Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzelko mi czasami też głupio jak teściowa zaraz coś wyciera, to myślę że to po mnie a wcale tak nie jest
no ale utemperuj ją trochę żeby nie przesadzała na przyszłość
masakra, ciężarna i jeszcze taka robota ...i jeszcze ludzie potrafią się dowalić...
Rudasku jak zmówiliśmy się z mężem, to postanowiliśmy że chcemy sam wózek, do tego nosidełko- fotelik samochodowy a jak podrośnie to osobno spacerówkanie wiem, ale w tym byliśmy zgodni (wiesz,ja też jestem mała a taki 3w1 też swoje waży napewno) No ale jak mówię o takim zakupie będę bliżej świąt myśleć
dzisiaj Pirelka chyba wraca, ciekawe czy zajrzy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:49
-
nick nieaktualny
-
wiesz bym sie nie czepiała gdyby coś nie smerała pod nosem...
a trzeba chyba troche zeby dotarło.
Jak kiedys jak komentowała że głośno drzwi otwieram do WC
no ludzie... potem kilka tyg sie nie odzywałam..
nawet jak goscie przyjechali to ją olewałam.
A potem jaka radość jak przemówiłam... i do tej pory spokój.
Nie bd zawijać ogona w kłebek, bez przesady. To też w koncu moj dom.
Mam nadzieje ze tak i powie c o tam sie u niej działoczy cos ciekawego
baa no i jeszcze dodać do tego wszystkiego pretensje męża że się spóźniam do roboty... wczotaj myślałam ż mi głowa pęknie... więc poszłam o jakieś 15 dluzej.. baa bo musial to i to zrobic itp, a czy tylkoja jestem w domu? i zaraz go postawiłam do pionu. Najlepiej ja do zajebania bo mamusia nie laska i cięzko chodzić? -.-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki
Piękne słonko w Trójmieście
Mam pytanie do bardziej doświadczonych- początkowo of wyznaczył mi owu na 18dc (też tak czułam po śluzie i bólu brzucha i tak też celował tutaj gin, że będzie 18dc), a dziś jak wstawiłam temp, to nagle mi owu przeskoczyła na 22 dc ... Nie kumam (zaznaczyłam sobie manualnie owu z powrotem na 18dc... ;/ Miałyście tak ?
-
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:Hej dziewuszki
Piękne słonko w Trójmieście
Mam pytanie do bardziej doświadczonych- początkowo of wyznaczył mi owu na 18dc (też tak czułam po śluzie i bólu brzucha i tak też celował tutaj gin, że będzie 18dc), a dziś jak wstawiłam temp, to nagle mi owu przeskoczyła na 22 dc ... Nie kumam (zaznaczyłam sobie manualnie owu z powrotem na 18dc... ;/ Miałyście tak ?
To jest tylko program .. Sama powinnaś wiedzieć bądź domyślać się kiedy ovu wystąpiła ..
Wystarczy Ignorować temp. i ovu wraca na swoje miejsce ..
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jesteście przewrażliwione. To, że któraś z nas przez dłuższą chwilę się nie odzywa nie znaczy, że jest śmiertelnie obrażona czy coś! Mamy też swoje życia, problemy, zmartwienia a nie tylko owu ;P Większość z nas pracuje zawodowo. Są dni, że nie mam w ogóle pracy jak większość tego tygodnia wtedy udzielam się tu więcej, ale są dni - jak dziś - że od rana nie wiem w co mam ręce włożyć, nawet siku od rana jeszcze nie byłam ;P A swoją drogą tak - mniej piszę bo nie pomaga mi wcale oglądanie Waszych suwaczków czy brzuszków ;P Kocham Was i zaglądam tu bo jestem ciekawa co u Was ale nie czuję potrzeby ciągłego przebywania tu ;P i to nie znaczy, że się obraziłam, tylko że mam też inne rzeczy do roboty i że próbuję troszkę wyluzować jeśli chodzi o ciążę. A popołudnia wolę spędzać z mężem albo na spacerze z psinką niż przed kompem. Stąd moja absencja