Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
jakby było źle to dopiero livia by mnie ścigała hahahha
mój sen by sie spełnił
mam nadzieję że bd dobrze
Przedszkolanko jak nie ma brzydkiego zapachu to nie ma w sumie czym sie martwic, ponoć kobiety to mają taki śluz że jak wstają z kozetki to leci im po nogach
jak na razie u mnie tego nie ma, nie ma szału a by się przydało przy
a głowa dalej mi pęka mogłam cały apap wziąć a nie połówkę ;/ jeny już drugi raz mam taką migrenę... -
Mizzi już nie bój sie tak tego snu - nic Ci nie zrobię
A mi się dzisiaj śniło, że lewa, górna jedynka mi sie ruszała i wpadłam w panikę, ze bez zęba będę chodzić i kazałam mojemu R. szybko do dentystki ze mną jechaćWybieram się do niej już od roku i wybrać sie nie mogę jakoś
"Dorotko, obiad gotowy" - hi hi żyć nie umierać
-
u mnie tak samo to jes najgorszy chyba sen, nie facet który gania mnie z nożem a próchnica albo złamanie jedynek
dziwne hahah
nie no nie boję się już
wezmę chyba drugą połówkę apapu bo ani sen, ani zimny oklad, ani masaż głowy nic nie daje, och losie... -
hejka !
dzis mnie tez boli głowa;/ staram sie jesc i pic co chwile, bo to pewnie powód;/
nie biore nic... w ciagu miesiaca to chyba piaty bol głowy;/ przegięcie ! mam nadzieje, ze nie spedze tak ciazy całej;/
Monia, witajdawno Cie u nas nie było...
Livka- Grześ ładne imie, tylko, że moj tesc to Grześ
Przedszkolanko, ja raz sluz mam, raz nie... czasem mi cieknie konkretnie taki wodnisty, czasem musi sie "uzbierać"
nie testowałam poduszkibo nie mam gdzie, zapomniałam ze nie spimy w duzym łóżku z małżem, tylko na małej wersalce, wiec ciezko z tym sprzetem byłoby sie rozłozyc...
dzis jedziemy windykowac nasz zadatek za działke;p trzymajcie kciuki! ahh, boje się !
co do snow, to są tragiczne te z zebamiczasem tez mam jakies krwotoki mi sie snia ! albo wieeelkie korzenie !
W czwartek ide na wizyte do gina i stomatologa
zona mojego gina jest stomatolożka, pierwszy raz do niej ide
od jednego "zaglądacza" do drugiego pójde
Pireleczko, tylko można się domyślać jak jest Ci ciężkomimo wszystko trzymamy tu kciuki
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Byłam dzis na przechadzce po sklepach, normalnie szok !
sa promocje, ale jeszcze nie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka... a chciałam coś kupić i było własnie takie bardzo "płciowe", zero uniseksów;/
6 pak bodów w Smyku po 30 złjuż chciałam brac;p
no ale trzeba jeszcze poczekać...
a Wy juz sie zaopatrujecie?? -
mnie też coś głowa muli ;/ ale dlatego że w dzień nie spałam a chciałam...
uff uspokoiłyście mnie z tym śluzem
ja chcę już coś małego kupić ale nie mam jak,bo ciężko mi łazić po sklepach... ale z siostrą mam jechać do galerii we wtorek to napewno zajrzę i coś kupięgina mam 4 września a nie 3 bo ciężarne po zwolnienia pozajmowały ;/