Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Another w tej chwili proszę mi nie mówić że będziesz miała @ nie wolno ! Bo klapsa dostaniesz !
Poważnie Landryneczko, gdybam sobie odk ilku dni i od kilku dni przeczuwam, ale dzisiaj jestem wyjątkowo pewna. To nie takie złe wieści. Chociaż fl jest u mnie w normie w takim razie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Groszku u mnie na początku też tak było że rodzina małża byla dla niego ważna nawet bardzo czasami mialam wrażenie że ważniejsza niż ja( był czas że siedziałam cicho bo nie chciałam go buntować żeby on tak tego nie odebrał, a jego familia jest tragiczna manipulanci ,obgadujący wszystko co sie rusza ile bajeczek na swój temat usłyszałam), trzeba ich tego nauczyc,tłumaczyc tłumaczyc i jeszcze raz tłumaczyc, po czasie przekonał sie jacy oni są.I teraz wiem czuje to że to ja jestem jego rodziną jestem nr.1 a z nimi widujemy sie raz na rok i bardzo mi to odpowiada
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Lej. Lubię to ^^
Poważnie Landryneczko, gdybam sobie odk ilku dni i od kilku dni przeczuwam, ale dzisiaj jestem wyjątkowo pewna. To nie takie złe wieści. Chociaż fl jest u mnie w normie w takim razie
Ja już z tydzień temu jak nie dłużej miałam ból jak na @ i nic nie ma więc jeszcze nie wszystko stracone więc mi tu nie mów że @ będzie -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Dawaj dupe
Ja już z tydzień temu jak nie dłużej miałam ból jak na @ i nic nie ma więc jeszcze nie wszystko stracone więc mi tu nie mów że @ będzie
A u Ciebie nie przyszła, bo przyjdzie za jakieś 270 dni ^^"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAga hehe no czekam jak na zbawienie szczerze to się złamę jak przyjdzie ale nie dlatego że się nie uda tylko że taki cykl długi
Another poczekaj aż @ przyjdzie a nie mi tu zapeszasz nie wolno ja miałam silny ból jak na @ ale nie przyszła więc czekaj ty też -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:papa Another
no idzie to po owu napewno ale hmm, czekaj do np.40dc i powtórz test albo na monitoring idź czy coś..