Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta ulżyłoby Ci przynajmniej
Ja mam w czwartek ale za tydzień dopiero... jutro do galerii jadę by szybciej zleciało
Monia no właśnie miałam o to samo pytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:02
sury_cat lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczyny,
nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete 10dpo po 15 bedzie wynik , trzymajcie kciuki !! Cycki bolą, latam do łazienki raz na godzine minimum, tylko dziwne ...senna nie jestem ... ale ogólnie przez ostatnie dwa lata cierpie na bezsennosć .. Jak myslicie bedzie ok ? ;p -
nick nieaktualny
-
z tym sikaniem to ja wczoraj przed snem, w ciągu pół godziny byłam 4 razy! Ale nerwa miałam
i jeszcze w nocy raz wstawałam... śmialiśmy się że dziecko się na pęcherzu odbija jak na trampolinie
Kassandra daj znać po 15kassandra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:wiesz, mogło jeszcze nie dojść do implantacji nawet, więc też się pospieszyłaś z betą no ale zobaczymy co wyjdzie
sie okaże jak wrazie nie wyjdzie to kolejny tescior zrobie już po spodziewanej @ o ile mnie nie zaleje ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja brałam te cholersrwo bo krwawiłam 3 tygodnie 4 dni odpoczęłam i znów krwawiłam 2 tyg i tak cały czas... straszyli mnie anemią itp i wzięłam te cholerstwo tez bez podstawowych badan, ale młoda bylam, nawet nie wiedzialam ze tak trzeba :<
kassandra to szybko zrobiłaś.. zagnieżdżenie może być nawet do 12dpo..