Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam z córką w schronisku dla zwierząt (raz w miesiącu zawozimy jedzonko dla kociaków, miziamy je itp) i klops... Zakochałysmy się w psie! Czarny szczeniak 3,5 miesiąca, będzie spory (to na plus dla mnie) i taki radosny, słodki, rozkoszny... Majka już się mało nie poryczała tak bardzo go chce, teraz przekonuje R. ale łatwe to nie będzie
-
nick nieaktualny
-
Oj nie, on to twarda sztuka jest... A wiesz jak to zaufać dziecku - teraz obiecuje, że będzie wstawać, wyprowadzać itp a później jej się znudzi. Ja byłabym sklonna zaryzykowac (najwyżej obowiązek caly spadnie na mnie) ale bez zgody R. tego nie zrobię więc Młoda musi się nagimnastykowac ostro
-
No jutro go zaciagniemy
Ale on jest taki, że myśli bardzo "realistycznie" bo tak w ogóle to zgadza się na psa ale nie teraz. Za jakiś rok-dwa będziemy miec nowy, większy dom z większą działką, a teraz ja chcę dziecko, mamy 3 koty i pies jeszcze? Do tego on w morzu miesiąc i wszystko na mojej głowie - boi się, że sobie nie poradzę... No nic, zobaczymy
-
ooo DZiewczynki chyba opoczywają
ja też..tatuś na meczu a my sami siedzimy w domku
byliśmy na miescie dzis i oczywiscie wróciłam z kilkoma rzeczami dla Młodego...ehhhh......musze zaczać cos sobie kupować. bo Młody bedzie miał zaraz wiecej ciuchów niż matka
jak tam u Was Dziewczyny ? -
nick nieaktualny
-
Livia z drugiej strony R.ma rację, bo nie wiesz jak się w ciązy będziesz czuła ( jestem mądrala ale sama miałam kupić a wiem że to byłby błąd bo nie miałby się kto zajmować )tak więc przeanalizujcie to
A my dzisiaj zakupiliśmy pierwszego bodziaka, bo były za 4 zł. i jak zobaczyłam rozm.56 jak dla lalki to nie wierzyłam że to dziecięcetakie maleństwo!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4f164be1c27.jpg
A dzisiaj teściowa wróciła i zachwycona bo brzuch mi już widać!! Pochwalę się też
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3fbbc4719b9.jpglivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Aga wiem, że R. ma rację
Na spokojnie jak o tym pomyślałam to nie nalegam już. Poczekamy na nowy domek - tam będzie więcej miejsca
Rozmiar 56 jest jak dla lalkiJa swojemu kotu próbowałam założyć i nie dało rady - kot za duży
Ale warto mieć jeden zestawik tak jak wam pisałam wczesniej
Surykatko ciesz się, że to kilka nocek tylko - ja zostaję sama w domu przez 5 tygodni i to noce i dnie więc nie masz tak źle
-
nick nieaktualnyAga ale ładny już ten Twój brzuszek!
też chcę!!! ;P
livka nie wyobrażam sobie tak jak Ty zostawać sama, chyba bym się zapłakała z tęsknoty o_O
powiem Wam, że jednakbez parcia na dziecko i w różnych miejscach są milion razy przyjemniejsze
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Aguś to mogła być jakas chińszczyzna z taka rozmiarówką
Chociaż osttanio też widziałam takie dziwne rozmiarówki, że ogłupieć można... W każdym razie oryginalne sa te co napisałam - wiem, bo ojciec Majki miał sklep z ciuchami dla dzieci i trochę tam siedziałam
Nie przejmuj się, wszystkiego sie nauczysz - ja teraz taka mądra jestem a w ciąży to była dla mnie czarna magia wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 20:45