Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Witaj :D wiedziałam że zajrzysz :) myślałam jakiś czas o Tobie :)

a pro po zapytam czy masz kamień tak?
    moja babcia to miała i żadnej diety nie stosuje ;) ma prawo się to zdarzyć:)
    a przebadana była od góry do dołu bo ma teraz problemy z sercem (migotanie komór serca) i nic nie wykryli na nerkach itp, a operacje miała chyba 15 lat temu laparaskopowo (nie pamiętam dokłdnie w którym roku).. boleć nie bolało bo znieczulenie + małe nakłucia :) więc nie bd dużych blizn, także będzie dobrze :) nie obawiaj się :) bo moja babcia jest z tych strasznie delikatnych i przeszła to bezproblemowo tyle lat do tyłu a co dopiero teraz w dzisiejszej medycynie :)

Co do torbielki może da się ją ogarnąć lekami?

ja cały czas o Was myślałam ;) no mam kamienie w pęcherzyku żółciowym a dieta dlatego, że mam już problemy z trawieniem, ciągłe wzdęcia itp. No i przy ciąży mogłabym mieć wylew żółci :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a torbiel ma 3,5 cm więc nie wiem czy się wchłonie sama jedyno jest pewne na antyki się nie zgodzę ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o sny to od kilku dni śni mi się, że mam synka ^^ a dziś mi się śniło, że były 3 zapuszczone domy i ja miałam sobie wybrać jeden :D

mizzelka lubi tę wiadomość

• juta Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie ile moze sie spoznic okres
    Powinnam juz dostac 21 i nadal nic a dwa tyg przed
    Zaczely juz mnie bolec piersi brzuch tez mnie lekko pobolewal
    A potem przestalo i tak raz boli a raz nie a teraz to juz wcale tylko piersi

• juta Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos mogl by odp

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juta wrote:
    Mam takie pytanie ile moze sie spoznic okres
    nie ma jednego "terminu" dla wszystkich ile może się okres spóźnić ;D każdy organizm jest inny! a 3 dni jeszcze nic nie znaczą! to może być przez stres, chorobę itp zrób test i tyle

• juta Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stres choroby to odpadaja a pytam bo.cykle mam 29

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie Pola i już :D

uff ogarnięte, jeszcze mąż podłogi umyje i chwila odpoczynku i po kafelki itp :)

juta czekaj na @ cierpliwie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszczę Wam dziewczyny... biorę na siebie wszystkie bóle i mdłości razy 2 byle by ujrzeć 2 kreseczki... ;/

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, tak samo mówiłam a później modliłam się o lepsze samopoczucie :P ale rozumiem w pełni...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Surykatko :) fajnie Cię znów widzieć :) dlaczego nam tak znikłaś nagle ?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten cykl odpuściłam obserwacje zupełnie, nawet nie wiem jaki mam dziś dzień cyklu bo przez torbiel pewnie i tak nie będę miała owulki.. liczę na cud, <3 kiedy mamy ochotę i nie myślimy o tym, co będzie jak się uda, planujemy przyszłe miesiące ko we dwoje, pełne odpuszczenie może taki relaks przyniesie miłą niespodziankę? ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to życzę owocnego czasu :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Witaj Surykatko :) fajnie Cię znów widzieć :) dlaczego nam tak znikłaś nagle ?
    za bardzo się nakręcałam, musiałam złapać dystans, pomyśleć ale i tak codziennie tu zaglądałam :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziś ostatni dzień z Clo , miałam isc do gina w czwartek 11 dc ale nie przyjmuje i zapisałam sie na monitoring na środę, bedę wtedy w 10 dc. bo w piątek jakbym szła to byłby 12 dc i boje sie że mogłoby być za późno . Oby coś ruszyło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:41

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a może pójdź i w 10 i w 13 dc?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no napewno będzie mi kazała przyjść i tego 13 i spoko pójde tylko chodzi mi o to że na pierwszy monitoring nie przyjśc za późno, żeby mi nie powiedziała, że coś pękło a my bez <3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to lepiej wcześniej pewnie, 10 dc już na pewno będzie widoczny pęcherzyk dominujący :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślisz że tak ? u mnie to wogóle dziwna sytuacja jest w tym cyklu bo pierwszy raz wywoływałam okres lutka w zeszłym miesiącu w 45 chyba dc i był normalny, w tym miesiącu wiedząc , że @ znów poleci w kulki od 18 dc przez 10 dni brałam lutke podjęz. 2x1 i @ przyszła w 30 dc ale bardzo bardzo skąpa... jeszcze tak mało nie miałam. i zaczęłam od 2-6 (dziś) dc brać clo tak jak ginka kazała. Nie miewam owulacji wogóle dlatego mam nadzieje, ze coś ruszy bo to jedyna nadzieja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:50

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mąż za niecały miesiąc idzie na ponowne badanie nasienia po leczeniu PROFERTILEM. Ale jakoś o niego sie nie martwię, wierze, że bedzie dobrze.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ