o 16 dalej jadę...
ale super, tyle dzisiaj serduch że aż buźka się cieszy
Landryneczko może test powtórz dla pewności ?
Klara jak jesteś przed owu to idealnie,że dziś lekarz, to będziesz wiedziała jak działać
Witaj Melula, my tutaj teraz
cześć frania
potworku robisz dzisiaj test owu ?
A ja dzisiaj bóle brzucha dziwne mam ( może z tych zakupów) i cycki dziwnie kłują czasami i kremowy śluz aaaaa i pochwalę się ZAZNACZYŁO MI OWU to testuję 28.03
Cześć LandrynkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny