Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga sprawdz sobie na kalendarzu chinskim jaka płeć Ci wychodzi - może sie sprawdzi
Mi wychodzi facet i oboje z R. bardzo tak chcielibyśmy no ale zobaczymy
Wrócilismy z zakupów, oczywiście już ziewam i najchętniej położyłabym się spać ale obiad dzisiaj ja robię (teściowa wczoraj - taki podział mamy).
Byłam u lekarza bo ropa ciagle mi ścieka po ściance gardła i już mnie to wkur... normalnie wzięłabym leki i już ale że czekam na wynik naszych działań to się nie odważyłam no i lekarz oczywiście też się nei odważył nic konkretnego mi przepisać. Płukanka do gardła, rutinoscorbin i tyle... A jak się okaże, ze się nie udało zaciążyć to wtedy mam lek (niepotrzebny będzie wg mnie)
Teściowej dzisiaj śniło się, że przyszła do niej jej mama i powiedziała, że jest w ciąży wiec teściówka już odwróciła to tak, że to o mnie chodziłosury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi mój P. kracze od 2 dni (od ostatniego szalonego
), że czuje, że się udało ;P wątpliwe, bo to był 11dc dopiero ;P ale mam cichutką nadzieję na owulację, bo prawy jajnik coś kłuje nieśmiało, ale może wreszcie się obudził, tym bardziej, że ta wredna torbiel jest na lewym , trzymajcie kciuki
-
jestem jestem
wciagnełam sie w program "kolacja z szefem" o ogladam od rana na ipla
a tu juz 15.....Tatusiek bedzie za godzinke jeeeeeee
u nas oki...choć troche sie martwie mimo wszystko brakiem odlegliwosci i brzuchem a tak na prawde jego brakiemno nic, ide w srode do Pana PAPA wiec każe sie przeswietlić na wylot
oprócz tego nakupowałam ciuchów Młodemu hehhe wpadłam w szał...wyczailam sobie pizame do karmienia i tak sie pomału rozglądam za tym co niezbędne
No i wisimy nad ofertami wczasów...chyba polecimy na Majorke w pazdziernikujeeeeeeeeee
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzez ostatnie 2 cykle prawy w ogóle nie dawał znaków życia
na usg 11 lipca (to był mój 30 dzień pierwszego cyklu) lewy był powiększony, teraz na lewym torbiel więc w drugim cyklu też pewnie lewy się starał zadziałać a tu teraz lewy napier**** przez torbielkę a prawy od wczoraj pobolewa lekko tak jakby ciągnie, kłuje i czuję pod palcami, że jest wrażliwy (oby tylko i na nim torbielka się nie zrobiła! o_O bo oszaleję! ;P)
-
nick nieaktualny
-
nie no bez przesady, niech działa
tam ten jest lekko zablokowany to ten teraz działa.. niestety nie ma tak regularnie że lewy i prawy... bo może być tak że przez 3 cykle pracuje tylko jeden.
Rudasku szalejesz z tymi ciuchamija to na razie sie boje kupować bo po prostu nie wyobrażam siebie w sklepie dziecięcym... tyle czasu o tym marzyłam... a teraz nie mam odwagi przekroczyć tego progu...
wiem wiem głupota, dziecko rośnie jest ok, ale jakoś tak...
chyba dalej nie dowierzam
-
nick nieaktualnyLivka ja tez wczoraj tak sobie wieczorem smutałam i tak sobie wyliczam, kto z dziewczyn na ovu już szczęśliwy w ciąży i tak jadę: "Groszek, Rudasek, Mizzelka, Aga i Livia też już w ciąży"... a zaraz "no właśnie, coś czuję, Livia w ciąży" a moje przeczucia, jak już dzisiaj pisałam, prawie zawsze się sprawdzają, więc....
-
nick nieaktualny
-
Rudasku ja jutro jade na zakupy ,bo na rozstępy chce kupić coś,no i jakieś sweterki i bluzki dla mnie no wejdę do dziecięcych też
ale czekam na wizyte i mam nadzieję że sie juz pokaże co jest;)
Co do brzucha to ja mam już, no i bòle też...a kiedy wizyta?? Pewnie znowu tydzień przede mną
Marta gin.Ci niech oba sprawdzi i w czwartek moze sie dowiesz czy już była owulka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny