X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nadal nic nie wiem na temat imienia.... masakra.

a zgagę mam straszną bo zachciało mi się jajek sadzonych plus zapiekanka... bleh teraz żałuję za "grzechy".

co do 8 mam już wszystkie ufff... ale rok temu dawały mi popalić nie powiem..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Pirelka miała mieć rodzinny wyjazd :) więc chyba się relaksuje w rodzinnym gronie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! To ja surykatka! WRÓCIŁAAAAAM!!!!!!! :D tęskniłam za Wami ;*

livia30, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaa cześć Kochana! Wiedziałam, że długo nie wytrzymasz bez nas :D

sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, mówiłam że nas podczytuje :D

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam czytałam wiem wszystko i tyle chciałam powiedzieć a nie mogłam grrr :/ kurde tyle się u Was działo!
    U mnie bez zmian... 3 cykl starań już chyba w połowie (nie wiem, nie liczę dc) torbiel na lewym jajniku 3,5 cm :/ i operacja bo wykryto u mnie kamicę żółciową, dieta do końca życia....

• livia30 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A torbielka sama się nie wchłonie? Kurcze no i operacja, współczuję :-( Ja nigdy nic nie miałam a boję się panicznie! We wrześniu będe miała drożność jajowodów robioną (o ile będę miała hi hi). Na sama myśl już mi słabo bo w znieczuleniu będzie a w życiu nie mialam :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja też jeszcze nigdy nie miałam i się boję :( a czy torbiel się wchłonie to nie wiem, w czwartek mam wizytę u gina to się okaże

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejuuu jaka zamuła... zasypiam już :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic ciekawego w TV nie ma :/ mąż wyszedł na piwko z kumplem a ja zamulam :/ A nawet spać mi się nie chce no...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 21:14

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak lubicie historie o duchach to włączcie kanał id polecam ;)

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie senna ciągle od rana do wieczora...a patrzę Sopot bo leci :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O duchach jak męża obok nie ma to może lepiej nie, ale ogólnie to lubię ;-)

Włączyłam ESKĘ na 1.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :D wiedziałam że zajrzysz :) myślałam jakiś czas o Tobie :)

a pro po zapytam czy masz kamień tak?
    moja babcia to miała i żadnej diety nie stosuje ;) ma prawo się to zdarzyć:)
    a przebadana była od góry do dołu bo ma teraz problemy z sercem (migotanie komór serca) i nic nie wykryli na nerkach itp, a operacje miała chyba 15 lat temu laparaskopowo (nie pamiętam dokłdnie w którym roku).. boleć nie bolało bo znieczulenie + małe nakłucia :) więc nie bd dużych blizn, także będzie dobrze :) nie obawiaj się :) bo moja babcia jest z tych strasznie delikatnych i przeszła to bezproblemowo tyle lat do tyłu a co dopiero teraz w dzisiejszej medycynie :)

Co do torbielki może da się ją ogarnąć lekami?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałąm całą noc koszmary... że dziecko nie rośnie i nie bije mu serce i byłam na wizycie ( co teraz bd w czwartek) i gin chciał mnie umawiać na zabieg... a ja czułam w głębi serca że ono żyje... nie mogłam się z tym pogodzić. Straszny sen :(
    a rano wstałam z obolałym brzuchem... Przedszkolanko? Rudasku? Groszku? A może Livia też pamiętasz? czy to normalne że mi już rozpiera brzuch? czuje jakbym miała ekstra zakwasy po intensywnych brzuszkach... dziwne uczucie.
    A po drugie czuje tak jakby strasznie ten brzuch stwardniał i był bardziej wrażliwy na dotyk.
    Możliwe że moje schizy i sobie aby jakieś głupoty dopowiadam, ale troche się martwię, być może nie ma o co, ale ten sen mnie wystraszył....

Wczoraj oglądałam artykuł o kobiecie która pracowała w firmie aborcyjnej.
    Wpadła... i nie chciała poronić przez tabletkę, w Ameryce wszystko dozwolone..
    Czekała specjalnie aż dziecko urośnie do tego etapu żeby wykonać aborcje.
    Umieściła filmik na internecie jak z uśmiechem usuwa życie.. i że aborcja nie jest zła... że ma swoje drugie dno.
    i szczerze? ZABIŁABYM SUKE. przepraszam za określenie, ale po prostu bym ją potrąciła jakbym widziała na ulicy, że niby niechcący... chyba nagrodę Nobla bym dostała, za wyniszczenie takiego plebsu ze społeczeństwa.
    Nie wyobrażam sobie tego... po prostu nie wyobrażam sobie.

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    jejuuu jaka zamuła... zasypiam już :O

Agusia tylko nie Polaaaaaaaaaaa.....błagam CIe! jest tyle ładnych kobiecych imion!!! zlituj sie nad internetową ciotką i wymyśl coś innego :):) a Rafałek czy Pawełek ślicznie :)

Mizzelciu ja nie czujem zakwasów ale czuje jakby mnie ciągnął i to tak ze czasem mam taki dyskomfort ze sie musze schylić bo nie moge na pionowo wysiedzieć...a na pewno sie rozciaga -najwyzszy czas....ja mam teraz etap swedzenia brzucha , tak mnie swedzi ze masakra, chodze i sie miziam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:24

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miziam ten brzuch bo serio jak stoje prosto to bywa nieprzyjemnie... jakbym skóry miała za mało :< i mięśni... dziwne dość uczucie.
    niby zakwasy niby takie ciągnięcie, ciężko strasznie to określić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:27

• livia30 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :-) A mi się dziś śniło, że byłam w ciąży :D Rano obudził mnie ból @ i dalej boli, dość mocno ale co tam ;-)

Zmierzyłam sobie wczoraj temperaturę i dzisiaj, dzisiaj podskoczyła (36,38 wczoraj a 36,58 dzisiaj) - owu była! Od jutra będę brać Duphaston 3x1 - mam nadzieję, że jakos to przeżyję :D Po jednej tabletce dokuczały mi skutki uboczne a co dopiero 3 :/ Ale kto da radę jak nie ja? :P

Mizzi brzusio się rozciąga ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:30

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeeść ;)

Rudasku Pola niestety bezdyskusyjna jest ,zakochaliśmy się w tym imieniu ;)

Mizzelko ja zakwasy może nie ale boli mnie od kilku dni tak na @ i kłuje szyjka plus jajniki :/ też jestem tak wystrachana bo wcześniej nic nie bolało i w pon.do mojej zadzwonie jak weekend bEdzie bolesny...

Livia sny z piątku na sobotę sie spełniają-te dobre tylko!! :)
    Co do bólu to normalne u Ciebie ;)

Musze coś ogarnąć a tak mi się nie chce...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zauważyłam, że od jakiś dwóch cykli po owu mam bóle @ ;-)

Co by nie było - nadal jestem dobrej myśli! ;-)

Co do imienia Aguś to jeszcze wszystko może się zmienić :D Ja cała ciążę miałam urodzić Natalkę a tu bach, w dniu porodu Maja :D
    Najważniejsze żeby wam się podobało! ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:49

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1024 1025 1026 1027 1028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ