Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:A Gajka zaszła w ciąże i niestety pojawiła sie u nas jako Muńka z wiadomością że straciła malenstwo w 14tyg.i później zniknęła...
nie chciałabym nigdy przeżyć poronienia i nie ważne w którym tygodniu bo ból ten sam
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:oj jakie to smutne
nie chciałabym nigdy przeżyć poronienia i nie ważne w którym tygodniu bo ból ten sam
Ból nie jest ten sam Monia ..
Gdy tracisz dzieciątko na samym początku jest Ci troszkę lżej na duszy, ale gdy już usłyszysz serduszko, poczujesz te pierwsze ruchy wtedy ból jest przeogromny . -
Lena87 wrote:Ból nie jest ten sam Monia ..
Gdy tracisz dzieciątko na samym początku jest Ci troszkę lżej na duszy, ale gdy już usłyszysz serduszko, poczujesz te pierwsze ruchy wtedy ból jest przeogromny .
I wolę nawet sobie nie wyobrażać jak ciężko. Bo wiedziałabym, że ono było. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:mnie byłoby i wtedy i wtedy ogromnie ciężko.
I wolę nawet sobie nie wyobrażać jak ciężko. Bo wiedziałabym, że ono było.
Oczywiście, i tego nigdy nie zapomnisz - Ty jako osoba która jednak przez chwilę poczuła że będzie mamą ..
Wiem to po sobie bardzo często wracam myślami .. Zadręczam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 22:21
-
Lena ja raz w tygodniu lub na dwa wyrównuje płytkę bloczkiem a w jednym kierunku to wiem bo tak zapuściłam :p
No Gajka to Muńka właśnie...
Straszne to jest i ja ciągle tak sie boje ... Ale musi być dobrze;)
Mi opowiesz coś o sobie?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie
Mam 24 lata, 2 lata jestem po ślubie i od marca staramy sie o dzidziusia i nadal nic. Jak narazie popijam zioła ojca sroki i co miesiąc czekam na efekty. Mam problem z ciągle pojawiającymi się cystami na prawym jajnku, więc troszke to utrudnia starania ;/