SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale te przedszkole super sprawa :D obiadki i śniadanka i drzemki, mnóstwo zabawy :D rety rety rety :D jak ja kochałam przedszkole! a najbardziej to kuchnię plastikową i plastikowe jajka sadzone na patelce hahah :D albo plastikową kasę fiskalną <3

sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:

Surykatko endometrium masz malutki, minimalne na zagnieżdżenie zarodka to ponoć 8mm a jak pod koniec cyklu miałaś 6mm to musisz zdecydowanie nad nim popracować ;-)

Ehhh tak czułam... może przez to nie udało się ostatnie 2 miesiące? i może stąd ta prawdopodobnie biochemiczna w maju? ;( no to nic, działamy z winkiem i migdałkami :) a livia ile Ci czasu zajęło podreperowanie endo? i dlaczego gin wczoraj nie powiedział, że mam za małe?!!! *&^%$#@!`

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy - nie wiem co bierzesz, ale bierz pół :* :D

mizzelka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie rozumiem dlaczego nie dała mi tego zastrzyku . Ale jakoś mało urósł nie ten pęcherzyk ?
    ale kochane jesteście, że tak pocieszacie.
    Ogólnie zas ie wiem co robić bo mężus ma troche słabsze te nasienie i nie wiem czy po tylu <3 jak na wykresie nie zrobić dziś jeden dzień przerwy na regeneracje ale z drugiej strony przyjmujac ze może one u mnie nie żyją hiper długo bo są słabsze troche to i dziś <3
    ehhh zobaczymy co wyjdzie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o właśnie, Livia super to podkreśliła, także zero strachu i jazda :D
    w razie co dupek uratuje... ale myślę że to nie bd potrzebne :)
    ale najwazniejsze że Clo działa, pęcherzyk jest, jajka ci działają, czego chcieć więcej?? :D endo ładne no kurde relaksować się i udawać króliki :D

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Mizzy - nie wiem co bierzesz, ale bierz pół :* :D
    albo zmienię dilera :D

sury_cat, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ej ale te przedszkole super sprawa :D obiadki i śniadanka i drzemki, mnóstwo zabawy :D rety rety rety :D jak ja kochałam przedszkole! a najbardziej to kuchnię plastikową i plastikowe jajka sadzone na patelce hahah :D albo plastikową kasę fiskalną <3

ja też uwielbiam przedszkole <3 ten czas taki poukładany i w ogóle tak fajnie jest :)

Cześć Livia śpiochu :) jak wczoraj spotkanie z tą działką?

Marta już nie myśl czemu nie powiedział, tylko trzeba pracować nad nowym :)

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ponoć codziennie można spokojnie... w okresie płodnym.. bo wtedy na nowo się koledzy produkują i są świeżsi.. może być ich mniej ale liczy się jakość :D ja co drugi dzien w ostatnim cyklu a teraz codziennie i sie udało :D ledwo nie padł ale co tam :D raz moze na 9 miesięcy hahah :D
    i jeszcze tyłek do góry miałam po <3 tzn poduszkę pod i leżałam z 15 min i potem odsunęłam poduchę i kładłam się spać :) najelpeij wieczorem :) i myślę że bardziej te leżenie mi pomogło bo pierwszy raz to zastosowałam... może miał problem z upłynnieniem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:21

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    też nie rozumiem dlaczego nie dała mi tego zastrzyku . Ale jakoś mało urósł nie ten pęcherzyk ?
    ale kochane jesteście, że tak pocieszacie.
    Ogólnie zas ie wiem co robić bo mężus ma troche słabsze te nasienie i nie wiem czy po tylu <3 jak na wykresie nie zrobić dziś jeden dzień przerwy na regeneracje ale z drugiej strony przyjmujac ze może one u mnie nie żyją hiper długo bo są słabsze troche to i dziś <3
    ehhh zobaczymy co wyjdzie :)

Monia jak wyjdzie dzisiaj- to dziś a jak nie to bez spiny jutro :) nie ma co kombinować i się zmuszać :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo ja też hop do góry i 3h leżałam po :D śmiechu było, żeby się z pieska na górę przekręcić, ale taktyka opanowana do perfekcji :D

A Mizzy właśnie podobno lepiej rano się kochać :P przeczytaj dzisiaj pod wykresem :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Aguś, R. sam byl na spotkaniu z geogetą bo tak źle spalam, że nie byłam w stanie sie zebrac rano... Ale wszystko idzie w dobrą stronę ;-) Została nam tylko negocjacja z właścicielem bo chcemy jakieś 100tys zbić z ceny ;-)

Surykatko mi też lekarz na poczatku nie mówił, że mam małe endo, sama musiałam się dopytać (tzn ten u którego teraz jestem mówił i dąl mi leki na podbudowanie). Ale pomińmy na razie hormony które ja biore na to - wczesniej podbudowałam sobie sama z 5mm na ponad 10mm nie biorąc CLO więc coś dla Ciebie ;-) Magnez z B6 raz dziennie, witamina B dwa razy dziennie, Oeparol Femina 2 razy dziennie po 2 sztuki. Do tego migdały codziennie i czerwone wino wytrawne - podskoczyło w kilka dni ładnie ;-)

Monia dużo macie już <3, może daj odsapnąc dzisiaj? ;-) Ostatnio wyczytałąm, ze lepiej kochac się rano bo przez noc sperma się regeneruje czy jakos tak... ucieszyłam się bo my preferujemy poranne bzykanko :P

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O własnie Aga :D Wiedziałam że gdzies to widziałam :P Ale ja pod wykresem miałam to wczoraj chyba :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś mam o tym żeby jeść brokuły bleeeeeeeeee!

możliwe bo wtedy mają czas zeby sie naprodukowac czy coś, ale...
    kobietka z forum była u dobrego ginekologa ordynatora i powiedział że najlepiej wieczorem przed snem, bo wtedy nie idziesz siku, tylko kładziesz się i te plemniki mają spokojną drogę do jajeczka :D
    także na dwoje babka wróżyła, najważniejsze to <3 zrobić :D i troche poleżeć :D
    Monia też mozesz udawać zdechłego pieska :D nie zaszkodzi hahha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    oo ja też hop do góry i 3h leżałam po :D śmiechu było, żeby się z pieska na górę przekręcić, ale taktyka opanowana do perfekcji :D

A Mizzy właśnie podobno lepiej rano się kochać :P przeczytaj dzisiaj pod wykresem :P
    Ja też leżakuję tak z 10-15 minut bo później mi zimno ;D ale z pieska zawsze zgubię chłopaków po drodze ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niech nie wyłazi :D dopiero jak sie na bok przekręcicie to niech się "odczepi" :D

sury_cat lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to wczoraj było, fakt :) brokuły przed były pycha a teraz bleeeeeeeeeeeee!!

Livia 100tys. :O no to tam się targujcie porządnie :)
    a jak dzisiaj brzuch? Boli dalej?

Wiecie co? My tak kombinujemy- pozycje, czy rano czy wieczorem, czy nogi do góry czy leżeć, a może tak a może siak, a takie gówniary pijane bzykną się w brudnym kiblu na stojąco i zaciążają od razu... fuck logic jakby to mój T. powiedział :P

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe padłąm z Was :* też zawsze leże w podusią pod tyłkiem .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeee co mi szkodzi wykorzystam męza ile wlezie :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo na pieska ja Ci juz mówię :P ja zawsze jeszcze chwilę po leżałam z tyłkiem wypiętym- komicznie to wygląda haha, mój w tym czasie się ogarnął i później ja trzymałam chusteczkę "tam" i T. mnie za nogi hop do góry i nic nie wyleciało :D za pierwszym razem się śmialiśmy to wiadomo, poleciało ale później to już automatycznie szło :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 100tys to chcemy zbić z ceny ale nie wiem czy nam się uda... A sama działka w tej chwili stoi za prawie 600tys...

Brzuch dalej boli, śluzu kremowego dużo, promieniuje na krzyż. Zawroty glowy delikatne są... Ale spokój panuje we mnie - może to po lekach, jeszcze duuuużo czasu do testowania ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1060 1061 1062 1063 1064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ