Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Tak samo zestresowana byłam przed pierwszym monitoringiem
Postaraj się być dobrej myśli - ja chodzę jak nakręcona od początku cyklu
Dzidziuś woli uśmiechniętą mamusię
ja już miałam 3 razy monitoring w innych cyklach ale na tym mi szczególnie zależy bo z clo i jedyne wyjście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 21:23
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Zimno i deszczowo, czyli idealny dzień na shoppinga powiem Wam,że wczoraj przez przypadek w szafce z AVON mojej znalazłam 210 zł! Znak z góry że dzisiaj ogarnie mnie szaleństwo
trzymajcie kciuki byśmy dali radę
Agata witamynapiszesz coś o sobie?
miłego dnia -
Za duzo by miejsca zajęło jakbym zaczęła o sobie...ale w skrócie. Mam 3,5.letnia córeczkę w tej chwili próbujemy od nowa tylko mam problemy tarczycowe...i tak znalazłam wasz wątek dzieki któremu jest łatwiej,widze ze nie tylko ja czekam na II...właśnie siedze w pracy aaalez kiepska pogoda
[/url]
-
Aghata witam:)
Dzien doberek wszystkimale pogoda do duu..
narobiłaś mi chęci śledzikiem ale od kilku dni za mną chodzi ale bałam się go zjeść dlatego zjadłam śledzika po grecku, też przysznie
i od kilku dni chodzi za mną kapusta kiszona prosto z beczki! muszę to mieć!
no i chęnie bym zjadła kebaba albo tak jak livia napisała cheeseburger! mniam!
rety 9 rano a ja takie pomysły mamco się dzieje ze mną
Monia bo nie każda odczuwa owulacje itp. widocznie cię to tak nie drażni w środku, po cichaczu też się dai trzymam kciukic za dzisiejszą wizytę
Surykatko bierz męża przed wyjściem do pracy20 min starczy spokojnie
i na stole
hahah
a co... jak szaleć to szaleć
mnie mąż irytuje, ale to jak zwykle. norma, nie mam w co się ubrac na pogrzeb a on sie tak boi żeby się nie za skromnie ubrała... -.-
nie no najlepiej wypindrzyć się żeby potem gadali że nie na pogrzeb a na pokaz..
według mnie to się człowiek idzie pomodlić za duszę zmarłego a nie oglądać na boki czy ktoś mnie obserwuje, a takie osoby mam w głębokim poważaniu. niech im zaschną i zaropieją te oczyska albo w jęzory niech się tną zębami za obrabanie tyłka. Dla mnie najgorsze świństwo... plotkowanie na pogrzebie....