X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale te przedszkole super sprawa :D obiadki i śniadanka i drzemki, mnóstwo zabawy :D rety rety rety :D jak ja kochałam przedszkole! a najbardziej to kuchnię plastikową i plastikowe jajka sadzone na patelce hahah :D albo plastikową kasę fiskalną <3

sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:

Surykatko endometrium masz malutki, minimalne na zagnieżdżenie zarodka to ponoć 8mm a jak pod koniec cyklu miałaś 6mm to musisz zdecydowanie nad nim popracować ;-)

Ehhh tak czułam... może przez to nie udało się ostatnie 2 miesiące? i może stąd ta prawdopodobnie biochemiczna w maju? ;( no to nic, działamy z winkiem i migdałkami :) a livia ile Ci czasu zajęło podreperowanie endo? i dlaczego gin wczoraj nie powiedział, że mam za małe?!!! *&^%$#@!`

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy - nie wiem co bierzesz, ale bierz pół :* :D

mizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie rozumiem dlaczego nie dała mi tego zastrzyku . Ale jakoś mało urósł nie ten pęcherzyk ?
    ale kochane jesteście, że tak pocieszacie.
    Ogólnie zas ie wiem co robić bo mężus ma troche słabsze te nasienie i nie wiem czy po tylu <3 jak na wykresie nie zrobić dziś jeden dzień przerwy na regeneracje ale z drugiej strony przyjmujac ze może one u mnie nie żyją hiper długo bo są słabsze troche to i dziś <3
    ehhh zobaczymy co wyjdzie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o właśnie, Livia super to podkreśliła, także zero strachu i jazda :D
    w razie co dupek uratuje... ale myślę że to nie bd potrzebne :)
    ale najwazniejsze że Clo działa, pęcherzyk jest, jajka ci działają, czego chcieć więcej?? :D endo ładne no kurde relaksować się i udawać króliki :D

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Mizzy - nie wiem co bierzesz, ale bierz pół :* :D
    albo zmienię dilera :D

sury_cat, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ej ale te przedszkole super sprawa :D obiadki i śniadanka i drzemki, mnóstwo zabawy :D rety rety rety :D jak ja kochałam przedszkole! a najbardziej to kuchnię plastikową i plastikowe jajka sadzone na patelce hahah :D albo plastikową kasę fiskalną <3

ja też uwielbiam przedszkole <3 ten czas taki poukładany i w ogóle tak fajnie jest :)

Cześć Livia śpiochu :) jak wczoraj spotkanie z tą działką?

Marta już nie myśl czemu nie powiedział, tylko trzeba pracować nad nowym :)

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ponoć codziennie można spokojnie... w okresie płodnym.. bo wtedy na nowo się koledzy produkują i są świeżsi.. może być ich mniej ale liczy się jakość :D ja co drugi dzien w ostatnim cyklu a teraz codziennie i sie udało :D ledwo nie padł ale co tam :D raz moze na 9 miesięcy hahah :D
    i jeszcze tyłek do góry miałam po <3 tzn poduszkę pod i leżałam z 15 min i potem odsunęłam poduchę i kładłam się spać :) najelpeij wieczorem :) i myślę że bardziej te leżenie mi pomogło bo pierwszy raz to zastosowałam... może miał problem z upłynnieniem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:21

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    też nie rozumiem dlaczego nie dała mi tego zastrzyku . Ale jakoś mało urósł nie ten pęcherzyk ?
    ale kochane jesteście, że tak pocieszacie.
    Ogólnie zas ie wiem co robić bo mężus ma troche słabsze te nasienie i nie wiem czy po tylu <3 jak na wykresie nie zrobić dziś jeden dzień przerwy na regeneracje ale z drugiej strony przyjmujac ze może one u mnie nie żyją hiper długo bo są słabsze troche to i dziś <3
    ehhh zobaczymy co wyjdzie :)

Monia jak wyjdzie dzisiaj- to dziś a jak nie to bez spiny jutro :) nie ma co kombinować i się zmuszać :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo ja też hop do góry i 3h leżałam po :D śmiechu było, żeby się z pieska na górę przekręcić, ale taktyka opanowana do perfekcji :D

A Mizzy właśnie podobno lepiej rano się kochać :P przeczytaj dzisiaj pod wykresem :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Aguś, R. sam byl na spotkaniu z geogetą bo tak źle spalam, że nie byłam w stanie sie zebrac rano... Ale wszystko idzie w dobrą stronę ;-) Została nam tylko negocjacja z właścicielem bo chcemy jakieś 100tys zbić z ceny ;-)

Surykatko mi też lekarz na poczatku nie mówił, że mam małe endo, sama musiałam się dopytać (tzn ten u którego teraz jestem mówił i dąl mi leki na podbudowanie). Ale pomińmy na razie hormony które ja biore na to - wczesniej podbudowałam sobie sama z 5mm na ponad 10mm nie biorąc CLO więc coś dla Ciebie ;-) Magnez z B6 raz dziennie, witamina B dwa razy dziennie, Oeparol Femina 2 razy dziennie po 2 sztuki. Do tego migdały codziennie i czerwone wino wytrawne - podskoczyło w kilka dni ładnie ;-)

Monia dużo macie już <3, może daj odsapnąc dzisiaj? ;-) Ostatnio wyczytałąm, ze lepiej kochac się rano bo przez noc sperma się regeneruje czy jakos tak... ucieszyłam się bo my preferujemy poranne bzykanko :P

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O własnie Aga :D Wiedziałam że gdzies to widziałam :P Ale ja pod wykresem miałam to wczoraj chyba :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś mam o tym żeby jeść brokuły bleeeeeeeeee!

możliwe bo wtedy mają czas zeby sie naprodukowac czy coś, ale...
    kobietka z forum była u dobrego ginekologa ordynatora i powiedział że najlepiej wieczorem przed snem, bo wtedy nie idziesz siku, tylko kładziesz się i te plemniki mają spokojną drogę do jajeczka :D
    także na dwoje babka wróżyła, najważniejsze to <3 zrobić :D i troche poleżeć :D
    Monia też mozesz udawać zdechłego pieska :D nie zaszkodzi hahha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    oo ja też hop do góry i 3h leżałam po :D śmiechu było, żeby się z pieska na górę przekręcić, ale taktyka opanowana do perfekcji :D

A Mizzy właśnie podobno lepiej rano się kochać :P przeczytaj dzisiaj pod wykresem :P
    Ja też leżakuję tak z 10-15 minut bo później mi zimno ;D ale z pieska zawsze zgubię chłopaków po drodze ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niech nie wyłazi :D dopiero jak sie na bok przekręcicie to niech się "odczepi" :D

sury_cat lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to wczoraj było, fakt :) brokuły przed były pycha a teraz bleeeeeeeeeeeee!!

Livia 100tys. :O no to tam się targujcie porządnie :)
    a jak dzisiaj brzuch? Boli dalej?

Wiecie co? My tak kombinujemy- pozycje, czy rano czy wieczorem, czy nogi do góry czy leżeć, a może tak a może siak, a takie gówniary pijane bzykną się w brudnym kiblu na stojąco i zaciążają od razu... fuck logic jakby to mój T. powiedział :P

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe padłąm z Was :* też zawsze leże w podusią pod tyłkiem .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee co mi szkodzi wykorzystam męza ile wlezie :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo na pieska ja Ci juz mówię :P ja zawsze jeszcze chwilę po leżałam z tyłkiem wypiętym- komicznie to wygląda haha, mój w tym czasie się ogarnął i później ja trzymałam chusteczkę "tam" i T. mnie za nogi hop do góry i nic nie wyleciało :D za pierwszym razem się śmialiśmy to wiadomo, poleciało ale później to już automatycznie szło :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 100tys to chcemy zbić z ceny ale nie wiem czy nam się uda... A sama działka w tej chwili stoi za prawie 600tys...

Brzuch dalej boli, śluzu kremowego dużo, promieniuje na krzyż. Zawroty glowy delikatne są... Ale spokój panuje we mnie - może to po lekach, jeszcze duuuużo czasu do testowania ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1060 1061 1062 1063 1064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ