Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandra ale logicznie patrząc miałaś ostatni cykl 18 dni, teraz jest 33 -ogromna rozbieżność, a jak miałaś w 15dc owu to terz jest 18 dzień a dalej @ brak. zobacz że tempka rośnie. no nie wiem, możesz spróbować naprawdę, bo jak nie to @ praktycznie pewna i może lekarz na wywołanie coś da..
-
Niekoniecznie test wyjdzie w 11 dpo Czasem zagnieżdżenie występuje po maksymalnym czasie, czyli 12 dniach (rzadko, ale występuje),a często w 9-10. Więc teścik może pokazać np 13 albo 14 dpo I to też cień cienia."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cześć Dziewczynki
Jakoś dawno mnie nie było, tyle nadrabiania mam Wczoraj jak zobaczyłam pozytywny test owulacyjny to zaciągnęłam R. do sypialni, zapodałam Convercive w aplikatorze i to był chyba zły pomysł Zmniejsza doznania okrutnie, biedny R. mało w depresje nie wpadł a ja mało się nie popłakałam ale daliśmy radę... po 2 godzinach sukces w między czasie (nie wiem czy to możliwe) chyba czułam, że pęcherzyk pękł bo mokro mi się zrobiło bardzo i przestało podbrzusze boleć.
No nic, dzisiaj rano poprawka i szyjka już zamknięta - teraz pozostaje czekać
A co do Convercive to w tubce jest ok wszystko, nie mieliśmy żadnych problemów a z tymi w aplikatorze ehhh no i pewnie też stres bo nie potrzebnie mu mówiłam, że ma stanąc na wysokości zadaniasylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Wszystkie w wyrkach szaleją? Ja pracuję nad endometrium i popijam winko czerwone wytrawne, jakoś nie mam natchnienia żeby się pakować a w środę wyjazd, jutro moi rodzice przyjeżdżają żeby zając się kotami i córą pod nasza nieobecność a nic nie przygotowane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny