Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no teraz nasze dzieci żyją z łożyska
kurde... to już nie zarodki
spróbuje i kupię ten syrop na w razie co, wolę zapobiegać... niż w chorobie latać do apteki i czekać na przywóz bo nie raz coś nie mają w tym pobliskim punkcie aptecznym ;/ jak w PRL-u tyle że kasy brak
Groszku mam zapytanie jak znalazłaś ten zestaw? bo strasznie mi się spodobał... tyle rzeczy za jednym zamachem... a nie wiem jak to określić na allegro: zestaw dla niemowlaka? czy jak? -
Takie małe cholerstwa a tak dokuczają? Łobuzy
Ale niech wgryzaja się bo przyzwyczaiłam się juz do myśli o Grzesiu
Dzisiaj mi test owu wyszedl pozytywny więc może dlatego tak pobolewaWczoraj o 12 robiłam zastrzyk na pęknięcie więc by sie zgadzało wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:56
-
Mizzi..te zastawy sa pod łózeczkami jak sobie otworzysz
znajdziesz przerózneja sie zastanawiam tez nad łozeczkiem plus te [ierdolły ale troche okrojonym, jest mnie tych rzeczy za ok 500-600zł...bo nie wiem czy z tego zestawu co Groszek podała wszystko sie przyda..a to jednak 1300zł...
no i powiem Wam ze mam troche mieszane uczucia...moja kolezanka to kupiła i nie jest zadowolona z tego kompletu. zreszta dotykałam materiału i niby najwyzsza jako,ść itd a jest sztuczny. Mowila mi ze jej dziecko sie w tym tak pociło ze nie uzywa tego wogole...załuje ze wydała kasei tez nie wiem co zrobić..a jak bylam w centrum niemowlecym to sa takie lozeczka z wyposazeniem i tam mozna pomacać materiał hihihi.....roznica w cenie ok 100zł
-
a ja wkurzyłam sie wczoraj w aptece bo nie mieli samych DHA, a taka duza apteka. Nie wiem czy kobiecie sie szukac nie chciało, czy faktycznie i musiałam kupic tez witaminy;/ ehh... dzieki za przypomnienie ! poszukam w necie, moze mi wysla
oo Livka, pika bo sie szykuje do wystrzałuuuuu
sie bedzie działo
i jak tam zakupione dla Majeczki wszystko??
Słoneczna, teraz to juz powinno byc dobrze
a powiem Wam, ze mnie ostatnio na bełta łapie jak ide spać;/
ii...budze sie głodna niczym potwór w nocy!;/ ale chyba nie bede podjadać??
bezsens.
Mizzy, ja wpisałam w wyszukiwarke allegro "łóżeczko klupś"
bo moja kolezanka takie polecała, chciałam przeszpiegować co to
i przypadkiem zjezdzajac w dół strony trafiłam na te kompleciki, różne są... i w niektórych wersjach jest mniej tych pierdół ;p jak kto woli -
Ksiązki dla Majki kupione tylko połowicznie bo reszte trzeba było zamówić - nie ma w księgarniach. Ale za kilka już poszlo 200zł (sam angielski 100zł). No ale tak to już jest
Groszku ja w nocy podjadalam jak byłam w ciążyWafle ryżowe, sucharki, wase - takie rzeczy żeby głód trochę zagłuszyć
Pika pika kurde aż trochę za bardzoAle rano już R. dorwalam wiec wszystko jest i czeka
Teraz pojechał swoim motorem pojeździć i jak go zobaczyłam w jego ubranku motorowym to znowu ogien w gaciach. Zboczona jestem
-
o kurcze, Rudasek a taka napalona jestem tez na ten komplecik, tez nie bede wszystkiego kupowac, bo sie nie przyda i bedzie leżało w kącie niepotrzebnie;/
niby bawełenka, ale moze jakaś domieszka sztuczna... żeby sie maleństwo nie przepociło.
ja jakos po sklepach nie umiem szukac takich rzeczynie wiem...
-
Groszku ja bylam w centrum niemowlecym, i byla cała wystawa kołysek, lozeczek, turystycznych tez...i dlatego zwrocilam uwage bo tez nie mam cierpliwosci do marketów i kupowania na raty
-
no jest cos takiego.....widzialam to ostatnio na wlasne oczy, dziecko jak w wiezieniu ale fajnie zabepiecza...a kołyska ma wysokosc lozeczka a da sie ja zabezpieczyc zeby sie nie ruszała..wiec bezpieczenstwo takie same
-
właśnie wpisałam sobie w tych łóżeczkach drewnianych kup teraz i cenę od 400-1500 i wyskakują mi same zastawy i te za 400-500 są super też
mniejszy zestaw ale też konkretny nie powiem
mi to w szczęśliwym cyklu jajcory pracowały non stop. jenyyy... ale warto było
ale słodziutkie są te kompleciki, od razu mam lepszy humor jak sobie oglądam
Rudasku ja teraz przyjmuję zasadę taką że najpierw macnę a potem zamawiam z internetu
co do aptek u mnie to norma.. dlatego boje sie ze tego olejku nie bd.. no cóż ale i tak kupię na nastepny raz bo na pewno tak będzie :< -
O to nie wiedziałam, że kołyska ma tak samo wysokie szczebelki jak łóżeczko bo własciwie na żywo nie widziałam ani razy tylko na zdjęciu. Teraz to jeszcze bardziej marzę o takiej
Mizzi mi już tak pracuje ten lewy (ten z pęcherzykiem dużym co byl do pęknięcia), że zaraz chyba się położę. Ale cóż - warto! Nie wiem czemu jeszcze ani razu watpliwość mnie nie naszla, czuję ze bedzie wszystko dobrze i w 30 urodzinki dostanę super prezentmizzelka lubi tę wiadomość
-
a są takie łozeczko- kołyski, jak chcesz masz kołyske, jak nie chcesz bujać- łóżeczko
ps. macie jakies internetowe apteki tanie i godne polecenia?
bo znowu z allegro zamawiać??;p
teraz jest tyle pieknych rzeczy dla dzieciaczkówtylko kasy nie ma tyle co trzeba, zeby wszysciutko co sie upatrzy i zechce kupić...
a ja mam jakos humor do baninie wiem czy juz te wahania sie zaczynaja?
;/
musze isc do jakiegoś fryzjera, kosmetyczki... odgnuśnieć
ide sie zarezentowac do pracy w czwartek, musze jakoś wygladac... zeby nie powiedzieli co sie z nią stało na L4 ;p