Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedno się odchudzają na zdjęciach a niektorzy musze powiekszać
Też widziałam zdjecie
I dziękuję za komplementy, zaraz mnie zawstydzicie no
Aga wkurzyłam mnie bo chciałam Majce trampki do szkoły kupic i patrzę na regale kartka 9zł. no to biorę a ta przy kasie do mnie, że one nie kosztuje tyle bo ktos je tam przełożył tylko. OK, to mówię że trzeba w takim razie pilnować bo wprowadza to w błąd a ona? "Jak mam pilnować jak ciagle ktoś przestawia". No i tym mnie zagotowała... Spytałam od czego w takim razie ona tutaj jest? I sobie poszłam a chciałam i tak kupić mimo innej ceny a tak to niech się pałujeprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Najważniejsze żeby dziecko rosło prawidłowo. U mnie w rodzinie wszystkie kobiety przy porodzie miały max. 100cm
dla mnie nawet lepiej, że nie rośnie jak szalony, depilacja nie sprawia mi kłopotów
A jak Wasze bobasy się mają?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A obwodem brzuszka się nie przejmuj, wazne że synek dobrze się rozwija, nie każda musi mieć wielki balon
Ja mialam pod koniec ciąży 120cm ale to juz naprawdę pod sam koniec. Z tym, że ja w ogóle byłam ogromna bo przytyłam strasznie dużo
niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
oj też bym się wkurzyła! Siedzi na dupie i nie chce jej się ruszyć kilka razy by poprawić... no i dobrze że nie wzięłaś
o tak, dzidziuś najważniejszyja to bym chciała mx.8 kg.przytyć,ale to chyba nie realne
a mój bobas dobrze, wczoraj okazało się że będzie córcia
Livia a ile przytyłaś? Jadłaś jakoś więcej czy wody tyle miałaś?