Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Witaj
wiedziałam że zajrzysz
myślałam jakiś czas o Tobie
a pro po zapytam czy masz kamień tak?
moja babcia to miała i żadnej diety nie stosujema prawo się to zdarzyć
a przebadana była od góry do dołu bo ma teraz problemy z sercem (migotanie komór serca) i nic nie wykryli na nerkach itp, a operacje miała chyba 15 lat temu laparaskopowo (nie pamiętam dokłdnie w którym roku).. boleć nie bolało bo znieczulenie + małe nakłuciawięc nie bd dużych blizn, także będzie dobrze
nie obawiaj się
bo moja babcia jest z tych strasznie delikatnych i przeszła to bezproblemowo tyle lat do tyłu a co dopiero teraz w dzisiejszej medycynie
Co do torbielki może da się ją ogarnąć lekami?
ja cały czas o Was myślałamno mam kamienie w pęcherzyku żółciowym a dieta dlatego, że mam już problemy z trawieniem, ciągłe wzdęcia itp. No i przy ciąży mogłabym mieć wylew żółci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten cykl odpuściłam obserwacje zupełnie, nawet nie wiem jaki mam dziś dzień cyklu bo przez torbiel pewnie i tak nie będę miała owulki.. liczę na cud,
kiedy mamy ochotę i nie myślimy o tym, co będzie jak się uda, planujemy przyszłe miesiące ko we dwoje, pełne odpuszczenie może taki relaks przyniesie miłą niespodziankę?
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny dziś ostatni dzień z Clo , miałam isc do gina w czwartek 11 dc ale nie przyjmuje i zapisałam sie na monitoring na środę, bedę wtedy w 10 dc. bo w piątek jakbym szła to byłby 12 dc i boje sie że mogłoby być za późno . Oby coś ruszyło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myślisz że tak ? u mnie to wogóle dziwna sytuacja jest w tym cyklu bo pierwszy raz wywoływałam okres lutka w zeszłym miesiącu w 45 chyba dc i był normalny, w tym miesiącu wiedząc , że @ znów poleci w kulki od 18 dc przez 10 dni brałam lutke podjęz. 2x1 i @ przyszła w 30 dc ale bardzo bardzo skąpa... jeszcze tak mało nie miałam. i zaczęłam od 2-6 (dziś) dc brać clo tak jak ginka kazała. Nie miewam owulacji wogóle dlatego mam nadzieje, ze coś ruszy bo to jedyna nadzieja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:50