Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem wstrzasnieta ta odzywka;/ serio?? u mnie nic sie nie działo
ale pewnie swoje zrobiła... ehh
doczekałam sie..dzis premiera filmu "Miasto 44" dłuuuugo na niego czekałamidziemy jutro z małżem do kina i na jakas kolacje, trzeba poswietowac rocznice ślubu
przetrwaliśmy razem rok
Lenka, dobrze ze piesio sie znalazł, historia zmroziła mi krew w żyłach
na szczescie był happy end
Livka, ale cisnienie Ci walneło przy porodzie, dobrze ze sie udało
No wlasnie Mizzy, musisz miec dziewczynke, jakos tak czuje ze tez bedziesz miecrównowaga musi być
musicie sie z Przedszkolanka córami podzielic dla naszych synków <Rudaska i mojego>
biedna Ty z ta główka Twoja
Monisia, tule Cie Skarbie:* musisz sie trzymac...pokonacie wszystko... moze to własnie jest ta próba dla Was??
jutro w katowicach jest mecz Polska-Niemcy półfinał...bilety od 600 zł/sztukeohh...gdyby człowiek wiedział wcześniej....
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Wczoraj nie zaglądałam, bo miałam gorszy dzień, zwątpienie we wszystko ;P
Monia kochana, to godzina badania była jakaś poroniona, to na pewno dlatego wyniki wyszły kiepsko! Powtórzcie rano tak jak macie zalecone i zobaczysz, że będzie zupełnie inaczej :*
P. wziął skierowanie do urologa, musi się tylko zarejestrować i badamy co i jakja czekam na 15 października i jeśli mój sen się nie spełni to następny cykl zaczynam od badania poziomu hormonów.
A pewnie się nie spełni bo mój wykres jak zwykle popieprzony
A tak w ogóle dziewczyny to będę tu nieco rzadziej zaglądać bo lepiej mi to robi po prostu ;P
Miłego dnia kochane! :* -
nick nieaktualny
-
Hej
a ja sobie będe mierzyć temp a co mi tam
i nie będzie żadnej inseminacji, żadnego in vitro, żadnej adopcji. ZAJDE NATURALNIE ! Przecież prawie 8 mln w ml to nie aż tak mało ... a podobno jakościowo sie polepszyły a ilościowo spadło...
teraz endokrynolog zajmie sie nami ... zapytam go o clo dla faceta bo tego mój jeszcze nie brał a czytałam, że duża poprawa.
Przeprosiłam Boga w zwątpienie w niego i poprosiłam o cud .. no i troche też mu nazdałam- chyba za mocno sie nie pogniewa.
Napewno kiedyś będziemy mieli dziecko.sury_cat, przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej DZiewczynki
co u Was ??
Mizzi no czekam na Dziewuszke u CIebie
coby mój synuś z Groszkowym, nie pobił sie o Pole:)
my wczoraj zrobilismy zakupy i posiedzielismy pod kocykiem
Dzis od rana sprzatanie
tzn R sprzatał a ja kuchnia...
zupa meksykańska, gołabki z mięskiem a drugie z grzybkami no i sałatka jarzynowa
teraz tatuś pojechał na mecz a my odpoczywamy!
Strasznie mnie dziś doł brzucha boli,zjadłam nospe i jest oki
Deszcz leje....nie ma słońca, a chciałam isc z ksiazką na balkon...
PS: złapałam wkoncu mojego kota na gorącym uczynku jak chodzi po blacie kuchennym, tak dostała klapkiem w dupsko ze juz pół godziny jej nie ma i nie wiem gdzie sie schowałaprzedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
Pola będzie miała branie
mm gołąbki i sałatkawpadam!
brzuch może z wysiłku bolał?
u nas cieplutko i jedziemy zaraz na zakupy, mam ochotę na pączka!
no i oczywiście po różowe cośtak Rudasku, zaczynam szaleństwo
a kot biedny hahaha !
uciekam! :* -
Agusia zapraszam Was
starczy wszystkiego
Ooooooooo szaleństwo!
ja dzis dostałam telefon od rodziców , ze kolejne bodziaki kupili
juz kazłam mamie kupować wieksze rozmiary, ponad 60 bo tych małych to już mam sporoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość