Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:A to siemie jak pić? Cały cykl??? i jak to przyrzadzac??
Może cos w tym bedzie pamietam te gluty z dzieciństwa przy zapaleniu dróg oddechowych w celu rozrzedzenia wydzieliny piłam
a wiesiołek tez jest na sluz?? tylko ze on drogi chyba co nie??
wiesiołek też nie jest drogi u mnie 15zł 30 tabl. ale jego się pije chyba do owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 23:00
-
przedszkolanka:) wrote:sandra patrz co znalazłam : " Jeśli ujście szyjki macicy przez dłuższy niż normalnie czas jest uniesione, otwarte i miękkie, może to oznaczać zajście w ciążę. Jest to objaw ciąży pojawiający się około 2-8 tygodni po zapłodnieniu.
Groszek wrote:Another długo maca tą sowją szyjke pod prysznicem, miała wrócić
no chyba ze mąż się zajął tym zadaniem
Jestem, jestem Mój narzeczony przed kompem siedzi i gra, nie w głowie mu szyjki dzisiaj, jak od rana narzekam na ból jajników
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Melisa jest dobra wypróbujcie łagodzi....
albo płatki migdałowe....
ja wypiłam 2 meliski dzisiaj bo by mnie rozniosło a tak to jestem teraz oazą spokoju
Potforek, smialo narzekaj, ja działałam popoludniu, wszystkie musialyscie wysłuchiwać i miałyscie dosc
teraz ktos musiał mnie zmienić ja nie mam doscWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 23:01
-
Groszek wrote:A to siemie jak pić? Cały cykl??? i jak to przyrzadzac??
Może cos w tym bedzie pamietam te gluty z dzieciństwa przy zapaleniu dróg oddechowych w celu rozrzedzenia wydzieliny piłam
a wiesiołek tez jest na sluz?? tylko ze on drogi chyba co nie??
Położę się chyba w kimono, taka zmęczona Another..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Dziurawiec jest dobry ponoć ewentualnie test ciążowy
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Dziurawiec jest dobry ponoć ewentualnie test ciążowy
Groszku ja bym nie brała i wiesiołka i siemia .
Ja biorę kwas foliowy , magnez , B6 , wit. C , cynk i wapń piję siemie i Żurawina -
Another wrote:ciekawe skąd ta wiadomość Ja czytałam, że wysoko
Landryneczko, kupiłam gala za 20 zł w promocji w aptece :p
Wczoraj czytałam ,że to zalezy od kobiety czy jest nisko czy wysoko, ma być podobno zamknięta ale teraz czytałam i o tej otwartej pisali,czyli ile ludzi tyle wersji -
nick nieaktualnyAnother wrote:ciekawe skąd ta wiadomość Ja czytałam, że wysoko
Landryneczko, kupiłam gala za 20 zł w promocji w aptece :p
to u mnie 30 tab 15 zł .
A co do szyjki na necie czytałam że po owulacji obniża się i taka pozostaje jeśli jest się w ciąży ale rózne opinie śłyszłam -
livia30 wrote:Groszku ja stosuję wino czerwone wytrawne i migdały (ryb nie cierpię i jeszcze nie jestem w stanie się przemóc) na poprawę endometrium ale z tego co widziałam to Ty masz akurat dobre
mmm pyszne rybki ja jutro pstrągi robię ;d -
Landryneczka wrote:ja gdzieś tam czytałam że nie wolno pić dziurawca i nie wolno naszym partnerom podawać .
Groszku ja bym nie brała i wiesiołka i siemia .
Ja biorę kwas foliowy , magnez , B6 , wit. C , cynk i wapń piję siemie i Żurawina
O to nie wiedziałam. Ostatnio piłam dziurawiec dawno dawno temu ale pamiętam, ze dobry ponoć jest na problemy z żołądkiem
O przypomniało mi się. Jak byłam w ciązy 11 lat temu to pani gin powiedziała mi, że na mdlości bardzo dobry jest imbir.
-
nick nieaktualny