Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
Mi no jak na suwaczku u nas się udało , ale ja z wynikami do lekarza poszłam i powiedziałam że czekać rok nie będęmoje cykle były 42-dniowe i wiedziałam że coś jest nie tak i stymulowana w 3 cyklu byłam i udało się ( choć w szoku byliśmy bo mąż miał laparoskopie na zylaki tydzień przed owulką
)
Marta może faktycznie to owu ? Nie ma co myśleć
Mizzelko u mnie się zmieniło całkowicie, to czego nie jadłam to jem a co uwielbiałam to blee
Monia ja też myślę że to pozostałości jakieś
Miłego dniami lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Śniło mi się dzisiaj, że zabiłam wielkiego węża, grzechotnika. dosłownie rozerwałam go na strzępy rękamiha ha ale film, masakra
Aż sprawdziłam w senniku "szczęście w miłości i interesach" mnie czeka
Zmykamy dzisiaj do miasta z R. kupić mi regal na książki, tak sobie wymarzyłam żeby ładnie stały i się prezentowały
A potem robimy grilla w ogrodzie
Wczoraj R. jak wrócił po piwkowaniu z bratem to usiadł na łóżku, patrzy na mnie i mówi: "myślę, że jesteś w ciąży". Wzięlo go na przemyśleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:43
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Wszyscy już to czują
Teściowa też mi to rano powiedziała - żeby potem nie było zbiorowego rozczarowania
Ja nadal jestem spokojna i czekam
Oficjalna wiadomość będzie za jakieś 2 tygodnie bo nie mam zamiaru testować przed terminem @
Idę obudzic mojego męzulka, obiecał mnie do lekarza zawieść a śpi i chrapie
-
nick nieaktualnyaga raczej nie owu bo nawet śluzu płodnego mam jak na lekarstwo ;/ ja mam przeczucia, że zaciążę w październiku, nie wiem czemu ale już od dawna mam takie przeczucie
co do pracy się sprawdziło: od stycznia miałam silne przeczucie, że dostanę pracę w kwietniu no i zaczęłam pracować 7 kwietnia, więc może i tym razem przeczucie mnie nie myli?
-
Livia to doskonała okazja do opicia
piccollo oczywiście co najwyżej
Marta to jak nie owu to luzika co do przeczuć to ja z płcią tak miałam, zobaczymy czy się sprawdzi
lecę na bazar po prasę i w ogóle muszę najpierw z łóżka wstać haha
będę zaglądaćsury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od kilku lat wiem, po prostu cholerka wiem, że będę miała synka ^^ dzidzia moja jak mi się śni to też zawsze chłopak
nawet nie potrafię myśleć o swoim dziecku jak o dziewczynce, zawsze czuję, że to synuś będzie
oczywiście ku uciesze mojego P. ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde wszystko przez te głupie tabsy!!! Ja brałam 6,5 roku i w sumie ta torbiel to na 99% niepęknięty pęcherzyk bo miesiąc temu jej nie było, czyli też mam owu zachwianą ;( wszystkim będę odradzać z całego serca tabletki anty! ja żałuję, że brałam, szkoda tylko, że żaden lekarz nie ostrzegł nas o możliwych konsekwencjach tylko tak chętnie zapisywał kolejne pudełko, w moim przypadku nawet bez podstawowych badań ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja czuję dziewczynkę, mój Tomek i siostra też a mi się śnił chłopczyk na usg
mój chce córeczkę tatusia,ale oczywiście najważniejsze zdrowe a płeć to sprawa drugorzędna
Monia wszystko wypytaj lekarza, z ziołami też . U mnie każdy cykl był taki sam, przez co nic z tego nie wychodziło.. a clo napewno ruszy, jak coś to mam opakowanie jeszcze w domu
co do tabletek to ja zawsze mówiłam, że to najgorsze gów.o i nigdy brac nie będę , wolałam wpaść (chociaż nie było możliwości byliśmy tak zabezpieczeni:P) ale fakt,lekarze w ogóle nie mówią o konsekwencjach...