Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota to czas na testowanie juz jak nic
Aguś ja juz Ci gratulowałam dziewuszki wcześniej ale nie zaszkodzi raz jeszczeCórcie są fajne - sukieneczki, kokardki... korzystaj póki nie potrafi sie przeciwstawić bo później już nie ma tak łatwo
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Livka nie boli mnie to, nie swedzi, nie zaczewieniło sie..nic....mimo wszystko pojde popoludniu do przychodni i pokaze Pani pielegniarce, niech wezmie to pod lupe i zobaczy
Ps: Ktoraś na lutówkach chce dać na imie córeczce LiviaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:24
-
Rudasku lepiej sprawdzić, ale mój przeraził się jak mu powiedziałam
a my mamy się dobrze, tata zakochany na nowo
Złota, na wieczór herbata z cytrynką i miodem i kocyka w ogóle ja też tak się czułam przed testem
pamiętam jak robiłam właśnie tą herbatę a ktoś mi napisał że w ciąży miodu z cytryną nie można łączyć
ale pomogło
Livia a ja odwrotniezjazd mam dopiero 18 października a już mi się nie chce..i jeszcze pracę mgr pisać ;/
a w ogóle dostałam wczoraj propozycję sesji ciążowej za darmo -
Ha ha a myślisz Aga, że ja bym Cie skasowała? No wiesz... Ale cholerka tak daleko no! A nawet nie wybieram się w tamte rejony w najbliższym czasie. Musisz Ty przyjechać nad morze, ja nocleg zapewniam
O widzisz, nie dość, że za darmo to jeszcze z urlopem w Gdyni
Rudasku u mnie Livia w nicku wyszła przez przypadek, na szybko wymyślałam i to pierwsze wpadło mi do głowy a imię samo w sobie nie specjalnie mi się podobaAle jak juz kiedyś pisałam - najważniejsze żeby rodzicom podobało się imie dziecka i nie było ośmieszajace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:29
-
Livia nie o to chodzi
po prostu się zdziwiłam, bo dziewczyna raczej dzieciakom robi
a my planujemy (tak jak i w tym roku haha) jechać normalnie za rok,ale zobaczymy co wyjdzie, to takie na plaży w trójkę ahh
a co do Livii to ja jak mojemu coś opowiadam to tylko Livia, jakoś mi się tak podoba i pasuje bardziej
myśliwa cześćno skorzystam jak brzuch urośnie
opowiesz nam coś o sobie?
-
jestem przed 30, no i mogę sie określić jako szczura korporacyjnego, który zapragnął dziecka
na szczęście mój mąż tak samo jak ja go chce wie od 3 cykli działamy, myślałam , że się w wakacje uda no ale niestety, ale głowa do góry i dalej działamy
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
witam reszte
Rudasek, jak to dobrze ze to nie kleszczuuu...
witaj mysliwa
Przedszkolanka, super ta propozycja;) a na plazy w trójeczke...<marzenie>
Livka, jakos bardziej do Ciebie mi pasuje Livia niz Dorotka ;p nie wiem czemu;p
Złota, jak tam z pecherzykiem Twym, dalej biegasz siku ??przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No chyba nie kleszczu Groszku....
popołudniu sie dowiem na 100%...właśnie dzwoniła moja kolezanka pielegniarka, jak sie uda ze jej córcia wstanie do 15 to podjedzie pod moj blok i zobaczy to cosale jestem troche spokojniejsza, bo faktycznie mało to przypomina kleszcza..to taka sobie kropka
Groszek lubi tę wiadomość