Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytałam czytałam wiem wszystko i tyle chciałam powiedzieć a nie mogłam grrr
kurde tyle się u Was działo!
U mnie bez zmian... 3 cykl starań już chyba w połowie (nie wiem, nie liczę dc) torbiel na lewym jajniku 3,5 cmi operacja bo wykryto u mnie kamicę żółciową, dieta do końca życia....
-
A torbielka sama się nie wchłonie? Kurcze no i operacja, współczuję
Ja nigdy nic nie miałam a boję się panicznie! We wrześniu będe miała drożność jajowodów robioną (o ile będę miała hi hi). Na sama myśl już mi słabo bo w znieczuleniu będzie a w życiu nie mialam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj
wiedziałam że zajrzysz
myślałam jakiś czas o Tobie
a pro po zapytam czy masz kamień tak?
moja babcia to miała i żadnej diety nie stosujema prawo się to zdarzyć
a przebadana była od góry do dołu bo ma teraz problemy z sercem (migotanie komór serca) i nic nie wykryli na nerkach itp, a operacje miała chyba 15 lat temu laparaskopowo (nie pamiętam dokłdnie w którym roku).. boleć nie bolało bo znieczulenie + małe nakłuciawięc nie bd dużych blizn, także będzie dobrze
nie obawiaj się
bo moja babcia jest z tych strasznie delikatnych i przeszła to bezproblemowo tyle lat do tyłu a co dopiero teraz w dzisiejszej medycynie
Co do torbielki może da się ją ogarnąć lekami?
-
Miałąm całą noc koszmary... że dziecko nie rośnie i nie bije mu serce i byłam na wizycie ( co teraz bd w czwartek) i gin chciał mnie umawiać na zabieg... a ja czułam w głębi serca że ono żyje... nie mogłam się z tym pogodzić. Straszny sen
a rano wstałam z obolałym brzuchem... Przedszkolanko? Rudasku? Groszku? A może Livia też pamiętasz? czy to normalne że mi już rozpiera brzuch? czuje jakbym miała ekstra zakwasy po intensywnych brzuszkach... dziwne uczucie.
A po drugie czuje tak jakby strasznie ten brzuch stwardniał i był bardziej wrażliwy na dotyk.
Możliwe że moje schizy i sobie aby jakieś głupoty dopowiadam, ale troche się martwię, być może nie ma o co, ale ten sen mnie wystraszył....
Wczoraj oglądałam artykuł o kobiecie która pracowała w firmie aborcyjnej.
Wpadła... i nie chciała poronić przez tabletkę, w Ameryce wszystko dozwolone..
Czekała specjalnie aż dziecko urośnie do tego etapu żeby wykonać aborcje.
Umieściła filmik na internecie jak z uśmiechem usuwa życie.. i że aborcja nie jest zła... że ma swoje drugie dno.
i szczerze? ZABIŁABYM SUKE. przepraszam za określenie, ale po prostu bym ją potrąciła jakbym widziała na ulicy, że niby niechcący... chyba nagrodę Nobla bym dostała, za wyniszczenie takiego plebsu ze społeczeństwa.
Nie wyobrażam sobie tego... po prostu nie wyobrażam sobie. -
przedszkolanka:) wrote:jejuuu jaka zamuła... zasypiam już
Agusia tylko nie Polaaaaaaaaaaa.....błagam CIe! jest tyle ładnych kobiecych imion!!! zlituj sie nad internetową ciotką i wymyśl coś innegoa Rafałek czy Pawełek ślicznie
Mizzelciu ja nie czujem zakwasów ale czuje jakby mnie ciągnął i to tak ze czasem mam taki dyskomfort ze sie musze schylić bo nie moge na pionowo wysiedzieć...a na pewno sie rozciaga -najwyzszy czas....ja mam teraz etap swedzenia brzucha , tak mnie swedzi ze masakra, chodze i sie miziamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:24
-
ja też miziam ten brzuch bo serio jak stoje prosto to bywa nieprzyjemnie... jakbym skóry miała za mało :< i mięśni... dziwne dość uczucie.
niby zakwasy niby takie ciągnięcie, ciężko strasznie to określićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:27
-
Dzień Dobry
A mi się dziś śniło, że byłam w ciąży
Rano obudził mnie ból @ i dalej boli, dość mocno ale co tam
Zmierzyłam sobie wczoraj temperaturę i dzisiaj, dzisiaj podskoczyła (36,38 wczoraj a 36,58 dzisiaj) - owu była! Od jutra będę brać Duphaston 3x1 - mam nadzieję, że jakos to przeżyjęPo jednej tabletce dokuczały mi skutki uboczne a co dopiero 3
Ale kto da radę jak nie ja?
Mizzi brzusio się rozciągaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:30
-
Czeeeeść
Rudasku Pola niestety bezdyskusyjna jest ,zakochaliśmy się w tym imieniu
Mizzelko ja zakwasy może nie ale boli mnie od kilku dni tak na @ i kłuje szyjka plus jajnikiteż jestem tak wystrachana bo wcześniej nic nie bolało i w pon.do mojej zadzwonie jak weekend bEdzie bolesny...
Livia sny z piątku na sobotę sie spełniają-te dobre tylko!!
Co do bólu to normalne u Ciebie
Musze coś ogarnąć a tak mi się nie chce... -
Właśnie zauważyłam, że od jakiś dwóch cykli po owu mam bóle @
Co by nie było - nadal jestem dobrej myśli!
Co do imienia Aguś to jeszcze wszystko może się zmienićJa cała ciążę miałam urodzić Natalkę a tu bach, w dniu porodu Maja
Najważniejsze żeby wam się podobało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 10:49