X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga sprawdz sobie na kalendarzu chinskim jaka płeć Ci wychodzi - może sie sprawdzi :D Mi wychodzi facet i oboje z R. bardzo tak chcielibyśmy no ale zobaczymy ;-)

Wrócilismy z zakupów, oczywiście już ziewam i najchętniej położyłabym się spać ale obiad dzisiaj ja robię (teściowa wczoraj - taki podział mamy).

Byłam u lekarza bo ropa ciagle mi ścieka po ściance gardła i już mnie to wkur... normalnie wzięłabym leki i już ale że czekam na wynik naszych działań to się nie odważyłam no i lekarz oczywiście też się nei odważył nic konkretnego mi przepisać. Płukanka do gardła, rutinoscorbin i tyle... A jak się okaże, ze się nie udało zaciążyć to wtedy mam lek (niepotrzebny będzie wg mnie) :P

Teściowej dzisiaj śniło się, że przyszła do niej jej mama i powiedziała, że jest w ciąży wiec teściówka już odwróciła to tak, że to o mnie chodziło :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia còra mi wychodzi wg.chińskiego ;)

No teściowa bardziej przeżywa, ale uważaj bo moja mi tak właśnie tez wykrakała :p

No właśnie Rudasek,Groszek obijacie się ! :)

W Show jest rabat 20% do 5.10.15 ;d

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mój P. kracze od 2 dni (od ostatniego szalonego <3), że czuje, że się udało ;P wątpliwe, bo to był 11dc dopiero ;P ale mam cichutką nadzieję na owulację, bo prawy jajnik coś kłuje nieśmiało, ale może wreszcie się obudził, tym bardziej, że ta wredna torbiel jest na lewym , trzymajcie kciuki :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wedlug jednego chinskiego chlopiec a wedlug drugiego dziewczynka :D
    spoko....

no obijają się nam dziewczyny :D

livia wszyscy już są nastawieni na sukces widzę :D i prawidłowo :)

Surykatko wydaje mi się że tak, już czas na to :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki za wszystkie ! :) a jak już bedzie 100% baby boom na forum to zrobimy imprezkę piccollo :D

nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jestem :D
    wciagnełam sie w program "kolacja z szefem" o ogladam od rana na ipla :D
    a tu juz 15.....Tatusiek bedzie za godzinke jeeeeeee :)
    u nas oki...choć troche sie martwie mimo wszystko brakiem odlegliwosci i brzuchem a tak na prawde jego brakiem :D no nic, ide w srode do Pana PAPA wiec każe sie przeswietlić na wylot :D
    oprócz tego nakupowałam ciuchów Młodemu hehhe wpadłam w szał...wyczailam sobie pizame do karmienia i tak sie pomału rozglądam za tym co niezbędne :D
    No i wisimy nad ofertami wczasów...chyba polecimy na Majorke w pazdzierniku :D jeeeeeeeeee :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ostatnie 2 cykle prawy w ogóle nie dawał znaków życia :D na usg 11 lipca (to był mój 30 dzień pierwszego cyklu) lewy był powiększony, teraz na lewym torbiel więc w drugim cyklu też pewnie lewy się starał zadziałać a tu teraz lewy napier**** przez torbielkę a prawy od wczoraj pobolewa lekko tak jakby ciągnie, kłuje i czuję pod palcami, że jest wrażliwy (oby tylko i na nim torbielka się nie zrobiła! o_O bo oszaleję! ;P)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie badanie krwi PAPA? dobrze pisze? to jest te genetyczne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wiem, to tak to jest genetyczne, Aga miała czy ma mieć dopiero co nie? dobrze kojarzę? ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no bez przesady, niech działa :) tam ten jest lekko zablokowany to ten teraz działa.. niestety nie ma tak regularnie że lewy i prawy... bo może być tak że przez 3 cykle pracuje tylko jeden.

Rudasku szalejesz z tymi ciuchami :D ja to na razie sie boje kupować bo po prostu nie wyobrażam siebie w sklepie dziecięcym... tyle czasu o tym marzyłam... a teraz nie mam odwagi przekroczyć tego progu... :) wiem wiem głupota, dziecko rośnie jest ok, ale jakoś tak... :) chyba dalej nie dowierzam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka ja tez wczoraj tak sobie wieczorem smutałam i tak sobie wyliczam, kto z dziewczyn na ovu już szczęśliwy w ciąży i tak jadę: "Groszek, Rudasek, Mizzelka, Aga i Livia też już w ciąży"... a zaraz "no właśnie, coś czuję, Livia w ciąży" a moje przeczucia, jak już dzisiaj pisałam, prawie zawsze się sprawdzają, więc.... ;D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi proponował gin, ale nie będę tego robić, USG mi wystarczy, co ma być to będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Mizzy obyś miała rację, że Pan Szanowny Prawy Jajcor łaskawie obudził się i przypomniał sobie, po co do cholerny Pan Bóg go stworzył :D

mizzelka lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja jutro jade na zakupy ,bo na rozstępy chce kupić coś,no i jakieś sweterki i bluzki dla mnie no wejdę do dziecięcych też ;) ale czekam na wizyte i mam nadzieję że sie juz pokaże co jest;)

Co do brzucha to ja mam już, no i bòle też...a kiedy wizyta?? Pewnie znowu tydzień przede mną ;)

Marta gin.Ci niech oba sprawdzi i w czwartek moze sie dowiesz czy już była owulka ;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, przecież i tak już kochasz to dziecko i nawet jakby nie daj Boże coś było to pewnie byś urodziła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Marta gin.Ci niech oba sprawdzi i w czwartek moze sie dowiesz czy już była owulka ;)

Aga wiesz jak to jest u nas w szpitalu, pewnie na usg dopiero za tydzień lub dwa się dostanę i od razu w czwartek mi nic nie zrobi :/

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAPPA miałam :o dobrze że przypominacie ,jutro zadzwonie może już są wyniki :o

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dobrze pamiętałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze 10 minut i do domku!!! :D pomidorową dziś z tartych pomidorków zrobię :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    oj Mizzy obyś miała rację, że Pan Szanowny Prawy Jajcor łaskawie obudził się i przypomniał sobie, po co do cholerny Pan Bóg go stworzył :D
    hhahaha :D może podwójnie wypuścić towar, nikt by się nie pogniewał hahah :D

‹‹ 1034 1035 1036 1037 1038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ