Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Landryna Ty wczoraj się śmiałaś że ja jestem w ciąży bo mam mdłości a to może Ty jesteś?? Ej jakbyś była to jest i dla mnie nadzieja przy moim wykresie
ja się nie nastawiam bo nie ma sensu po tym jak widzę mój wykres ale nie mówię też że nie jest to możliwe
W nocy mi było nie dobrze w żołądku mnie ściskało i dziś rano też ale już lepiejGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aszka już wiem kto w przyszłym tyg.mnie będzie kusił na test ale przyjdzie na bank @.
Landrynka i Potworku ale dużo jest wykresów takich jak wasze i zakończone ciążą więc, wy nie śmiejcie się ze swoich tempek
Potworku bo testy się zmówiły że Ty masz negatywne za mnie a ja pozytywy za Ciebiepotforzasta, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Aszka już wiem kto w przyszłym tyg.mnie będzie kusił na test ale przyjdzie na bank @.
Landrynka i Potworku ale dużo jest wykresów takich jak wasze i zakończone ciążą więc, wy nie śmiejcie się ze swoich tempek
Potworku bo testy się zmówiły że Ty masz negatywne za mnie a ja pozytywy za Ciebie
Aga ty powinnaś nam po jednym oddaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:25
-
Landrynko ja też dzisiaj jeszcze wstałam z mdłościami wczoraj mężowi mówię że mi niedobrze a ten to jak masz zamiar wymiotować to nie na mnie Ale na razie jest ok
przedszkolanko no tak cykle takie same testy nam wychodzą jak wychodzą i wróżą nam identyczne dzieci Więc coś musi być w tym.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musimy wyluzować wszystkie
wczoraj był temat PCO a dzis bedzie bezowulacyjny :P
zajdziemy wszystkie, tylko musimy czekać mam nadzieje ze niedługo
mnie dzisiaj tak macica zakłuła, gdzies przy lewym jaju, ze az zapromieniowało mi do serca ała.
ale wiecie co? Chciałabym zeby mnie kłuło, rozwrywało, moge miec plamienia i moge też rzygać dalej niz widze... nie bedzie mi to przeszkadzało. Przynajmniej na dzień dzisiejszy, bo tego nie doswiadczyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej DZiewczynki..wogóle nie mam dziś dla Was czasu..przepraszam!!!
ale mam troche roboty w pracy
a tak szczerze mówiąc do zagubiłam sie troche tutaj, tyle wątków sie natworzyło ze ciezko mi Was namierzyc