X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz mi powiedzial ze lozysko jest juz i nie potrzeba duphastonu ale chodze do lazienki i sprawdzam czy nei mam plamien:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no teraz nasze dzieci żyją z łożyska :D kurde... to już nie zarodki :D
    spróbuje i kupię ten syrop na w razie co, wolę zapobiegać... niż w chorobie latać do apteki i czekać na przywóz bo nie raz coś nie mają w tym pobliskim punkcie aptecznym ;/ jak w PRL-u tyle że kasy brak :D

Groszku mam zapytanie jak znalazłaś ten zestaw? bo strasznie mi się spodobał... tyle rzeczy za jednym zamachem... a nie wiem jak to określić na allegro: zestaw dla niemowlaka? czy jak? :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna ja też bełtałam dziś rano... nie wiem po co, nie wiem czemu ale może to skutek migreny :<

• livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli lewy jajnik :/ dość mocno tzn tak strzyka mnie co jakis czas, dziwne to uczucie o.O

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to kiedyś koleżanka z forum pisała... plemniczki się wgryzają :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie małe cholerstwa a tak dokuczają? Łobuzy :D Ale niech wgryzaja się bo przyzwyczaiłam się juz do myśli o Grzesiu :D

Dzisiaj mi test owu wyszedl pozytywny więc może dlatego tak pobolewa ;-) Wczoraj o 12 robiłam zastrzyk na pęknięcie więc by sie zgadzało wszystko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:56

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi..te zastawy sa pod łózeczkami jak sobie otworzysz :D
    znajdziesz przerózne :D ja sie zastanawiam tez nad łozeczkiem plus te [ierdolły ale troche okrojonym, jest mnie tych rzeczy za ok 500-600zł...bo nie wiem czy z tego zestawu co Groszek podała wszystko sie przyda..a to jednak 1300zł...
    no i powiem Wam ze mam troche mieszane uczucia...moja kolezanka to kupiła i nie jest zadowolona z tego kompletu. zreszta dotykałam materiału i niby najwyzsza jako,ść itd a jest sztuczny. Mowila mi ze jej dziecko sie w tym tak pociło ze nie uzywa tego wogole...załuje ze wydała kase :( i tez nie wiem co zrobić..a jak bylam w centrum niemowlecym to sa takie lozeczka z wyposazeniem i tam mozna pomacać materiał hihihi.....roznica w cenie ok 100zł :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wkurzyłam sie wczoraj w aptece bo nie mieli samych DHA, a taka duza apteka. Nie wiem czy kobiecie sie szukac nie chciało, czy faktycznie i musiałam kupic tez witaminy;/ ehh... dzieki za przypomnienie ! poszukam w necie, moze mi wysla :D

oo Livka, pika bo sie szykuje do wystrzału :D uuuu :D sie bedzie działo :D
    i jak tam zakupione dla Majeczki wszystko??

Słoneczna, teraz to juz powinno byc dobrze :)

a powiem Wam, ze mnie ostatnio na bełta łapie jak ide spać;/
    ii...budze sie głodna niczym potwór w nocy!;/ ale chyba nie bede podjadać??
    bezsens.

Mizzy, ja wpisałam w wyszukiwarke allegro "łóżeczko klupś"
    bo moja kolezanka takie polecała, chciałam przeszpiegować co to :D
    i przypadkiem zjezdzajac w dół strony trafiłam na te kompleciki, różne są... i w niektórych wersjach jest mniej tych pierdół ;p jak kto woli :)

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiązki dla Majki kupione tylko połowicznie bo reszte trzeba było zamówić - nie ma w księgarniach. Ale za kilka już poszlo 200zł (sam angielski 100zł). No ale tak to już jest ;-)

Groszku ja w nocy podjadalam jak byłam w ciąży :P Wafle ryżowe, sucharki, wase - takie rzeczy żeby głód trochę zagłuszyć ;-)

Pika pika kurde aż trochę za bardzo :/ Ale rano już R. dorwalam wiec wszystko jest i czeka :D Teraz pojechał swoim motorem pojeździć i jak go zobaczyłam w jego ubranku motorowym to znowu ogien w gaciach. Zboczona jestem o.O

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze, Rudasek a taka napalona jestem tez na ten komplecik, tez nie bede wszystkiego kupowac, bo sie nie przyda i bedzie leżało w kącie niepotrzebnie;/

niby bawełenka, ale moze jakaś domieszka sztuczna... żeby sie maleństwo nie przepociło.

ja jakos po sklepach nie umiem szukac takich rzeczy :( nie wiem...

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    allegro.pl/baby-raj-5el-posciel-kolyska-z-materacem-i4533844608.html

a mnie sie podoba ta kołyska i moja kolezanka bardzo ja chwali :D:D:D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku ja bylam w centrum niemowlecym, i byla cała wystawa kołysek, lozeczek, turystycznych tez...i dlatego zwrocilam uwage bo tez nie mam cierpliwosci do marketów i kupowania na raty :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kołyska super! Mi też się marzy ale trzeba brać pod uwagę, ze za długo nie posłuży ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby do 7-8 mca..tak mi kolezanka mowi ktora ja uzywa własnie :D i ktora mi ja da w styczniu..jeeeeeeeeeee :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to fajnie ;-) To zalezy jak szybko malenstwo zacznie siadać i pchać się na nogi - w kołysce bałabym się już a łóżeczko to jak więzienie :D

Fajne sa takie płotki dla malucha, które rozkłada sie w pokoju na podłodze - kojec drewniany czy jakoś tak ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jest cos takiego.....widzialam to ostatnio na wlasne oczy, dziecko jak w wiezieniu ale fajnie zabepiecza...a kołyska ma wysokosc lozeczka a da sie ja zabezpieczyc zeby sie nie ruszała..wiec bezpieczenstwo takie same :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wpisałam sobie w tych łóżeczkach drewnianych kup teraz i cenę od 400-1500 i wyskakują mi same zastawy i te za 400-500 są super też :)
    mniejszy zestaw ale też konkretny nie powiem :D

mi to w szczęśliwym cyklu jajcory pracowały non stop. jenyyy... ale warto było :D

ale słodziutkie są te kompleciki, od razu mam lepszy humor jak sobie oglądam :)
    Rudasku ja teraz przyjmuję zasadę taką że najpierw macnę a potem zamawiam z internetu :D

co do aptek u mnie to norma.. dlatego boje sie ze tego olejku nie bd.. no cóż ale i tak kupię na nastepny raz bo na pewno tak będzie :<

• livia30 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to nie wiedziałam, że kołyska ma tak samo wysokie szczebelki jak łóżeczko bo własciwie na żywo nie widziałam ani razy tylko na zdjęciu. Teraz to jeszcze bardziej marzę o takiej :D

Mizzi mi już tak pracuje ten lewy (ten z pęcherzykiem dużym co byl do pęknięcia), że zaraz chyba się położę. Ale cóż - warto! Nie wiem czemu jeszcze ani razu watpliwość mnie nie naszla, czuję ze bedzie wszystko dobrze i w 30 urodzinki dostanę super prezent :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a są takie łozeczko- kołyski, jak chcesz masz kołyske, jak nie chcesz bujać- łóżeczko :D

ps. macie jakies internetowe apteki tanie i godne polecenia?

bo znowu z allegro zamawiać??;p

teraz jest tyle pieknych rzeczy dla dzieciaczków :D tylko kasy nie ma tyle co trzeba, zeby wszysciutko co sie upatrzy i zechce kupić...

a ja mam jakos humor do bani :( nie wiem czy juz te wahania sie zaczynaja?:P ;/
    musze isc do jakiegoś fryzjera, kosmetyczki... odgnuśnieć :P
    ide sie zarezentowac do pracy w czwartek, musze jakoś wygladac... zeby nie powiedzieli co sie z nią stało na L4 ;p

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka ja też to czuje ze dostaniesz super prezent :):)

WTEDY BEDZIE SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ :)

livia30, mizzelka lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1021 1022 1023 1024 1025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ