Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo proszę gratulacje! Teraz chyba większość chłopaków, u nas w szkole rodzenia aż 3/4. Babcia mówi, że wojna będzie i to dlatego
Ja uważam, że dziewczynki jakoś lepszą więź z mamą mają niż chłopcy. Sama chciałabym też kiedyś mieć córeczkę. I ciuszki przepiękne! Można stroić gwiazdę.
Co do wagi to mnie lekarz powiedział że minimum 7kg a najlepiej 10kg gdybym miała na plusie przy porodzie. -
a ja 110/60(do 70)
też obiadek robię, bo głodujęzjadłam wcześniej kwaszoną kapustę i zagryzłam 7daysem
dziękujęno ja statystyki dziewczyn u nas musiałam podnieść- w sumie jesteśmy pierwsze z Polą :d
oj a do strojenia moja siostra właśnie przed sekundą nam różowego z kicią bodziaka przyniosłazaczyna się
Ty drobna jesteś ale wysoka a ja mała to wiesz , każdy kilogram robi ze mnie kulę... -
w Warszawie trochę chmurek się pojawiło ale nawet nie wiem czy jest ciepło czy nie, cały czas siedzę w zamknięciu
ale w weekend to sobie odbije
przedszkolanka - bardzo fajne zdjęcieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
nick nieaktualny
-
Przepraszam ale wczoraj z tą moją migreną nie dotrwałam... i dziś nadal jest
Agnieszko czyli miałam rację? widziałam właśnie na fb
Gratuluję cukiereczkaNo no.. chłopaki będą ustawiać się w kolejce
ale miałąm przeczucie
ciekawe czy u mnie sie nie bd mylił
postaram sie was nadrobić jak się udaLena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Monia co do wyników podpisuję się całymi rękoma pod dziewczynami...
Dasz radę z mężem, własnie dziwiłam sie co tam pozno badania ;/
Ale będziecie rodzicami na pewno, nawet nie myślcie że będzie źle...
Macie teraz chwilę zwątpienia ale poczytaj pamiętniki innych dziewczyn, naprawdę mają lichą sytuację ale walczą jak lwice... dalej i życzę im z całego serca żeby im się szybko udało.
Życie nigdy nie bd sprawiedliwe ale jeżeli mamy choć w części na nie wpływ to działajmy... Gdybyś była z mężem jakieś 40 lat do tyłu itp to juz inne czasy... a teraz? USG, hormony, Urolog itp.. no można zdziałać naprawdę cuda.
A u was nie jest tak źle, uszy do góry :*
Co do In vitro nie wypowiem się, choć ludzie są róźni i nie potępiam ich za to że nie pokochaliby obcego dziecka z adopcji, bo nie każdy z nas by tak potrafił. Nie to że dzieci stamtąd są gorsze... broń boże. Ale to już jest po prostu inny początek macierzyństwa.
Lena dobrze że psiak się znalazł, uff..
Złota masz piękne imię i bardzo mi się podoba
Mam nadzieję że zapalenie pęcherza cie ominie.. -
muszę jakoś życ.. mąż czuje że więcej czułych słow mi mówi- jakby sie bał , że go zostawie. Ale też słysze : "kochasz mnie ?", "ja cie kocham i chce do ciebie dobrze i dam ci rozwód, żebyś z innym mogła byc szczęśliwa mając dziecko" wrrrr..
ogólnie to dziś cały dzień płaczę.. wyglądam jak potwór.. ale trzeba żyć .. dla męża, rodziny a nawet psa itp. -
Mizzelko nic nie przestało boleć?
Mam nadzieje że też się dowieszjak nie przez brzuch to druga stroną :p
Moniś spędźcie ten weekend razem, kochacie sie a dziecko jest kwestia czasu:* swoją miłością pokonacie kazda przeszkode
Ja oglądam Pierwsza milosc i coś zimno brr :oLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia, nie płacz, bądź silna dla Niego ..
Bo jeśli TY się poddasz to w kim będzie miał oparcie ?
Nie na temat, dziewczyny chciałam Was przestrzec przed Odżywką 8w1 z Eveline
Po nałożeniu, myślałam że paluchy poobcinam tak rwało !!
Jak bym miała dłonie odmrożone ..