Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
E tam, ja tez powinnam wielu rzeczy unikać bo mam problemy z trawieniem i wzdęcia co chwilę ale raz na jakiś czas sobie pozwalam
Wskoczyłam pod kocyk w salonie znowu bo jakoś zimno mi i spać mi się chce, głowa ćmi i brzuch pobolewa... Chyba zalicze krótką drzemkę
-
Surykatko z herbatką ziołową uwierz mi że wszystko wolno
super livia że wszystko jest na dobrej drodze, aż miło się czyta jak się jest pozytywnie nastawionymchociaż tutaj sobie poprawie humor
a co do lipnego samopoczucia to i ja się dołączam, znów ciśnienie 90/50 i puls 75 ;/ mój łeb pęka. wypiłam kawę z ciężkim bólem... bleee... i czekam na efekt, choć wątpię żeby mi pomogło.
nawet mąż jak mnie wkur.. to nie podniósł ciśnienia.
i chyba masz te wyzwaniemnie na szczęście nikt nie wzywa bo bym najzwyczajniej w świecie nic nie zrobiła tak jak i z tymi słynnymi piwami, jak mnie to już wkur.... No ale każdy robi co chce i co lubi
-
Livia chce to zobaczyć jak się oblewasz!
Ja ze względu na ciąże bym tego nie zrobiła,zreszta u nas narazie wśròd dzieci to tylko panuje na fb :p
Odpoczywajcie ,ja też zjem i pewnie bede sie meczyć z sennością...
A tam ja też dużo nie powinnam a jadam,moja mama to ma diete mega ścisła i też czasem sobie pozwala -
Mizzi to własnie mój kochany braciszek mnie nominował, zabije gnojka
Będę chyba pierwszą osobą, która odmowi bo jakoś nie widze siebie oblewającej sie lodowatą wodą
Chciałam teściowej pomóc robić obiad "leż i odpoczywaj, jak zrobię!" No aż mi głupio ale wygoniła mnie z kuchniA niedługo brat R. przyjeżdza więc pewnie popiją wieczorkiem
Całe szczęście, że sam bo jakby z ta swoją pindzią przyjechał to włosy bym jej powyrywała - tak nie trawię kobiety, nikt jej nie trawi a R. to namawia brata żeby ją zostawił i płacił alimenty tylko na ich dziecko bo to co ta idiotka wyczynia to w głowie się nie mieści...
Teściówka ostatnio powiedziała mi, że chciałaby żeby jej drugi syn (czyli brat R.) też znalazł sobie taką żonę jaką ja jestemmiłe nie powiem
-
Aga ja chyba tez odmówię bo nie ma mnie kto oblać nawet - R. uważa, że to głupie
A poza tym taki zmarźluch ze mnie, ze chyba na zawał bym zeszła
W każdym razie jak to zrobię to na FB wrzucę jak przewiduje regulamin to zobaczycieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 15:19
sury_cat lubi tę wiadomość
-
no to akurat to połowa biedy, ale wkur mnie to jak bylo te wyzwanie piwne i się tak tym rajcowali a najbardziej to dzieci z gimnazjum... -.-
do książki się by wzięli a nie.
kurde gadam jak stara baba
a ja nie jem chyba nic, i tak wszystko podchodzi mi do gardła to tylko kwestią czasu jest kiedy to pójdzie na zewnątrz -.-
albo ta zgaga.
a co do kłucia to też mnie nie raz zakłuje w pochwie i w macicy... a więzadło jak mnie dziś boli prawe ;/ tzn w pachwinie bardziej.. aż do biodra sięga.
więc uznaje to za normę i się nie straszę bo przecież takie bóle były na początku więc żadna nowość. Gorzej jakbym nie mogła wyrobić z bólu. -
Mizzi to picie piwa to tez głupota wg mnie ale oblewanie się wodą jest śmieszne
Może się skuszę i nominuję którąś z was
Jedno mają dziecko, tak zepsute, że aż niemożliwe co ta kobieta z nim zrobiła. 8 lat ma, teściowa podejrzewa u niego ADHD, nic gówniarz nie chce jeść tylko frytki i pizze a ta pindzia zawsze na kazde jego skinienie jest i robi wszystko co chce... Ojca krytykuje przy dziecku i brat R. właściwie nic nie ma do powiedzenia. Zostawił by ją, płacił alimenty i zaczął życ normalnie bo tak tylko się męży a ona ani pracy, ani języka a w Londynie mieszkają... Może zmądrzeje wtedy choć wątpliwe bo 40 lat ma a tępa łycha z niej jak mało...
-
Livia widzę nominację
brr zimno na samą myśl
my nie możemy,bo nasze dzieci... Ale Marta i Pirelka jak najbardziej
a z piwem to porażka była;/ same dzieci z gimnazjum...
a teściowa super
Mizzelko wymiotujesz jeszcze?...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kilka razy miałam torbielkę i zawsze na prawym jajniku - raz tak jak pisałam po antybiotyku znikła, kolejnym razem po antykach... Ale może sama Ci się wchłonie w tym cyklu? Nie załamuj się
Uśmiech na buźce i wszystko będzie super!sury_cat lubi tę wiadomość