Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
o właśnie mam pytanie... dostałam wczoraj witaminy prenatal 2 i do tego żelazo jakieś na T. i teraz mam problem, bo w witaminach jest 200% dziennego zapotrzebowania a plus jeszcze to dodatkowe to masakra
i co ja mam brać ten dodatkowy czy narazie sam w witaminach?
-
przedszkolanka:) wrote:o właśnie mam pytanie... dostałam wczoraj witaminy prenatal 2 i do tego żelazo jakieś na T. i teraz mam problem, bo w witaminach jest 200% dziennego zapotrzebowania a plus jeszcze to dodatkowe to masakra
i co ja mam brać ten dodatkowy czy narazie sam w witaminach?
A czy te witaminy i żelazo dał Ci lekarz? Ja dał, to wie co robi. Ja na przykład witaminę D przyjmuję w 500% dziennej dawki, bo mam niedobór. -
o anemii nic nie wiem , miałam wynik 12,7 a jak chwilę nie brałam witamin w szpitalu to spadło do 11,6 i powiedziała że do końca ciąży musze już brac i witaminy ( to kupiłam te co kazała 80zł!!!!) no i żelazo dodatkowo do tego... boję się rewolucji w wc
Złota tak, lekarka mi wszystko przepisała.
mój ma chrzestną w Gdańsku albo Gdyni, nigdy nie pamiętam i tyle już razy nas zapraszali a jeszcze tam nie byliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:57
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Przedszkolanko, Gratuluję Córeczki
Livia, zdjęcia czarno-białe są piękne ..
Jeśli chodzi o Sesję to ja też chcę ! troszkę poczekamy na to ale to nic!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:59
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Wszystkim wam zrobię, obiecuję!
Ale dajcie mi czas na podszkolenie się i kupienie kilku obiektywów jeszcze
Najpóźniej wiosna 2015
Ty jak się uprzesz, to Wszystko będziesz miała do końca roku
Chodź doskonale wiemy ile kosztują same obiektywy -
Groszku chyba właśnie to coś mam
ja w ogóle buraków nie jem, mięso też nie bardzo więc w diecie to żelazo gdzieś mi ucieka, no i dlatego może tyle leków mam...
ale fajna by była wspólna taka sesja!Lena87, Złota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to musimy sie ugadac na wakacje wszystkie w przyszłym roku, teraz jeszcze mozna zaplanować
Przedszko tez nie moge miesa:( odrzuca mnie..ugryzłam wczoraj kawałek i podziękowałam, wrzuciłam mezowi na talerz;p
bleee
polecam sok z Hortexa z buraczkami, spijam mamie przy okazji:P
jest tez antyrakowy
całkowicie z buraczkow lub z dodatkiem jabłka.... taki barszczyk:)
witaj Lena, co u Ciebie?
Jak Livka sie uprze to zaraz bedzie przeszkolona i obkupiona hihi:)