Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze jakoś mi sie nie zanosi na @ a zawsze juz była w tym dniu po odstawieniu lutki... mam nadzieję, że cyrków nie będzie robić i przylezie... wczoraj myślałam , że dziś przyjdzie bo krzyż bolał a tu dziś śluz i to płodny
ehhh @@ przybądź po raz ostatni i spadaj na 9 m-cy. !
-
czesc dziewczyny, co u was?
patrzcie co znalazlam:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Zwloki-noworodka-w-Parku-Szczesliwickim-w-Warszawie,wid,16885717,wiadomosc.html?ticaid=11374a
naprawde az sie slabo robi jak pomysle ze sa tacy ludzie..
sa przeciez okna zycia i miliony ludzi czekaja na dzieciatko.
Ps. WIzytuje dzis wieczorem- trzymajcie kciuki!
-
Monia, czasem dostaję @ na 4-5 dni po odstawieniu, a nie na 2 lub 3. I zawsze przed @ mam rozciągliwy śluz.
Edit: o tym noworodku czytałam. Aż mi się zimno ze złości zrobiło. I tacy ludzie mogą się rozmnażać!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 10:08
-
Słoneczna - trzymam kciuki .
Nie czytałam tego artykułu bo wiem , że zaś bym to przeżywała, ale niektórym zbyt łatwo przyszło dziecko... i potem tak jest, albo patologia, albo nie chciane to co ? najlepiej zlikwidować ??? wiecie co ?? myszy bym nie zlikwidowała !!!!!!! cholera jasna !!!! a co dopiero dziecko tak potraktować- koszmar normalnie ! -
Złota wrote:Monia, czasem dostaję @ na 4-5 dni po odstawieniu, a nie na 2 lub 3. I zawsze przed @ mam rozciągliwy śluz.
Edit: o tym noworodku czytałam. Aż mi się zimno ze złości zrobiło. I tacy ludzie mogą się rozmnażać!!!!
aaaaa no to niebawem mnie odwiedzii znów clo ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziękuję Wam :*
Słoneczna to chyba nie są połówkowe, przypuszczam że za 3 tyg. będą
Monia jak rozłoży nóżki to się dowiemy, bo może wstydniś jest po tatusiu
Lena trzymam kciuki za clo
a stresuję się nie wiem czym... wczoraj mnie brzuch bolał pół dnia i tak jakoś... no ale musi być dobrze -
nick nieaktualny