Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zasuwacie z tymi postami, bo Was nie dogonie...
Livia, to naprawde szalenstwa 2 h:D chyba bym zdechła my 30 min i po zawodach, dla nas to dosc
slyszalam o tych zelach, myslicie ze one sa takie dobre jak o tym mowia i tak działają??
ja mam susze od wczoraj:( pewnie znowu nic z tego w tym miesiacu nie bedzie...
kłuje mnie czasem prawe jajo, jakby ktos szpilke wbijał i cycuchy swedza strasznie
Chcialam całej brygadzie tu z forum goraco podziekoować za pomoc i otuche, naprawde pomogło dzwonil 2 godz po naszej kłotni, nie odebrałam ale po nastepnej odebrałam, pojedziemy na ten wyjazd ale juz mu powiedzialam ze wszystko mu wyosle na ostro po meksykańsku !! i nie ma ze boli. Bede twarda, nie zbije mnie z tropu ! (całe szczescie, że wie, ze przegiął, zdaje sobie sprawe z tego)
mam nadzieje ze przez te samotne dwie noce sobie cos przemysli....i dojdzie do jakis wnioskow konkretnych. nigdy nie spedzalismy bez siebie dwoich nocy, wiec moze czasem jest to potrzebne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 22:43
przedszkolanka:), Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Groszek był dzisiaj. Ma ciężki dzień, pisała w innym wątku. niech odpocznie trochę. A potfór pewnie cały dzień serduszkuje z okazji owulki
-
przedszkolanka:) wrote:uf w końcu się coś dzieje chwila z mężem a tu proszę
cześć ewelinka no mam punktualnie o dziwo cieszę się, bo akurat były
Groszku też lekarzy oglądam
potforzasta a może masz jakieś lekkie zatrucie?
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:sandra patrz co znalazłam : " Jeśli ujście szyjki macicy przez dłuższy niż normalnie czas jest uniesione, otwarte i miękkie, może to oznaczać zajście w ciążę. Jest to objaw ciąży pojawiający się około 2-8 tygodni po zapłodnieniu.
Groszku zawsze możesz na nas liczyć :*Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No kurcze.... ale drogie te zele coś, prawda??
Macie wrazenie ze jestescie jakies suche czasem??
Mnie sie wydaje ze kiedys mialam wiecej sluzu i ze był praktycznie non stop a teraz trzeba sie wysilic
Aga, trzymam nie popuszcze moze mam tez nastrój podły przez pogode...moze @ sie zbliża powoli... wolałabym nie, ale chyba jednak tak... ale mam nadzieje ze w przyszlym cyklu dowiem sie kiedy jajo peka dokladnie i bedziemy mogli wtedy -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Dziewczyny co mogę zrobić żeby mi nie było niedobrze?? Masakra wczoraj woda pomagała a dzisiaj nic
Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:No kurcze.... ale drogie te zele coś, prawda??
Macie wrazenie ze jestescie jakies suche czasem??
Mnie sie wydaje ze kiedys mialam wiecej sluzu i ze był praktycznie non stop a teraz trzeba sie wysilic
Aga, trzymam nie popuszcze moze mam tez nastrój podły przez pogode...moze @ sie zbliża powoli... wolałabym nie, ale chyba jednak tak... ale mam nadzieje ze w przyszlym cyklu dowiem sie kiedy jajo peka dokladnie i bedziemy mogli wtedy
Jak masz mało śluzu to zacznij pić siemię jest tanie i mi pomagaGroszek lubi tę wiadomość
-
Wiesz, jesli to TEN jeden powod, ze Ci jest niedobrze, to naprawde w tym momencie sie z tgo ciesze i nie współczuje Ci :P hihi
a jesli to nie TEN powod to moze cos zjadłaś ciężkiego ???
napij sie moze mietowej herbatki albo krople żołądkowe zażyj??