Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z jeszcze lepszym humorem niż wczoraj. Jakoś energia mnie rozpiera ostatnimi czasy
Rudasku śliczne ubranka a ten szlafroczek jest boski! Ja wam powiem z mojego doświadczenia, że rozmiar 56 to córce założyłam chyba tylko razWarto mieć jeden komplecik na początek (np w szitalu) ale później 62 idzie w ruch i to już na jakiś czas (62-68)
Pirelko mi też nie mówił gin nic o luteinie pod jezyk ale sama sie uparłam, że dopochwowej nie chce. Przepisał mi taką jak chcialam ale leży nie ruszona nawet. Kiedyś ją brałam (w ciąży z Majką)i pamiętam tylko tyle, ze jest nie dobra w smaku
Dzisiaj aptekę podbiłam znowu i 130zł zostawiłam - 4 opakowania Duphastonu! Ale będę po nim spała
Jajniki mnie kłują troszkę ale podejrzewam, że wszystko pękło w nocy bo jak wstałam to poczułam się jakby wody mi odeszły
Grzesiu przybywaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 10:58
-
Hehe Livka...Grześ na pewno przybędzie
czekamy na niego!!!
a co do rozmiaru do dokładnie, tez mi sie tak wydaje dlatego mam kilka, reszta kupuje juz wieksze, nawet R sie smiał ze już kupuje na 6 mcyheheheh bo np te czerwone ogrodniczki sa duze ale akurat na lato bedzie miał
-
Ja dostałam sporo ciuchów od znajomych, ktorych tak naprawde Majka nawet nie nosiła bo nie zdążyła
No nic, uciekam troszkę do mojego męża (mówie wam jak się troszczy o mnie teraz a teściowa to już w ogóle)Co to będzie jak już naprawdę będe w ciązy?
Lecimy do ksiegarni po książki do szkoły dla Młodej. I zaś z 400zł pójdzie
Buziaki :*
-
hejka:)
ale mi smakaa narobilas Rudasku taka kawa;)
ladne ciuszki- ja troche mam ciuszkow juz z ciucha!z metkami niekotre- piekne:)
ale to glownie mama szperaja tylko czapeczke kupilam
jaka u was pogoda? u nas teraz padalo i zimno ale chyba wole tak niz upal i belty:D -
Hejka Wam
a ja mialam ochote na fasolke znowu i sobie zrobilam, znaczy nam wszystkim w domu:D
bylismy wczoraj po kase, ojj ale nieprzyjemniei bylo... wredni ludzie;/ bardzo niemili, na koniec baba zatrzasnela za mna drzwi, a ja nawet nie zdazylam wyjsc;/ jakbym spadła z klatki schodowej, bo tam było ciemno..ojj... zabiłabym babe !! jeszcze mowili ze to my zrezygnowalismy... i ze oni ceny nie podnosili ;] co za chorzy ludzie;/ i znowu nasza wina.
A jakie pismo mieli, ze ooddaja zadatek, ze my zrezygnowalismy i wydaja nam banknoty o numerach takich i takich, zebysmy nie mieli pretensji że fałszywe są banknoty,oboje sie musielismy podpisac... małz juz nie wytrzymywał, bo potraktowali nas znowu jak śmieci..! ja juz kompletnie nie wiem jakim byc człowiekiem, zeby drugi człowiek normalnie rozmawiał ;]
uwaga- baba z mieszkania sie odezwala, ze nie ma rury od odkurzacza i korka od wanny. I mamy poszukac niby w naszych rzeczach, czy to posiadamy...
Pewnie zjedlismy sobie na sniadanie
chyba mnie łapie grypsko!
znaczy małza łamie w kosciach, goraczke miał i jakas biegunke!
dostał gripex, wit.C
ja tez jaka pociagajaca jestem i słaba ;/
bede zaraz soczek z marchewki robic, kto wpadnie? Zapraszamna zdrową szklaneczkę!
jeju, mnie tez juz cisnie na zakupyale czekam do czwartku lub jeszcze troszke
znalazłąm troche kompletów na allegro,zastanawiam sie czy nie wezme od kogoś kilku:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17434441
u nas szaro, buro i ponuroWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 13:44
-
okropnie, nie wiem czy cos mnie bierze...
wiem, ze mam dołekbrzuch mnie tez boli dołem;/
ehh, tak jakoś z banienergii zero.
staram sie nie poddawać, ale choróbsko chyba wygrawcinam czosnek bezzapachowy z wit.D, a we wtorek musze isc na badania, bedzie problem ze wstaniem znowu
a te kompleciki naprawde, duzo jest ich na tym allegro
nawet od jednego uzytkownika mozna sie zaopatrzec w kilka
ja pewnie tez cos zamowie i tez pokupuje, czekam na przypływ sił znowu, zeby szalec...
a i znalazłam jeszcze to:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje/
jak cos tez bedizecie miec fajnego, to wrzućcie linki
boje sie tylko tych rozmiarówek, bo to nie wiadomo jakie trzebaciezko tak wycelować..
ale dobrze ze Livka radzi
chyba lepiej miec wieksze, najwyzej beda troche luzniejsze
zalezy czy to bedzie maleństwo czy duzy smok -
PIĘKNE są te rzeczy... ale duży zestaw z tym łóżeczkiem WOW... ale ciekawe czy wszystko się przyda... a można z części zrezygnować czy trzeba cały zestaw? bo np pufa nie wiem na co mi...
a co do ciuszków to wszystkie są do konkretnej płci, nie ma chyba tych uniwersalnych... ja chyba bd kupować w krokodylu czy coś takiego, mam ten sklep w mieście i bardzo dobrej jakości ciuszki są, ale wlasnie... jaki rozmiar? choleraale może pójdzie we mnie i bd maleństwo
gorzej jak w tatusia
a mi głowa dalej nie przechodzi ale jestem dumna, nie zjadłam ani jednej tabletki, nawet uroseptu, aby witaminki te nowsze co są bardziej napakowane witaminami. Na razie walczę, choć nie wiem jak długo wytrzymam, zauwazylam że przy wysiłkowym nigdy mi serce źle nie chodziło a tu wyskakuje mi serce z nawiasami czyli coś jest nie tak, choć ciśnienie jest dobre i puls... może po prostu źle oddycham? nie wiem skąd ta migrena, nie umiem dojść do tego.
Oby przeszło mi szybko i się nie pojawiało... cienko się widzę w kolejnych miesiącach..
lubicie filmy dokumentalne? ja uwielbiam i własnie oglądam 7 Kobiet Ciąża i o tym jest jak każda kobieta w przedziale wiekowym przygotowywuje się do ciąży i co myśli o porodzie... są chwile wzruszenia jak jedna kobietka rodzi w basenie w domu... była ekstra dzielna i to z pierwszym dzieckiem... uśmiechała się mimo bólu i urodziła córcięfajnie się ogląda
-
o losie
nawet nie wiedziałam że cos takiego jest i że pomaga...
rany... aby bd w mieście i kupuje! plus apap na awaryjne sytuacje.
a czy są jeszcze jakieś leki? może sobie zakupie i syrop na przeziębienie w razie co.. i zapas uroseptu... taką ciążową apteczkę.. żeby nie zdychać w razie co.. -
odstawilam 2 dni temu- stopniowo z 3 tabl doszlismy do 1 tabletki i mowil zeby odstawic- narazie dobrze sie czuje-0 tylko rano wymiotowalam ale tak to ok
pisalam o olejku ale fakt - chyba na czerwcowych testerkach- kupilam w aptece chyba za 7 zl- i masuje skronie jak mi łeb peka.
a nawet troche na poduszke sobie krople;) wydaje mi sie ze pomaga tylko trzeba troche sie pomasowac:)
Pirelkko tam jest napsiane ze w sumie powinno sie laczyc z jakims olejkiem bazowym zeby nie podraznilo ale ja nei laczylam tylko po 2-3 krople na skronie i masowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:21