X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetne kołyski 90x50 i łóżeczka-kołyski 120x60 z możliwością obniżenia boków, żeby mieć łatwiejszy dostęp do małego dziecka, a później podnieść dla 2 latka żeby nie wyskoczył są tutaj :

www.lululaj.pl

Małżeństwo - założyli firmę, ręcznie robione meble dla dzieciaczków. Polecam

nxbhnwz.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dzieki niecierpliwa :)
    juz patrze to tu ciekawego :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, zycze Ci tego, zebys na te urodzinki otrzymała piękny prezencik <3 i taki niezapomniany :D

hihi trzeba było rozbierać tego Twojego motocykliste ;)

livia30, mizzelka lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech teściowa na nogach jeszcze, wieczorkiem się do niego dobiore jeszcze :P Może nawet w garażu :P

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ozesz Ty..Livkaaaa...Ty Tygrysie :):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciiiii :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tu wchodzę i co ? Matki polki zboczuchy takie,że aż uszy pieką ! :P
    Livia niech boli, później dwie kreski a później same przyjemności : wymioty, mdłości , bóle głowy itp :P

Groszku zaraz zabieram się za oglądanie ubranek co wysłałaś :)

Mizzelko a jak teraz głowa, dalej boli?

A ja dzisiaj u chrzestnej byłam na plotach i taką wiadomość usłyszałam że tylko skakać ze szczęścia :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę tych przyjemności! :D

No co to za nowina Aga? Rozbudziłas ciekawość i co? :P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszcze Wam tych serduchowań, mój mnie zachęca, ale ja nie bardzo :(
    w ciazy moze tylko z 5 razy nam sie udało, od końca maja...
    a tak to zerowe libido, boje sie infekcji, że mi wody odejdą itd. ;/
    wiem, głupia jestem i przesadzam :P

Agusia, co to za nowina :D ?

no wlasnie Livka, tez musisz wymiotowac i mieć mdłości, zeby nie było ze Cie to ominie :P

relge6yd309xm1zq.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i Livia i Pirelka tak samo, niech sobie nie myślą że tak dobrze mają ;) nadrobią nas wszystkie jeszcze :D

aa nowina taka,że okazało się jakiś czas temu że sąsiad ( nie żyjemy w zgodzie) wyjechał do pracy za granicę no i na wakacje żonka z dzieciakami do niego teraz dołączyła i co się okazało... że on tak sobie narobił, że tu nie ma szans na pracę i za rok- wyprowadza się sąsiadka z bachorami do niego!!!! Juhu!!! i będe miała spokój (bo cyrki by robili jak niemowlak w domu) i tak się cieszymy wszyscy :D a najlepsze jest to,że ich matka z przydupasem zostaje, ich strona wali się już ( my mamy dach itp.wyremontowane a oni za niemca jeszcze) a sprzedać nie mogą bo nie chciała podziału i nadal go nie mamy :D czyż to nie cudowne?? :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesteś Aga zła! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kochana,gdybyś wiedziała co oni wyrabiają to byś mòwiła inaczej :) :p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co Twoi wyrabiają ale moja sasiadka też z innego świata jest i czasem mam nadzieję, że sasiad zakopuje ją w ogródku jak coś tam grzebie ale niestety - dalej żyje menda jedna :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha złego licho nie bierze :p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to choc ja mam na tyle dobrze, ze sasiadów mamy super, w nocy mozemy do siebie przyjsc i sobie na wzajem pomożemy :) juz w tylu sytuacjach sie wspieraliśmy..;)

ale dobrze Aguś, ze sobie wyjezdzaja..teraz Ty odpoczniesz z rodzinka, a inne ludzie beda sie meczyc;p

Livka, padłam jak przeczytałam o tym zakopaniu w ogródku :D hihih

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    ja tu wchodzę i co ? Matki polki zboczuchy takie,że aż uszy pieką ! :P
    Livia niech boli, później dwie kreski a później same przyjemności : wymioty, mdłości , bóle głowy itp :P

Groszku zaraz zabieram się za oglądanie ubranek co wysłałaś :)

Mizzelko a jak teraz głowa, dalej boli?

A ja dzisiaj u chrzestnej byłam na plotach i taką wiadomość usłyszałam że tylko skakać ze szczęścia :D
    wczoraj do wieczora dawała mi wiwatu, ale zauważyłam że jak się nie schylam i unikam słońca a pracuje... to przechodzi... w pracy lepiej się czuje :) a dziś to jak nowo narodzona, nic kompletnie mnie nie boli.. jeny jak dobrze... dopiero teraz doceniam takie dni :) od razu mam lepszy humorek :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to ta co morde darła żeby bramę zamknąć?
    dobrze pamiętam?

livia ty cholero ty hahaha :D okrutna jesteś :D

wehehheheh kobiety już takie są :D wredne z natury :D ale to instynkt samozachowawczy hahah :D

właśnie co do łóżeczek wczoraj oglądałam i były te kołysko-łóżeczka i jeszcze spodobało mi się łóżeczko tylko że większe 140x70 i potem można je zamienić na łóżeczko bez barierek.. dla starszaka :D zabawnie to wygląda ale praktycznie w sumie, ale nie wiem jak to bd... bo planuje drugie dziecko zaraz po tym, choć zależy jak się tam uda... np w tym dokumentalnym co wczoraj oglądałam to bohaterka chciała w basenie rodzić w szpitalu.. tzn w takiej wannie... super to wyglądało, w ogóle inne warunki :) ale... dziecko miało słabe ciśnienie, tętno, było zmęczone i zrobili jej jednak cesarkę. no a po cesarce bezpiecznie jest odczekać półtora roku... choć kiedyś była opinia że dla zdrowia kobiety trzeba czekać żeby wszystko się zregenerowało 3 lata... ;O
    więc nie wiem czy łóżeczko by nie było lepiej kupić jedne a porządne a potem by się przydało dla innych dzieci :)
    coś takiego: http://allegro.pl/2w1-lozeczko-szuflada-i-materac-pkg-140x70-lolek-i4494409431.html
    a tu te łóżeczko z kołyską w jednym też niezły patent:
    http://allegro.pl/lozeczko-radek-ii-kolyska-biale-szufla-materac-gpk-i4524227763.html ale jeden minus, w sumie i tak się nie zaczepi tej szuflady jeżeli chcemy kołyskę bo do bujania już by blokowała ale jednak jeżeli chcemy same łóżko to ta szuflada tak bd.. zawalać według mnie.. mimo że na kółeczkach itp ale dziwnie, musiałabym to na żywo zobaczyć :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa i wczoraj oglądałam te zestawy to zauważyłam że są zwykłe materace i są te piankowo kokosowe gryczane? kurde co teraz nie wymyślają :O
    i że te materiały w niektórych zestawach i to niedrogich były czystą bawełną :) więc myślę że źle dziecko by w nich nie miało :D
    no słodkie są te zestawy :) i ciekawe czy można by oddzielnie łóżeczko i zamówić oddzielnie taki zestaw :)

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Mizzelko tak właśnie to ta co się tak czepiała między innymi o bramę :P
    ale dobrze,że głowa przestała bo może potrzebowałaś się poruszać i powietrza :)

Ja już pomału mojemu o pokoiku marudzę, ale przed nami jeszcze weekend w castoramie bo kończymy ganek i trzeba panele i kafelki kupić no i urządzić a w październiku/listopadzie jedziemy do ikei już po rzeczy dla malucha i urządzenie jemu pokoiku :) ale ja mam łóżeczko po mnie i tu nie kombinuję, nie robię też typowo niemowlęcego bo zaraz urośnie... kilka naklejek z kubusiem, jakiś regał i sofa, dywanik no i pluszaki i mam nadzieję że ładnie będzie :)

uff idę dzisiaj na ogródek czytać, o ile mi się pogoda nie zepsuje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 09:09

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie planuje łóżeczko zostawić w sypialni... a potem się pomysli :D
    zastanawiam się czy nie robić wszystkich zakupów już na jesieni? akurat taki okres przejściowy... a później na zimę w sklepach same ciepłe rzeczy mocno będą a przecież rodzę też w takim okresie przejściowym... no i wlasnie w zimno itp z wielkim brzuchem... jeszcze czas, ale warto już przemyśleć :)
    jeszcze muszę jakiś płaszczyk sobie kupić na zimę :) tylko nie czerwony bo aby doczepić brodę i za mikusia można robić :D

a to pamiętam tą, pisałaś o niej :D strasznie pyskata była :D
    i sam jej los ułożył :D za granicą już tak nie popyskuje :D

no potrzebowałam ruchu, ale przedwczoraj jak bolało to i ruch nic nie dał :(
    dopiero wczoraj tak lekko folgowało... chyba sobie kupię porządną kawę i będę sobie podwyższać ciśnienie jak będę się źle czuc. fee, nie lubie kawy ale co zrobic...

‹‹ 1022 1023 1024 1025 1026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ