Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ej ale te przedszkole super sprawa
obiadki i śniadanka i drzemki, mnóstwo zabawy
rety rety rety
jak ja kochałam przedszkole! a najbardziej to kuchnię plastikową i plastikowe jajka sadzone na patelce hahah
albo plastikową kasę fiskalną
sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:
Surykatko endometrium masz malutki, minimalne na zagnieżdżenie zarodka to ponoć 8mm a jak pod koniec cyklu miałaś 6mm to musisz zdecydowanie nad nim popracować
Ehhh tak czułam... może przez to nie udało się ostatnie 2 miesiące? i może stąd ta prawdopodobnie biochemiczna w maju? ;( no to nic, działamy z winkiem i migdałkamia livia ile Ci czasu zajęło podreperowanie endo? i dlaczego gin wczoraj nie powiedział, że mam za małe?!!! *&^%$#@!`
-
nick nieaktualny
-
też nie rozumiem dlaczego nie dała mi tego zastrzyku . Ale jakoś mało urósł nie ten pęcherzyk ?
ale kochane jesteście, że tak pocieszacie.
Ogólnie zas ie wiem co robić bo mężus ma troche słabsze te nasienie i nie wiem czy po tylujak na wykresie nie zrobić dziś jeden dzień przerwy na regeneracje ale z drugiej strony przyjmujac ze może one u mnie nie żyją hiper długo bo są słabsze troche to i dziś
ehhh zobaczymy co wyjdzie -
o właśnie, Livia super to podkreśliła, także zero strachu i jazda
w razie co dupek uratuje... ale myślę że to nie bd potrzebne
ale najwazniejsze że Clo działa, pęcherzyk jest, jajka ci działają, czego chcieć więcej??endo ładne no kurde relaksować się i udawać króliki
-
mizzelka wrote:ej ale te przedszkole super sprawa
obiadki i śniadanka i drzemki, mnóstwo zabawy
rety rety rety
jak ja kochałam przedszkole! a najbardziej to kuchnię plastikową i plastikowe jajka sadzone na patelce hahah
albo plastikową kasę fiskalną
ja też uwielbiam przedszkoleten czas taki poukładany i w ogóle tak fajnie jest
Cześć Livia śpiochujak wczoraj spotkanie z tą działką?
Marta już nie myśl czemu nie powiedział, tylko trzeba pracować nad nowymmizzelka lubi tę wiadomość
-
Monia ponoć codziennie można spokojnie... w okresie płodnym.. bo wtedy na nowo się koledzy produkują i są świeżsi.. może być ich mniej ale liczy się jakość
ja co drugi dzien w ostatnim cyklu a teraz codziennie i sie udało
ledwo nie padł ale co tam
raz moze na 9 miesięcy hahah
i jeszcze tyłek do góry miałam potzn poduszkę pod i leżałam z 15 min i potem odsunęłam poduchę i kładłam się spać
najelpeij wieczorem
i myślę że bardziej te leżenie mi pomogło bo pierwszy raz to zastosowałam... może miał problem z upłynnieniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:21
-
XxMoniaXx wrote:też nie rozumiem dlaczego nie dała mi tego zastrzyku . Ale jakoś mało urósł nie ten pęcherzyk ?
ale kochane jesteście, że tak pocieszacie.
Ogólnie zas ie wiem co robić bo mężus ma troche słabsze te nasienie i nie wiem czy po tylujak na wykresie nie zrobić dziś jeden dzień przerwy na regeneracje ale z drugiej strony przyjmujac ze może one u mnie nie żyją hiper długo bo są słabsze troche to i dziś
ehhh zobaczymy co wyjdzie
Monia jak wyjdzie dzisiaj- to dziś a jak nie to bez spiny jutronie ma co kombinować i się zmuszać
-
Oj Aguś, R. sam byl na spotkaniu z geogetą bo tak źle spalam, że nie byłam w stanie sie zebrac rano... Ale wszystko idzie w dobrą stronę
Została nam tylko negocjacja z właścicielem bo chcemy jakieś 100tys zbić z ceny
Surykatko mi też lekarz na poczatku nie mówił, że mam małe endo, sama musiałam się dopytać (tzn ten u którego teraz jestem mówił i dąl mi leki na podbudowanie). Ale pomińmy na razie hormony które ja biore na to - wczesniej podbudowałam sobie sama z 5mm na ponad 10mm nie biorąc CLO więc coś dla CiebieMagnez z B6 raz dziennie, witamina B dwa razy dziennie, Oeparol Femina 2 razy dziennie po 2 sztuki. Do tego migdały codziennie i czerwone wino wytrawne - podskoczyło w kilka dni ładnie
Monia dużo macie już, może daj odsapnąc dzisiaj?
Ostatnio wyczytałąm, ze lepiej kochac się rano bo przez noc sperma się regeneruje czy jakos tak... ucieszyłam się bo my preferujemy poranne bzykanko
Lena87 lubi tę wiadomość
-
dziś mam o tym żeby jeść brokuły bleeeeeeeeee!
możliwe bo wtedy mają czas zeby sie naprodukowac czy coś, ale...
kobietka z forum była u dobrego ginekologa ordynatora i powiedział że najlepiej wieczorem przed snem, bo wtedy nie idziesz siku, tylko kładziesz się i te plemniki mają spokojną drogę do jajeczka
także na dwoje babka wróżyła, najważniejsze tozrobić
i troche poleżeć
Monia też mozesz udawać zdechłego pieskanie zaszkodzi hahha
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:oo ja też hop do góry i 3h leżałam po
śmiechu było, żeby się z pieska na górę przekręcić, ale taktyka opanowana do perfekcji
A Mizzy właśnie podobno lepiej rano się kochaćprzeczytaj dzisiaj pod wykresem
ale z pieska zawsze zgubię chłopaków po drodze ;P
-
a to wczoraj było, fakt
brokuły przed były pycha a teraz bleeeeeeeeeeeee!!
Livia 100tys.no to tam się targujcie porządnie
a jak dzisiaj brzuch? Boli dalej?
Wiecie co? My tak kombinujemy- pozycje, czy rano czy wieczorem, czy nogi do góry czy leżeć, a może tak a może siak, a takie gówniary pijane bzykną się w brudnym kiblu na stojąco i zaciążają od razu... fuck logic jakby to mój T. powiedziałmizzelka lubi tę wiadomość
-
bo na pieska ja Ci juz mówię
ja zawsze jeszcze chwilę po leżałam z tyłkiem wypiętym- komicznie to wygląda haha, mój w tym czasie się ogarnął i później ja trzymałam chusteczkę "tam" i T. mnie za nogi hop do góry i nic nie wyleciało
za pierwszym razem się śmialiśmy to wiadomo, poleciało ale później to już automatycznie szło
sury_cat lubi tę wiadomość
-
No 100tys to chcemy zbić z ceny ale nie wiem czy nam się uda... A sama działka w tej chwili stoi za prawie 600tys...
Brzuch dalej boli, śluzu kremowego dużo, promieniuje na krzyż. Zawroty glowy delikatne są... Ale spokój panuje we mnie - może to po lekach, jeszcze duuuużo czasu do testowania