Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:O to nie wiedziałam. Ostatnio piłam dziurawiec dawno dawno temu ale pamiętam, ze dobry ponoć jest na problemy z żołądkiem
O przypomniało mi się. Jak byłam w ciązy 11 lat temu to pani gin powiedziała mi, że na mdlości bardzo dobry jest imbir. -
Ah tam. Co ma być to będzie. Jutro wstanę i zależnie od temp zrobię test lub nie. Jeśli spadnie poniżej 36 stopni to nie robię.
A co do wiesiołka Landryneczko, to zalezy też chyba od tego jaką ma tabl zawartość tego oleju. Niektóre mają dużo więcej, więc są droższe.
Lecę spać. Dobrej nocy :*"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Ah tam. Co ma być to będzie. Jutro wstanę i zależnie od temp zrobię test lub nie. Jeśli spadnie poniżej 36 stopni to nie robię.
A co do wiesiołka Landryneczko, to zalezy też chyba od tego jaką ma tabl zawartość tego oleju. Niektóre mają dużo więcej, więc są droższe.
Lecę spać. Dobrej nocy :* -
Groszek wrote:tak, tak ja chce miec sluzy dobre... wieksze znaczy...
endo chyba dobre jest poki coo
Gadacie, gadacie a wszystkie w ciazy bedziecieGroszek lubi tę wiadomość
-
Dla mnie to pierwszy raz ale R. z odzysku wzięty w każdym razie za pierwszy razem mało się nie poryczałam jak przymierzałam suknię ślubną, potem jak oglądaliśmy i zamawialiśmy hotelik na mini weselę a teraz jak odebraliśmy obrączki... Zabrał mi i schował no!
-
Ja mialam stresa dwa dni wczesniej jak rano jadlam to mnie naciagalo:P:P
mój sie poplakal jak przyszedl po mnie do domu i mnie zobaczył ( ta żmija jedna !!)
ahh chcialabym to jeszcze raz przezyc )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 23:29
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość