Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój brat ma tak na imię ale z moim R. mimo wszystko tak chcemy naszego synusia nazwać
No chyba, że zmieni się to jeszcze kilka razy jak to bywa
Co było do zrobienia jest już zrobione, jutro strzelimy poprawkę jeszcze i czekamy. Ale spiny żadnej nie mam! NIC aż dziwne
-
Poczujesz Monia już niedługo
Ja mam teraz 3 podejście z CLO i ostatnie (tak sobie założyłam).
Kurcze, ja nie wiedziałam, że pęcherzyk może nagle się zatrzymać i nic z tego. Może wcześniej tak było u mnie a nie sprawdzałam tak dokładnie jak teraz?W każdym razie teraz nie ma opcji, żeby nie strzelił. Lekarz mówił, że w sumie zastrzyk nie jest potrzebny bo lada chwila ten duży pęknie ale jak chcę dla pewności to mogę robić. Więc teściowa (pielegniarka) mi zrobiła
Leżę sobie pod kocykiem a teściowa mi obiad robinie pozwoliła mi wstawać, mam odpoczywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:33
-
Teściową mam fajną i ona jedyna jest wtajemniczona z bliskich nam tu osób. Nawet moja mama nie wie tyle co teściowa
Jestem na CLO, trzeci cykl właśnie. Do tego Estrofem brałam bo endometrium malusie było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:35
-
dobrą teściową masz, nie ma co
no to aby czekać na owocny efektna Grzesia
Monia organizm musi się oswoić z nową sytuacją i mam nadzieje że nie bd potrzebował dużo czasu na to, a jak wyniki męża? polepszyły się?
jak już będą pęcherzyki to wystarczy ten jeden prawidłowy plemnik i będzie wasza iskierka, oby tak było -
No Livia,jak zwykle dobre wieści
teściowa widać że jej zależy
suuuuper!!!
Grzesiu do boju !
Monia mi tylko CLO pomogło więc spokojniePirelka to samo ;*
Mam pytanie do mam...pewnie głupie no ale... Do wczoraj dosłownie"zalewało" mnie śluzem a dzisiaj nic...no i oczywiście schizuje... Ktòraś tak ma lub miała? ... -
tylko ja miałam jakos dziwnie w tym cyklu bo plamienie, potem 2 dni niby okres, ale mega skąpy, a dzis juz tylko plamienie, wzięłam clo , mam nadzieje ze dobrze zrobiłam. wywoływałam lutka, ale w zeszłym cyklu tez i był normalny.
-
Monia ja w 10dc miałam endometrium 4,5mm, załamalam się ale Dziewczynki pomogły mi się podnieść i dołączyłam do Estrofemu magnez z wit. B6, wiesiołka i witamine B, do tego podjadałam migdały i po lamce czerwonego winka wieczorem (no dobra, wczoraj było kilka lampek wiecej hi hi) no i w 4 dni z 4,5mm jest ponad 9mm
Powiedziałam o tym lekarzowi a on powiedział, że bardzo dobrze, ze dołączyłam te witaminki więc jak je bierzesz już to powinno być wszystko dobrze
mizzelka lubi tę wiadomość