Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem i uwaga! Próbuję śledzika na raz
trzymajcie kciuki
i nadrabiam przy okazji :
Livia ja po skurczach wiedziałam że się udałoale to przed samą @
Na rower nieeeeee idź błagam\
a z tym rowerem to znak!!! Mój mi zrobił taki super haha i RAZ na nim jechałam, bo później zaciążyłamto znak!!
ja na pappa poszłam bo za darmo mi dała, jak opowiadałam wszyscy się tam dziwili czemu robię no ale jak dają to wiecie
Marta sio do P.!! A już tam szaleć!XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
A my byliśmy w McDonaldzie na Big Macu tak mi się zachciało - kilka miesięcy nie byliśmy
Zmarzłam, koniec lata już jak nic
Pamiętam, że z Majką w ciąży też miałam takie ból okresowe dużo przed terminem @ ale nie wiem, może teraz od tego zastrzyku mam? Zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat pierwsza torbiel miała 58mm ;/ według gina miał być szybki zabieg, ale miałam wtedy 20 lat i bałam się od razu pod nóż kłaść więc skonsultowałamz innym, który stwierdził że spróbujemy wysuszyć i udało się. Później byłam na anty i nic sie nie pojawiało, a jak odtswiłam, znów - dosyć często bo mniej więcej co drugi cykl- się pojawiają;/ ale na szczęście nie są duże( między 2 a 3centymetry)o same się wchłaniają. Skoro zawsze na prawym jajniku się pojawiają gin powiedział, że ten jeden nie działa jak trzeba...
Przedszkolanka gratuluje :* :* ja jeszcze mało obeznana więc wybacz niedopatrzenieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość