Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ewelinko no właśnie Twoja siostra mi pisala... Masakra...mam nadzieje,ze mala sie nie da i szybko bedzie chciala wyjsc
Lena spokojnie czekamy na rozwòj sytuacji u Ciebie
Dzisiaj mnie i siostre tez glowa boli a podobno biometr korzystny :o
Marta mam nadzieje ze nie jestes na nas zla? Tak dzisiaj nie pisałaś w ogòle... -
nick nieaktualny
-
czesc Dziewczynki
jestem juzzzzzzzzzzzz....uwierzyciei nawet po śniadanku
sama nie mogę w to uwierzyć..no ale słoneczko takie piekne ze nie da sie spąc
ps: ide dzis ogladac wózek -
No ja tez już po drugim śniadanku
teściowa chyba jakaś nabuzowana chodzi.. widać po niej.
Baaa ... ;/
Rudasku pokaż jak wyglądabo ja się już pwooli rozglądam
i się zastanawiam jaki itp. wiem że zdanie się moje zmieni z dziesięć razy ale wolę teraz dopóki jest ładna pogoda itp niż potem w te mrozy
Ktoś tu ma chyba urodziny
Livia wszystkiego Najlepszego, dużo zdrówka i życzę Ci z całego serca tego upragnionego małego i zdrowego Grzesia :* Jak najmniej rozczarowań i samych sukcesów, żeby kotki nie chorowałyi niech się spełni co tylko chcesz
Sto lat
-
Livka ja sie dołaczam do zyczeń tych na fb i Mizzelkowych
sto latek
moze kiedys uda sie wypić falche
wóski oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:01
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no fajny...baba sprzedaje osiedle dalej, uzywany tylko 3 mce i to spacerówka, gondola dalej w pudełku:) ide zobaczyć...bo kolor chili nie wiem czy taki czerwonawy to na faceta pasuje, no i zobacze wage itd! ale ide sama..wiec o ile mi sie spodoba to jeszcze R w wolnej chwili bede musiala zaciagnąć zeby zobaczył..
-
dzień dobry
w końcu mamy słoneczkowyczuwam dzisiaj altankę i książkę jak w domu ogarnę
Marta w końcu i my się doczekałyśmy pogody, do tego w piątek
Livia moja ja na fb :*
Mizzelko co tej teściowej że taka nabuzowana?
Rudasku no jak okazja to pewnie że brać, kolor czerwony nie jest zły dla chłopcamy za to nie chcemy 3 w 1
ale ja dopiero pod koniec roku będę szukać, bo rodzice mają fundować
-
a czemu nie 3 w 1 ?
dla mnie to wygodniej niz kupować kilka razy wszystko osobnochoc wczoraj zaczepiłam sasiadke i mowila ze nie kupowała wogole gondoli..wosiła dziecko w nosidełku a potem tak szybko rosła ze ja do spacerówki przelozyła..takze kupiła tylko 2w1
ja mysle ze w lutym wyjechac na spacer to tylko w gondoli...no ale sie okaze jak to bedzie
a zobaczymy jak ten wózek..on taki chili, takze czerowny ni pomarancowy ni jakizobacze na zywo
a cena...jak na uzwyany- co prawda tylko 3 mce ale zawsze to nie najtanszy
-
bo dziś troche mleka wyleciało z takiej rury z filtrem, trooche za słabo zakręciłam.. ale nikt nie był zły.. no ale wiadomo ze koło tego sie przechodzi i chyba ma wielkiego focha że się butami rozniosło.. toć ja nie będę patrzeć na podłogę tym bardziej że zawsze tam myje i nie ma aż tyle miejsca przez te maszyny żeby to ominąć... a woda jest zawsze bo maszyna myje się 3 razy...
a potem poszłam do domu wycierałam buty itp ale zaraz poszła za mną i wzięła zmiotkę i ścierała jakbym nie wiadomo jakiego syfu najebała.
bez przesady...
najwyzej znow nie bd schodzic 2 tyg na dół i bd milczeć, widocznie trzeba jej przypomnieć o tym że ja to nie syn że może bez powodu zjebać. -.-