Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiękne a zarazem drogie to hobby jest
Lubię troszkę pocykać fotki amatorsko, ale to wszystko ..
Zbyt drogie są obiektywy, o aparatach już nie wspominając
PRzedszkolanko ponoć podczas ciąży płytka paznokcia się wzmacniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 22:29
-
mi wrote:Pewnie
Mam 24 lata, 2 lata jestem po ślubie i od marca staramy sie o dzidziusia i nadal nic. Jak narazie popijam zioła ojca sroki i co miesiąc czekam na efekty. Mam problem z ciągle pojawiającymi się cystami na prawym jajnku, więc troszke to utrudnia starania ;/
A badania jakieś robiliście juź? Albo wykres z temperaturą czy narazie tak na luzie?
My też od marca zaczynaliśmy -
Lena87 wrote:Piękne a zarazem drogie to hobby jest
Lubię troszkę pocykać fotki amatorsko, ale to wszystko ..
Zbyt drogie są obiektywy, o aparatach już nie wspominając
PRzedszkolanko ponoć podczas ciąży płytka paznokcia się wzmacnia
Tylko włosy wypadają garściami...akurat u mnie :p
A zdjęcia też lubię ale nie znam się na tym i nie kombinuje ;pLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:
Sury_Cat Mam pytanie .. Czy przed pomalowaniem paznokci odtłuszczasz płytkę zmywaczem bądź spirytusem ? Dobrze jeszcze przed pomalowaniem paznokci lakierem nałożyć bazę
Tak, jak najbardziej, odtłuszczam, nakładam bazę, 2 warstwy lakieru i utwardzacz i dupa ;P
-
nick nieaktualnymi wrote:Pewnie
Mam 24 lata, 2 lata jestem po ślubie i od marca staramy sie o dzidziusia i nadal nic. Jak narazie popijam zioła ojca sroki i co miesiąc czekam na efekty. Mam problem z ciągle pojawiającymi się cystami na prawym jajnku, więc troszke to utrudnia starania ;/
Hejka Mi! Ja mam torbiel na lewym jajniku, średnica 3,5 cm i tak się zastanawiam, jak Tobie ginek wyleczył torbiele? Jakie miałaś? I czy mówił, że to może utrudnić zajście w ciążę?
-
nick nieaktualnyDzień dobry! U mnie od rana bóle jak na @ a dziś dopiero 13 dc (wczoraj P. mnie pyta czy owulka się odezwała a ja nawet nie wiedziałam, jaki mam dzień cyklu! o_O musiałam zerknąć w kalendarz, fajne uczucie
) jajcor dokucza aż utrudnia chodzenie ;( do tego jelita od rana dokuczają, głupia kamica!!!~ %#@*&^!
Rano jak szłam do pracy kupiłam sobie wafelki ryżowe bo uwielbiam i dostałam je z... wiesiołkiem o_O ciekawe jak smakują i czy działają podobnie jak olejek hihi -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Przedszkolanko warto jeszcze odtłuścić płytkę a czasem nawet zmatowić
..
Jest jeszcze jedna rzecz, jeśli piłujesz paznokcie to tylko w jednym kierunku, najlepszy kształt to migdałkiprzy kwadratach zawsze gdzieś o coś zahaczysz
i własnie też robię migdałki i piłuje ceramicznym to mi się tak nie łamią
chociaż teraz paznkocie są inne
twarde, pewnie zasługa witamin
-
XxMoniaXx wrote:i co z tym łaczeniem clo i sroki wiecie może coś ?
hormon to hormon a zioła to zioła.
zioła są na delikatne podrasowanie cyklu, a skoro chcesz obudzić jajniki już z Clo to już neich on tylko pozostaniechoć może się mylę...
-
Surykatko ja bym chętnie zjadła wafle.... ale leżą u mnie w szafce i aby jeden zjadłam, rety jak to się wszystko zmienia ;/
to coś się ci dzieje w organizmieciekawe ciekawe
serio spróbuj z tymi herbatkami ziołowymi, albo chociaż kup błonnik i wcinaj z jogurcikiem -
a i jeszcze jedno pytanko przez ten inny okres mam dziś w 8 dc jeszcze śluz zabarwiony... kurde pojutrze ide do gina i wolałabym żeby go nie było !!! cholera !
czy w tej sytuacji jest możliwość, że jakieś endo sie tworzy i coś rośnie, skoro na mój chłopski rozum jak jeszcze jest lekkie plamienie a właściwie śluz zabarwiony to chyba endo jeszcze nie rośnie ani nie zmierza ku owu .. ehhhh moje głupie przemyślenia...