X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Mi no jak na suwaczku u nas się udało , ale ja z wynikami do lekarza poszłam i powiedziałam że czekać rok nie będę :P moje cykle były 42-dniowe i wiedziałam że coś jest nie tak i stymulowana w 3 cyklu byłam i udało się ( choć w szoku byliśmy bo mąż miał laparoskopie na zylaki tydzień przed owulką :P)

Marta może faktycznie to owu ? Nie ma co myśleć :P

Mizzelko u mnie się zmieniło całkowicie, to czego nie jadłam to jem a co uwielbiałam to blee :P

Monia ja też myślę że to pozostałości jakieś :)

Miłego dnia :)

mi lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :-)

Śniło mi się dzisiaj, że zabiłam wielkiego węża, grzechotnika. dosłownie rozerwałam go na strzępy rękami :O ha ha ale film, masakra :D Aż sprawdziłam w senniku "szczęście w miłości i interesach" mnie czeka :D

Zmykamy dzisiaj do miasta z R. kupić mi regal na książki, tak sobie wymarzyłam żeby ładnie stały i się prezentowały ;-)

A potem robimy grilla w ogrodzie :D

Wczoraj R. jak wrócił po piwkowaniu z bratem to usiadł na łóżku, patrzy na mnie i mówi: "myślę, że jesteś w ciąży". Wzięlo go na przemyślenia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:43

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Ciotki :)
    co u Was???

Livka mąż czuje więc pewnie jesteś :D:D no i my czekamy na tę oficjalną wiadomość :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy już to czują :D Teściowa też mi to rano powiedziała - żeby potem nie było zbiorowego rozczarowania ;-) Ja nadal jestem spokojna i czekam :-)

Oficjalna wiadomość będzie za jakieś 2 tygodnie bo nie mam zamiaru testować przed terminem @ ;-)

Idę obudzic mojego męzulka, obiecał mnie do lekarza zawieść a śpi i chrapie :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to Livia jak zwykle u Was się dzieje :)
    ja myślę czy jutro na zakupy nie jechać, zobaczę jak się będę czuła :)
    a dzisiaj chyba wyjdę na balkon poczytać :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia zrób test 4 września, ja mam wtedy wizytę i niech to będzie dzień najlepszych informacji na świecie :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieje się, ostatni tydzień R. w domu przed wyjazdem do pracy to zajeć będzie sporo i na szybko ;-)

Do później Babeczki Kochane :*

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Livia zrób test 4 września, ja mam wtedy wizytę i niech to będzie dzień najlepszych informacji na świecie :D

Kochana, ja 5 wrzesnia mam urodziny i nie wiem czy się odważe w ten dzień :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga raczej nie owu bo nawet śluzu płodnego mam jak na lekarstwo ;/ ja mam przeczucia, że zaciążę w październiku, nie wiem czemu ale już od dawna mam takie przeczucie ;) co do pracy się sprawdziło: od stycznia miałam silne przeczucie, że dostanę pracę w kwietniu no i zaczęłam pracować 7 kwietnia, więc może i tym razem przeczucie mnie nie myli? ;)

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia to doskonała okazja do opicia :D piccollo oczywiście co najwyżej :D

Marta to jak nie owu to luzik :) a co do przeczuć to ja z płcią tak miałam, zobaczymy czy się sprawdzi :P

lecę na bazar po prasę i w ogóle muszę najpierw z łóżka wstać haha :D
    będę zaglądać :)

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od kilku lat wiem, po prostu cholerka wiem, że będę miała synka ^^ dzidzia moja jak mi się śni to też zawsze chłopak :D nawet nie potrafię myśleć o swoim dziecku jak o dziewczynce, zawsze czuję, że to synuś będzie :D oczywiście ku uciesze mojego P. ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:13

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje że to jakieś pozostałości . Kurde w tym cyklu wszystko jest takie inne i troche mnie zastanawia czy przez sroke ten okres taki dziwny czasem nie był, ale skoro to ma pomagać to chyba niee..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia wszystko będzie dobrze, zobaczysz! U mnie każdy cykl wygląda zupełnie inaczej, a wydaje mi się, że u Ciebie ziółka Ojca Sroki pomagają a nie szkodzą, ale nie znam się, tak mi się tylko wydaje...

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEhhh Surykatko może dostane prezent na pierwszą rocznice ślubu pierwszy raz owulacje.

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wszystko przez te głupie tabsy!!! Ja brałam 6,5 roku i w sumie ta torbiel to na 99% niepęknięty pęcherzyk bo miesiąc temu jej nie było, czyli też mam owu zachwianą ;( wszystkim będę odradzać z całego serca tabletki anty! ja żałuję, że brałam, szkoda tylko, że żaden lekarz nie ostrzegł nas o możliwych konsekwencjach tylko tak chętnie zapisywał kolejne pudełko, w moim przypadku nawet bez podstawowych badań ;(

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie miałam żadnych badań, brałam 2,5 roku. Nigdy więcej.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Nigdy więcej.
    Dokładnie! Choćby żabami z nieba padało, never!!!!!

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świństwo jakich mało !!!!!!!!!! ależ ja głupia byłam, a od pierwszej tabl sie wahałam cały czas... ale wtedy nie chcieliśmy zaliczyć wpadki.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam na "wyregulowanie cykli i zmniejszenie dolegliwości przy @", jak cierpiałam, tak cierpiałam, jedyny plus, że regularne miałam, a były mi niepotrzebne bo z <3 czekałam do narzeczeństwa, więc podwójny żal ;P

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czuję dziewczynkę, mój Tomek i siostra też a mi się śnił chłopczyk na usg :P mój chce córeczkę tatusia,ale oczywiście najważniejsze zdrowe a płeć to sprawa drugorzędna :)

Monia wszystko wypytaj lekarza, z ziołami też . U mnie każdy cykl był taki sam, przez co nic z tego nie wychodziło.. a clo napewno ruszy, jak coś to mam opakowanie jeszcze w domu :)

co do tabletek to ja zawsze mówiłam, że to najgorsze gów.o i nigdy brac nie będę , wolałam wpaść (chociaż nie było możliwości byliśmy tak zabezpieczeni:P) ale fakt,lekarze w ogóle nie mówią o konsekwencjach...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 1032 1033 1034 1035 1036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ