X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz mi powiedzial ze lozysko jest juz i nie potrzeba duphastonu ale chodze do lazienki i sprawdzam czy nei mam plamien:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no teraz nasze dzieci żyją z łożyska :D kurde... to już nie zarodki :D
    spróbuje i kupię ten syrop na w razie co, wolę zapobiegać... niż w chorobie latać do apteki i czekać na przywóz bo nie raz coś nie mają w tym pobliskim punkcie aptecznym ;/ jak w PRL-u tyle że kasy brak :D

Groszku mam zapytanie jak znalazłaś ten zestaw? bo strasznie mi się spodobał... tyle rzeczy za jednym zamachem... a nie wiem jak to określić na allegro: zestaw dla niemowlaka? czy jak? :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna ja też bełtałam dziś rano... nie wiem po co, nie wiem czemu ale może to skutek migreny :<

• livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli lewy jajnik :/ dość mocno tzn tak strzyka mnie co jakis czas, dziwne to uczucie o.O

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to kiedyś koleżanka z forum pisała... plemniczki się wgryzają :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie małe cholerstwa a tak dokuczają? Łobuzy :D Ale niech wgryzaja się bo przyzwyczaiłam się juz do myśli o Grzesiu :D

Dzisiaj mi test owu wyszedl pozytywny więc może dlatego tak pobolewa ;-) Wczoraj o 12 robiłam zastrzyk na pęknięcie więc by sie zgadzało wszystko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:56

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi..te zastawy sa pod łózeczkami jak sobie otworzysz :D
    znajdziesz przerózne :D ja sie zastanawiam tez nad łozeczkiem plus te [ierdolły ale troche okrojonym, jest mnie tych rzeczy za ok 500-600zł...bo nie wiem czy z tego zestawu co Groszek podała wszystko sie przyda..a to jednak 1300zł...
    no i powiem Wam ze mam troche mieszane uczucia...moja kolezanka to kupiła i nie jest zadowolona z tego kompletu. zreszta dotykałam materiału i niby najwyzsza jako,ść itd a jest sztuczny. Mowila mi ze jej dziecko sie w tym tak pociło ze nie uzywa tego wogole...załuje ze wydała kase :( i tez nie wiem co zrobić..a jak bylam w centrum niemowlecym to sa takie lozeczka z wyposazeniem i tam mozna pomacać materiał hihihi.....roznica w cenie ok 100zł :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wkurzyłam sie wczoraj w aptece bo nie mieli samych DHA, a taka duza apteka. Nie wiem czy kobiecie sie szukac nie chciało, czy faktycznie i musiałam kupic tez witaminy;/ ehh... dzieki za przypomnienie ! poszukam w necie, moze mi wysla :D

oo Livka, pika bo sie szykuje do wystrzału :D uuuu :D sie bedzie działo :D
    i jak tam zakupione dla Majeczki wszystko??

Słoneczna, teraz to juz powinno byc dobrze :)

a powiem Wam, ze mnie ostatnio na bełta łapie jak ide spać;/
    ii...budze sie głodna niczym potwór w nocy!;/ ale chyba nie bede podjadać??
    bezsens.

Mizzy, ja wpisałam w wyszukiwarke allegro "łóżeczko klupś"
    bo moja kolezanka takie polecała, chciałam przeszpiegować co to :D
    i przypadkiem zjezdzajac w dół strony trafiłam na te kompleciki, różne są... i w niektórych wersjach jest mniej tych pierdół ;p jak kto woli :)

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiązki dla Majki kupione tylko połowicznie bo reszte trzeba było zamówić - nie ma w księgarniach. Ale za kilka już poszlo 200zł (sam angielski 100zł). No ale tak to już jest ;-)

Groszku ja w nocy podjadalam jak byłam w ciąży :P Wafle ryżowe, sucharki, wase - takie rzeczy żeby głód trochę zagłuszyć ;-)

Pika pika kurde aż trochę za bardzo :/ Ale rano już R. dorwalam wiec wszystko jest i czeka :D Teraz pojechał swoim motorem pojeździć i jak go zobaczyłam w jego ubranku motorowym to znowu ogien w gaciach. Zboczona jestem o.O

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze, Rudasek a taka napalona jestem tez na ten komplecik, tez nie bede wszystkiego kupowac, bo sie nie przyda i bedzie leżało w kącie niepotrzebnie;/

niby bawełenka, ale moze jakaś domieszka sztuczna... żeby sie maleństwo nie przepociło.

ja jakos po sklepach nie umiem szukac takich rzeczy :( nie wiem...

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    allegro.pl/baby-raj-5el-posciel-kolyska-z-materacem-i4533844608.html

a mnie sie podoba ta kołyska i moja kolezanka bardzo ja chwali :D:D:D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku ja bylam w centrum niemowlecym, i byla cała wystawa kołysek, lozeczek, turystycznych tez...i dlatego zwrocilam uwage bo tez nie mam cierpliwosci do marketów i kupowania na raty :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kołyska super! Mi też się marzy ale trzeba brać pod uwagę, ze za długo nie posłuży ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby do 7-8 mca..tak mi kolezanka mowi ktora ja uzywa własnie :D i ktora mi ja da w styczniu..jeeeeeeeeeee :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to fajnie ;-) To zalezy jak szybko malenstwo zacznie siadać i pchać się na nogi - w kołysce bałabym się już a łóżeczko to jak więzienie :D

Fajne sa takie płotki dla malucha, które rozkłada sie w pokoju na podłodze - kojec drewniany czy jakoś tak ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jest cos takiego.....widzialam to ostatnio na wlasne oczy, dziecko jak w wiezieniu ale fajnie zabepiecza...a kołyska ma wysokosc lozeczka a da sie ja zabezpieczyc zeby sie nie ruszała..wiec bezpieczenstwo takie same :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wpisałam sobie w tych łóżeczkach drewnianych kup teraz i cenę od 400-1500 i wyskakują mi same zastawy i te za 400-500 są super też :)
    mniejszy zestaw ale też konkretny nie powiem :D

mi to w szczęśliwym cyklu jajcory pracowały non stop. jenyyy... ale warto było :D

ale słodziutkie są te kompleciki, od razu mam lepszy humor jak sobie oglądam :)
    Rudasku ja teraz przyjmuję zasadę taką że najpierw macnę a potem zamawiam z internetu :D

co do aptek u mnie to norma.. dlatego boje sie ze tego olejku nie bd.. no cóż ale i tak kupię na nastepny raz bo na pewno tak będzie :<

• livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to nie wiedziałam, że kołyska ma tak samo wysokie szczebelki jak łóżeczko bo własciwie na żywo nie widziałam ani razy tylko na zdjęciu. Teraz to jeszcze bardziej marzę o takiej :D

Mizzi mi już tak pracuje ten lewy (ten z pęcherzykiem dużym co byl do pęknięcia), że zaraz chyba się położę. Ale cóż - warto! Nie wiem czemu jeszcze ani razu watpliwość mnie nie naszla, czuję ze bedzie wszystko dobrze i w 30 urodzinki dostanę super prezent :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a są takie łozeczko- kołyski, jak chcesz masz kołyske, jak nie chcesz bujać- łóżeczko :D

ps. macie jakies internetowe apteki tanie i godne polecenia?

bo znowu z allegro zamawiać??;p

teraz jest tyle pieknych rzeczy dla dzieciaczków :D tylko kasy nie ma tyle co trzeba, zeby wszysciutko co sie upatrzy i zechce kupić...

a ja mam jakos humor do bani :( nie wiem czy juz te wahania sie zaczynaja?:P ;/
    musze isc do jakiegoś fryzjera, kosmetyczki... odgnuśnieć :P
    ide sie zarezentowac do pracy w czwartek, musze jakoś wygladac... zeby nie powiedzieli co sie z nią stało na L4 ;p

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka ja też to czuje ze dostaniesz super prezent :):)

WTEDY BEDZIE SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ :)

livia30, mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1021 1022 1023 1024 1025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ