X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Witaj :D wiedziałam że zajrzysz :) myślałam jakiś czas o Tobie :)

a pro po zapytam czy masz kamień tak?
    moja babcia to miała i żadnej diety nie stosuje ;) ma prawo się to zdarzyć:)
    a przebadana była od góry do dołu bo ma teraz problemy z sercem (migotanie komór serca) i nic nie wykryli na nerkach itp, a operacje miała chyba 15 lat temu laparaskopowo (nie pamiętam dokłdnie w którym roku).. boleć nie bolało bo znieczulenie + małe nakłucia :) więc nie bd dużych blizn, także będzie dobrze :) nie obawiaj się :) bo moja babcia jest z tych strasznie delikatnych i przeszła to bezproblemowo tyle lat do tyłu a co dopiero teraz w dzisiejszej medycynie :)

Co do torbielki może da się ją ogarnąć lekami?

ja cały czas o Was myślałam ;) no mam kamienie w pęcherzyku żółciowym a dieta dlatego, że mam już problemy z trawieniem, ciągłe wzdęcia itp. No i przy ciąży mogłabym mieć wylew żółci :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a torbiel ma 3,5 cm więc nie wiem czy się wchłonie sama jedyno jest pewne na antyki się nie zgodzę ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o sny to od kilku dni śni mi się, że mam synka ^^ a dziś mi się śniło, że były 3 zapuszczone domy i ja miałam sobie wybrać jeden :D

mizzelka lubi tę wiadomość

• juta Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie ile moze sie spoznic okres
    Powinnam juz dostac 21 i nadal nic a dwa tyg przed
    Zaczely juz mnie bolec piersi brzuch tez mnie lekko pobolewal
    A potem przestalo i tak raz boli a raz nie a teraz to juz wcale tylko piersi

• juta Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos mogl by odp

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juta wrote:
    Mam takie pytanie ile moze sie spoznic okres
    nie ma jednego "terminu" dla wszystkich ile może się okres spóźnić ;D każdy organizm jest inny! a 3 dni jeszcze nic nie znaczą! to może być przez stres, chorobę itp zrób test i tyle

• juta Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stres choroby to odpadaja a pytam bo.cykle mam 29

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie Pola i już :D

uff ogarnięte, jeszcze mąż podłogi umyje i chwila odpoczynku i po kafelki itp :)

juta czekaj na @ cierpliwie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdroszczę Wam dziewczyny... biorę na siebie wszystkie bóle i mdłości razy 2 byle by ujrzeć 2 kreseczki... ;/

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, tak samo mówiłam a później modliłam się o lepsze samopoczucie :P ale rozumiem w pełni...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Surykatko :) fajnie Cię znów widzieć :) dlaczego nam tak znikłaś nagle ?

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten cykl odpuściłam obserwacje zupełnie, nawet nie wiem jaki mam dziś dzień cyklu bo przez torbiel pewnie i tak nie będę miała owulki.. liczę na cud, <3 kiedy mamy ochotę i nie myślimy o tym, co będzie jak się uda, planujemy przyszłe miesiące ko we dwoje, pełne odpuszczenie może taki relaks przyniesie miłą niespodziankę? ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to życzę owocnego czasu :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Witaj Surykatko :) fajnie Cię znów widzieć :) dlaczego nam tak znikłaś nagle ?
    za bardzo się nakręcałam, musiałam złapać dystans, pomyśleć ale i tak codziennie tu zaglądałam :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dziś ostatni dzień z Clo , miałam isc do gina w czwartek 11 dc ale nie przyjmuje i zapisałam sie na monitoring na środę, bedę wtedy w 10 dc. bo w piątek jakbym szła to byłby 12 dc i boje sie że mogłoby być za późno . Oby coś ruszyło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:41

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a może pójdź i w 10 i w 13 dc?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no napewno będzie mi kazała przyjść i tego 13 i spoko pójde tylko chodzi mi o to że na pierwszy monitoring nie przyjśc za późno, żeby mi nie powiedziała, że coś pękło a my bez <3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to lepiej wcześniej pewnie, 10 dc już na pewno będzie widoczny pęcherzyk dominujący :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślisz że tak ? u mnie to wogóle dziwna sytuacja jest w tym cyklu bo pierwszy raz wywoływałam okres lutka w zeszłym miesiącu w 45 chyba dc i był normalny, w tym miesiącu wiedząc , że @ znów poleci w kulki od 18 dc przez 10 dni brałam lutke podjęz. 2x1 i @ przyszła w 30 dc ale bardzo bardzo skąpa... jeszcze tak mało nie miałam. i zaczęłam od 2-6 (dziś) dc brać clo tak jak ginka kazała. Nie miewam owulacji wogóle dlatego mam nadzieje, ze coś ruszy bo to jedyna nadzieja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:50

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mąż za niecały miesiąc idzie na ponowne badanie nasienia po leczeniu PROFERTILEM. Ale jakoś o niego sie nie martwię, wierze, że bedzie dobrze.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ